szfedka 23.06.05, 10:13 Jutro rano nalezy wyjsc na łąkę, nazbierac 7 roznych kwiatow polnych i wlozyc pod poduszke. Zasypiajac myslec o wymarzonym i jesli sie przysni to...stanie sie ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Do wszystkich panienek...tych z odzysku tez.. 23.06.05, 10:25 Ale to chyba tylko w Szwecji dziala? ;-)) Odpowiedz Link
za_morzem Re: Do wszystkich panienek...tych z odzysku tez.. 23.06.05, 10:35 i dziewica sie obudzi w kwiatach? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do wszystkich panienek...tych z odzysku tez.. 23.06.05, 10:47 kwiatki, blawatki, baranki i motylki, taktaktak... ... a zycie idzie dalej, ksiaze okazuje sie byc ropucha albo vice Wersal, potem klopoty, kwiatki sie zeschly, i sie wszystko razem z kwiatkami fronknie (Baska i Xurek chyba znaja to slowo ;-))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Do wszystkich panienek...tych z odzysku tez.. 23.06.05, 10:53 To moja stara zlota mysl ktora kiedys napisalam na Polonii: kiedys calowalo sie ropuche a to byl ksiaze dzis mysli sie ze sie caluje ksiecia a faktycznie to ropucha Odpowiedz Link
szfedka na dowod wkladam linka ;-) 23.06.05, 10:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7148693&a=7152196 Odpowiedz Link
tortugo Re: Do wszystkich panienek...tych z odzysku tez.. 23.06.05, 16:55 szfedka napisała: > To moja stara zlota mysl ktora kiedys napisalam na Polonii: > kiedys calowalo sie ropuche a to byl ksiaze > dzis mysli sie ze sie caluje ksiecia a faktycznie to ropucha dzis to caluje sie ropuche i ma sie halusynejszyns :)))) ~:O:=o Odpowiedz Link
basia553 daj spoköj, szfedka! 23.06.05, 10:39 a potem jak "wymarzony" sie zjawi, to sie naprawde obudze i zobacze go takim, jakim jest naprawde:))))))) wole sie wiec jutro wyspac, a siedem röznych kwiatöw najwyzej kupic na targu i wstawic w wazonik. Odpowiedz Link
ani-ta Re: daj spoköj, szfedka! 23.06.05, 10:45 w wazonie dluzej pozyja niz pod poduszka:) ja mam problem z glowy - laki brak:P Odpowiedz Link
tortugo Re: daj spoköj, szfedka! 23.06.05, 16:56 basia553 napisała: > a potem jak "wymarzony" sie zjawi, to sie naprawde obudze i zobacze go takim, > jakim jest naprawde:))))))) wole sie wiec jutro wyspac, a siedem röznych > kwiatöw najwyzej kupic na targu i wstawic w wazonik. ... i nastavic Govi na CD, no pewnie ze lepiej ;)) ~:O:=o Odpowiedz Link
basia553 no wiesz. Anita! 23.06.05, 11:01 mam takie zdjecie na laczce kwiatowej przed Twoim miejscem pracy... Ale fakt: to bylo w kwietniu, teraz juz pewnie wszystko wysuszone. Odpowiedz Link
ani-ta Re: no wiesz. Anita! 23.06.05, 11:52 zaorali:P teraz wlasnie podlewaja wyschniete zdzbla trawy:P i dziwia sie zapewne czemu im nie rosnie... eeeeech... lizneliby optyki i wszystko jasne by bylo:PPPP Odpowiedz Link
tortugo Re: no wiesz. Anita! 23.06.05, 16:58 ani-ta napisała: > zaorali:P > teraz wlasnie podlewaja wyschniete zdzbla trawy:P i dziwia sie zapewne czemu im > > nie rosnie... > eeeeech... lizneliby optyki i wszystko jasne by bylo:PPPP nie rosnie bo woda zolta podlali, ze zbiornika na dachu ;) ~:O:=o PiEs: jak tam biale odzienie, juz uprane? ;))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: no wiesz. Anita! 24.06.05, 15:08 dzisiaj wielkie pranie! jak odsapne po relaksie na plazy:P kupilam vanish:) czy jak mu tam... on ponoc wszystko wybieli... a jak nie... to sie wsciekne i wywale szmaty:) i tak z nich teraz pozytku nie mam...:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Anita! co Ty tu robisz? 23.06.05, 12:42 ja jestem dziewica z odzysku:) nauka radziecka zna takie przypadki!!!:)))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Anita! co Ty tu robisz? 23.06.05, 12:45 no nie moja droga, jeden miesiac czy trzy? to siem nie liczy na odzysk trzeba dluzej w prohibicji byc ;) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Anita! co Ty tu robisz? 23.06.05, 12:49 dluzej????!!!! eee... nie wierze! robie za dziewice i tej wersji sie trzymam:P 23 dni:P Odpowiedz Link
