Dodaj do ulubionych

Tluste ryby z Baltyku

27.04.05, 19:31
powoduja pogorszenie jakosci spermy u konsumentow.badania zostaly
przeprowadzone na 195 rybakach z wybrzeza baltyckiego.W szwecji badania
prowadzi Uniw.Lund.Badania wykazaly ok 20% uszkodzenia,przy 30% jest prawie
niemozliwoscia zrobic dzieciaka.badania obejma,Ukraine,Polske i grenlandie (?)
To ja sie pytam skad te dzieciaki szalejace w mojej wiosce ? :)))
Obserwuj wątek
    • wkrasnicki Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 19:37
      Są tacy, którzy z ryb lubią tylko rypanie- te dzieciaki to ich robota. :-)
      • don2 Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 19:44
        KK,powinien uznac ten rodzaj kontroli urodzen i polecac: tlusty sledzik po
        wodeczke nie napelni kolyseczke I sledz tlusty i proboszc zadowolony
    • sabba Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 20:49
      a ty duzo ryb jadasz don??:))
      • don2 Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 21:19
        Duzo sabba i cos wymyslila madrego ? widzialas by 61-letni facet martwil sie by
        zrobic jeszcze dziecko?Mial byc dowcip ale adres do kitu-niewypal zupelny
        A nie mylisz ty czasami dowcipniaczko spermy z potencja ?
        • ani-ta Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 21:40
          mnie uczono, ze co prawda jakosciowo moze troche stracic, ale fakt jest mozliwy!:)
          gorzej z partnerka... ta zdecydowanie musi miec pare lat mniej:)

nie obrazaj sie doniku:)
          tylko z lekarzem pogadaj... on ci wszystko naukowo i statystycznie wylozy;)
          • don2 Re: Tluste ryby z Baltyku 27.04.05, 21:49
            Anita,moj znajomy 60 lat,dziarski albanczyk z kosova,zmachal dzieciaka takiej
            mlodce ,ktoa niby miala sie nim opiekowac:)) I nie o to mi chodzi ,tylko w
            moim wieku juz sie ma inne problemy.A znowu taka jedna z Malmö pod 50-tke
            wpadla z takim,ktorego znam.halleluja
            • szfedka Qurka wodna Don 27.04.05, 21:51
              don2 napisał:

> Anita,moj znajomy 60 lat,dziarski albanczyk z kosova,zmachal dzieciaka takiej
              > mlodce ,ktoa niby miala sie nim opiekowac:)) I nie o to mi chodzi ,tylko w
              > moim wieku juz sie ma inne problemy.A znowu taka jedna z Malmö pod 50-tke
              > wpadla z takim,ktorego znam.halleluja

Ty masz znajomych :-)
              • don2 Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 21:54
                Co sie dziwisz , czasami trzeba miedzy prosty lud zejsc.szczegolnie gdy trzeba
                kupic yogurt turecki :))))))))
                • ani-ta Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 22:03
                  pogratulowac plodnych znajomych:)
                  jak smakuje jogurt turecki?
                  warto szukac?

qrde!
                  chyba pognam po jakikolwiek jogurt:P
                  • don2 Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 22:10
                    yogurt turecki,tak jak i Bulgarski ,najlepsze na swiecie.kosystencja taka .ze
                    mozna nozem kroic.moze sluzyc do przyrzadzania ayran-woda z sola do tego dajesz
                    yogurt-oczywiscie to sa natural a nie danone ze sliwkami:)) i
                    miksujesz.proporcja do wlasnego smaku.mniej lub wiecej wody.Idealny napoj dla
                    starszych panow :)))W arabskich krajach pija jak cole nieprzymierzajac
                    • don2 Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 22:13
                      PS zapomnialem dodac ,ze gotowy ayran pilem produkcji niemieckiej i
                      polskiej.Znalazlem je w arabskim sklepie.
                      • ani-ta Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 22:21
                        no to mam zadanie na jutro;)
                        znalezc arabski sklep:)))))

a danon w domu zakazany! z racji... niskiej zawartosci mleka w produktach
                        mlecznych:)))))))))

jak jest to cos lepsze od bakomy naturalnej... to jest to niebo w gebie...

