sabba 15.04.05, 11:54 o papiezu??? Wiecie jak bedzie sie wolac na Ratzingera, jendego z kandydytow z NIemiec, jak zostanie papiezem? Paparatzzi!!!!!!!!!!!!!! Czyz nie jest to piekne???:)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: sprzedac wam dowcip? 15.04.05, 18:33 Sabba ty uwazaj bo zara sluchaczki radyja wpadno i byndzie awantura. Odpowiedz Link
sabba Re: sprzedac wam dowcip? 15.04.05, 19:16 przeciez ja nie dowcipkuje na temat umarlych ale zywych. A poza tym Ertesie musze ci wyznac ze jestem mile zaskoczona i dumna z Ciebie ze nie odezwales sie ani slowem na watku SP o ertesach. Odpowiedz Link
ertes Re: mamo????????? 15.04.05, 19:33 Mam nadzieje ze nie ale mama tak do mnie mowi ;) wiec poczulem przyplyw uczuc synowskich do Ciebie ;) Poza tym jest piatek wiec jak sie tu nie cieszyc. Jutro sobota a wiec po robocie, przy sobocie cos sie wypije, zapali itp Odpowiedz Link
ertes Re: mamo????????? 15.04.05, 19:45 Dobry, kanadyjski wyrob musze dawac Grubej to wtedy jest spokojniejsza i zadowolona co sie przenosi na wieksza swobode. Moze nawet do kina pojde. Odpowiedz Link
don2 Re: mamo????????? 15.04.05, 19:48 EEEE moja jedna to wodke walila na uspokojenie :))) ,taniej ! Odpowiedz Link