jutka1 Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 13:12 Co to za mylenie pojec moje panie??!! Panna z odzysku to taka co juz nie jest z danym osobnikiem. Dziewica z odzysku to taka co sie nie bzyka, czas potrzebny na zarosniecie jest sprawa indywidualna. Mozna byc dziewica z odzysku przebywajac w zwiazku. Panna z odzysku niekoniecznie musi byc dziewica z odzysku. Cholera jasna, takie rzeczy tlumaczyc trzeba, bo sie rozezle! I tak juz dzis mam do rozezlenia predyspozycje! NIO. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 13:16 Cholera jasna, takie rzeczy tlumaczyc trzeba, bo sie rozezle! I tak juz dzis > mam do rozezlenia predyspozycje! obstawiam wojujace jajniki! dziewica z odzysku:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 13:32 ani-ta napisała: > obstawiam wojujace jajniki! > dziewica z odzysku:) ******** Nienienienienie Powody inne sa, ale nie to jest wazne, wazna terminologia i juz... Ze tez mnie kurdebalans na puryzm wzielo ;-( Odpowiedz Link
tortugo Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 17:00 jutka1 napisała: > Co to za mylenie pojec moje panie??!! > > Panna z odzysku to taka co juz nie jest z danym osobnikiem. > > Dziewica z odzysku to taka co sie nie bzyka, czas potrzebny na zarosniecie > jest sprawa indywidualna. > > Mozna byc dziewica z odzysku przebywajac w zwiazku. Panna z odzysku niekonieczn > ie > musi byc dziewica z odzysku. > > Cholera jasna, takie rzeczy tlumaczyc trzeba, bo sie rozezle! I tak juz dzis > mam do rozezlenia predyspozycje! > > NIO. Jutencjo, duzo ciekawych rzeczy napisalas, ale... TO naprawde zarasra????? boszszsz........ ;) ~:O:=o Odpowiedz Link
ani-ta Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 17:36 ja jestem najlepszym dowodem:P nie dosc ze dziewica... to jeszcze..:))) ale! nauka radziecka znala takie pzypadki:))))))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 23:10 zrobi sie, a jakze... tylko co ja poczne, jak mi sie znowu jutka w kozuchu i czapie przysni, ha? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 23:42 a.polonia napisała: > zrobi sie, a jakze... > tylko co ja poczne, jak mi sie znowu jutka w kozuchu i czapie przysni, ha? ******** Pola, ja pierdziacze, to TEN sen? w kozuchu i czapie bylam ???? Uokurdebalans.... A czapa jaka? z gronostaja chociaz? A pod kozuchem cos mialam na sobie?? ;-)) hahahahahahaaaaaaaa :-)))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 11:46 opatulona bylas w ten kozuch, pod kozuch nie zagladalam, czapa byla wielka, ale nie wiem z jakiego zwirza :P no mowie Ci, koszmar, i wielka baba bylas, baba na schwal ;-))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 14:10 hehehehe dooobreeee..... ;-)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 23.06.05, 23:40 Sznycelku, podobno jest taka mozliwosc, ze zarasta, i znane byly przypadki w CCCP ;-))) J. ;-) Odpowiedz Link
tortugo Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 16:42 nie slyszalem. nadiezda krupska moze? ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 16:51 tortugo napisał: > nie slyszalem. nadiezda krupska moze? ;) ******** Natenprzyklad, jak na obrazie "Lenin w Poroninie" ;-) Odpowiedz Link
basia553 Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 19:13 a co, widac tam zarosniete to i owo? Odpowiedz Link
ani-ta Re: Proszem mniem tu nie mylic pojec!!! 24.06.05, 19:59 baska! czy ty w socrealu widzialas kiedykolwiek to i owo? co najwyzej muskularne ramie brygadzistki!:))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Krupska na obrazie 24.06.05, 23:56 Obraz przedstawia kobiete do zludzenia przypominajaca Krupska, w dezabilu z mezczyzna do zludzenia przypominajacego Dzierzynskiego. Tytul obrazu: Lenin w Poroninie :-)))) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Krupska na obrazie 25.06.05, 07:23 Wszystko w porzadku, Pitou? Cos ta twoja nostalgia artystyczna mnie niepokoi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Krupska na obrazie 25.06.05, 07:43 lucja7 napisała: > Wszystko w porzadku, Pitou? > Cos ta twoja nostalgia artystyczna mnie niepokoi. ********* :-))) Wszystko gra i buczy, ma chere Eloise (znaki diakrytyczne mi uciekly) :-) To nie nostalgia artystyczna, tylko wizja surrealistyczna ;-) Bonjour, toi :-) Odpowiedz Link
bella-donna Re: i co ??? i co ???? 25.06.05, 12:50 mnie sie kiedys sprawdzilo, ale to byly andrzejkowe wrozby... Odpowiedz Link
bella-donna Re: i co ??? i co ???? 25.06.05, 20:30 szfedka napisała: > i co? > glowa boli az tylu sie przysnilo , czy to raczej od tego pysznego winka ? ps. ja sie wlasnie racze zimna margaita, troche bylo jej za duzo, ale upal straszny... Odpowiedz Link