<i slinotok!:(>
                    • wkrasnicki Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 22:34
                      don2 napisał:

> yogurt turecki,tak jak i Bulgarski ,najlepsze na swiecie.kosystencja taka .ze mozna nozem kroic.moze
                      sluzyc do przyrzadzania ayran-woda z sola do tego dajesz yogurt-oczywiscie to sa natural a nie
                      danone ze sliwkami:)) i miksujesz.proporcja do wlasnego smaku.mniej lub wiecej wody.Idealny napoj
                      dla starszych panow :)))

Chopie skoro nie napisałeś, że łiski, zdecydowanie już pora Cię zabalsamować.
                      No chyba, że nadrugidzień i tylko pod warunkiem, że musisz prowadzić jakiś wehikuł. ;-)
                      • don2 Re: Qurka wodna Don 27.04.05, 23:18
                        Po pierwsze moje Azowskie juz dawno wypilem :)) teraz spokojniutko.Ale od
                        koniaku i od whisky ,jeszcze nikt nie widzial jak uciekam.nie mowiac o wodeczce
                        pod sledzik na przystawke :))) powiedzmy taka potrojna.
                        • wkrasnicki Re: Qurka wodna Don 28.04.05, 07:13
                          don2 napisał:

> Po pierwsze moje Azowskie juz dawno wypilem :)) teraz spokojniutko.Ale od
                          > koniaku i od whisky ,jeszcze nikt nie widzial jak uciekam.nie mowiac o wodeczce
                          >
                          > pod sledzik na przystawke :))) powiedzmy taka potrojna.

Uff!!! ;-)
        • sabba co ty ostyrga jakas czy co??? 28.04.05, 07:49
          kto ma te 61 lat ty czy twoj byt wirtualny? Bo przeciez zycie w necie to co
          innego niz zycie w realu wg ciebie. Wiec skad moge wiedziec co ty chcesz z tym
          swoimi plemnikami zrobic. Widze ze nadwrazliwosc dosiegla i ciebie..:)
          • don2 Re: co ty ostyrga jakas czy co??? 28.04.05, 10:23
            Nie zrozumialas-ja na sama mysl dostalem zacmienia umyslu,nie to ze latam po
            wsi i bzykam.Ale na sama mysl,ze ,ktos moze podejrzewac mnie o jakies ojcowskie
            dewiacje w moim wieku .brrrrr zimno mi sie robi.Zreszta i dlatego tez zre
            ryby -tluste i z baltyku :)))))
    • xurek Ryby i nie tylko 28.04.05, 09:01
      Gdzies czytalam, ze od czasu, kiedy przeprowadzane sa badania ilosci zyjacych
      plemnikow w spermie (nie pamietam, ale chyba chodzi o okres ok. 80 lat) to ich
      ilosc w Europie zmniejszyla sie statystycznie do polowy. Winione jest min.
      zanieczyszczenie srodowiska i „chemicznie skazone pozywienie“. Jak tak dalej
      pojdzie, to czarno widze :))).

Xurek
      • maria421 Re: Ryby i nie tylko 28.04.05, 09:58
        Po tytule sie spodziewalam, ze bedzie cos o "grubych rybach", a tu o
        plemnikach...

Hmm, jedyny wniosek- nie ma to jak dieta srodziemnomorska.
      • don2 Re: Ryby i nie tylko 28.04.05, 10:27
        Ryby baltyckie i feministki oraz podobno zbyt obcisle spodnie sa zagrozeniem
        dla populacji.taki ksiadz np lub Arab,w sukience chodzi i nic go nie uwiera-
        albo szkot tradycjonalista :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka