kan_z_oz
25.11.20, 11:48
Pytania. Odpwiedzi.
Majac od lat zajecie, ktore nie zajmuje zadnej komorki mojego mozgu to myslenia, stwarza to potencjal na rozne domysly.
Nie jestem w stanie funkcjonowac gdy cos zasmieca mi myslenie. Spedzam wiec godziny, godziny i naparwde godziny gdzie nawet radio mi przeszkadza.
Teoria Wszystkiego jest wciaz tylko w mojej glowie.
Czas. Uwielbiam pszczoly. Ich zycie jest okreslone tylko iloscia flapania skrzydlami. Duzo - umiera, mnie zyje bardzo dlugo. Jak ma sie to naszego mierzenia okresu zycia, czyli fizycznej funkcji.'Jak ma sie do mierzenia funkcjonalego zycia pszczoly do mierzenia dlugosci zycia naszegi samochodu. Jak ma sie to mierzenie kwitnieca kwity wszystkojedno jakiej rosliny do mierzenia istnienia Wszechswiatu, sprowadzajac wszystko do mierzenia zycia ludzkiego.
Wszystko jedno i to samo.
Pamiec z wczoraj to ta sama odleglosc, ktora moze zostac przemierzona krokami od A do B. Od A/ B oczywiscie widzialna i w pelni zmierzona czyli tal samo jako od wczoraj dziasij jako abstracyjny zupelnie koncept. Jesli ktos sie nie zagdza poprosze o zdjecie wczoraj..
W tym kontekscie jestem szalona. W innym kontekscie jestem inaczej 'wired', czego oczywiscie zupelnie nie rozumiem.
Akawill - pytania.