14.04.20, 11:49
Dwa linki, wciaz naruszajce prywatnosc.

Amazon, troche czytania z recenzja. Nie znam osoby. Swietna dajca nam 5 gwiazdek. Bardzo niszowy produkt dla koneserow. Osobiscie jest mi bardzo przykro, ze jako przedstawiciel ludzkiej populacji do ktorej dotarla ta widomosc moglam zrobic tylko tyle.

www.amazon.com.au/Awakening-Spiritual-Intelligence-Slava-Wozniak-ebook/dp/B007RO0WOQ
bodymindandheart.com.au/ebook
Obserwuj wątek
    • kan_z_oz Re: The book 15.04.20, 13:20
      Mam nadzieje, ze przyniosna odpowiedzi na wiele pytan.
      Uwazam, ze jest to przelomowa praca w temacie swiadomosci.

Dziekuje niesamowicie za watek. Jest to niesamowicie wazne dla gory oraz mnie by taki byl.
      Dlaczego? Nie mam absolutnie pojecia co wyjdzie z tego lockdowan.
      Nie wrocimy do starego porzadku nigdy.

Takie bylo przeslanie ksiazki w skrocie.

Dziekuje bo nawet jesli to nie robi nic dla Forum to robi dla??? Kto wiem kogo i jak to wszystko napawde dziala??

Mnie uspokoilo. Jest.
      • kan_z_oz Re: The book 17.04.20, 11:15
        Korona nie skonczy sie za dwa miesiace. Wszystko zalezy od nas. Jesli mowie od nas, to znaczy od kazdego z nas bez wyjatkow.
        Korona bedzie kontynuowac sie w zaleznosci od tego co wybierzemy. I nie wazne co rzady oglosza. Jesli ludzie wybiora milosc, korona bedzie 'dormant' . Jesli wybierzemy ego, korona pojawi sie znowu w roznych formach/ksztaltach i wymaze wiekszosc ludzkiej populacji.
        Swiadomosc determinuje rozwoj korony dlatego, ze korona ma swoja swiadomosc i cel. Korona nie lubi braku milosci. Bezwarunkowej milosci a nie glupiego sie usmiechania gdzie wszystko lezy lub ludzie udaja, ze sa zyczliwi.
        "Stop pretanding or you kill youself."
        • maria421 Re: The book 17.04.20, 11:43
          kan_z_oz napisała:

> Korona nie skonczy sie za dwa miesiace. Wszystko zalezy od nas. Jesli mowie od
          > nas, to znaczy od kazdego z nas bez wyjatkow.
          > Korona bedzie kontynuowac sie w zaleznosci od tego co wybierzemy. I nie wazne c
          > o rzady oglosza. Jesli ludzie wybiora milosc, korona bedzie 'dormant' . Jesli w
          > ybierzemy ego, korona pojawi sie znowu w roznych formach/ksztaltach i wymaze wi
          > ekszosc ludzkiej populacji.
          > Swiadomosc determinuje rozwoj korony dlatego, ze korona ma swoja swiadomosc i c
          > el. Korona nie lubi braku milosci. Bezwarunkowej milosci a nie glupiego sie usm
          > iechania gdzie wszystko lezy lub ludzie udaja, ze sa zyczliwi.
          > "Stop pretanding or you kill youself."

Kan, nie wciagaj koronawirusa w Twoje dywagacje, zostaw temat wirologom.
          • kan_z_oz Re: The book 18.04.20, 13:14
            Mario, Ty oczywiscie ksiazki nie przeczytalas, ani jej przeczytasz. Dygresja jest jak najbartdziej na miejscu. Wszystko ma swoja swiadomosc - tresc w skrocie.

Nam dawno juz temu przedstawiono scenariusz gdzie wszystko stanie co spowoduje ogromne zmiany. Zmiany moga byc z milionami ofiar lub nie - wybor.
            • maria421 Re: The book 18.04.20, 13:42
              Kanie, moze w wolnej chwili ksiazke przeczytam, poniewaz byla pisana przed pandemia, to o koronawirusie nic tam nie znajde, prawda?

Zeby miec swiadomosc, trzeba najpierw miec mozg, jakis uklad nerwowy. Tego wirusy, ktore nawet nie sa zaliczane do stworow zywych, nie posiadaja.

Natomiast czlowiek posiada swiadomosc jak i inteligencje i wiedze i dzeiki tym atrybutom moze zwalczac wirusy.
              Jezeli uwazasz ze walka z wirusem jest przejawem milosci ludzi do ludzi, to z takim pojeciem moge sie zgodzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka