ertes 06.10.05, 21:53 Mmmmmmiodzio :)))))))))))))))) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2954205.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Cycki 06.10.05, 22:05 ze niby moje najpiekniejsze na swiecie? no wiem wiem:))) Odpowiedz Link
ertes Re: Cycki 06.10.05, 22:17 Tego to ja nie wiem ale jak przyslesz zdjecie to ocenie ;) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Cycki 06.10.05, 22:32 jutka1 napisała: > No wlasnie, zdjecia gdzie? Nie ma zdjęć, bo najładniejsze jest to co się wyobraża, a nie widzi... Odpowiedz Link
ertes Re: Cycki 06.10.05, 22:37 Eeeee tam Swiatlo co ty gadasz. Ja wole ogladac niz sobie wyobrazac a ty zamiast jechania do muzeum wyobraz sobie kilka obrazow. Odpowiedz Link
don2 Re: Cycki 06.10.05, 23:21 Ooo ! Opus Dei Swiatlo sie pokazal ! Wielki Moralizator ! Tow. Szwonder.Wielkie Nozyce Inkwizycji.Czysciciel Forow ! Az sie patrzec na twoj nik nie chce.Na mozg ci padlo ! Odpowiedz Link
swiatlo Re: Cycki 06.10.05, 23:53 don2 napisał: > Ooo ! Opus Dei Swiatlo sie pokazal ! Wielki Moralizator ! Tow. Szwonder.Wielkie > Nozyce Inkwizycji.Czysciciel Forow ! Az sie patrzec na twoj nik nie chce.Na > mozg ci padlo ! Ooops, ano spadam na razie.... :) Odpowiedz Link
ertes Re: Cycki 06.10.05, 23:58 Swiatlo napisz cos o mnie. Bedzie fajnie. Albo do mnie. Bedzie jeszcze lepiej. A co powiesz w temacie cycek? Odpowiedz Link
xurek zdjecia nie mam, ale..... 07.10.05, 10:17 mam wierszyk, specjalnie o cycu, ktory splodzilam kiedys specjalnie dla VIPa z Prima :))). Eh, dawne i piekne to czasy byly :))) VIP-1 – o kaciku poetyckim Prima watek nudny juz sie robi nikt bluzgami go nie zdobi zamiast pisac rzeczy glupie piszcie lepiej cos o dupie jak sie kogos opierdoli to sie wszystkich zadowoli lalka, napisz lepiej cos o cipie jak to sperma tam w niej chlipie Zurek, cycki lepiej opisz wtedy wszystkich zadowolisz jak przeklniecie tu od rana to zabawa murowana Xurek – specjalnie dla VIPa o cycach za to, zes sie dopuscila, swietokradztwa, Ewo mila, stopnia niedopuszczalnego moja nieposluszna Ewo skarze Cie na los straszliwy rzekl Bog wielce pamietliwy po czym wcielil grozbe w zycie przyprawiajac Ewie cyce. Oby pamiec w Tobie zyla, tego, cozes uczynila, cyce w kazdej zycia fazie beda staly Ci w zawadzie nie bedzie ni dnia ni nocy by stracily na swej mocy. Gdy dziecieciem byc przestaniesz starch paniczny cie ogranie ze Ci cyce nie zakwitna, czyniac cie plaska kobita z ktorej cala meska plec wieczne lachy bedzie drzec ze niby ladna Tereska, lecz jednak Tereska-deska z ktora mozna i pogadac lecz do loza sie nie nada. Gdy juz owe wypuklosci w swej mlodzienczej ponentnosci koszmar senny Twoj rozwieja zaczniesz nowa odyseje. Cala twa inteligencje, wiedze, wdziek i elokwencje cyc przesloni niby gora lub brzemienna w gromy chmura nie osiagniesz nic madroscia lecz tylko cycowatoscia bedziesz w stanie piac sie w gore wdrapac na rozowa chmure sukcesu, slawy, milosci i rodzinnej szczesliwosci. A gdy moca cycatosci osiagniesz sczyty blogosci to pragnienie nieodparte zacznie wnetrzem Twoim targac. Dzieciatka zapragniesz swego wlasnym cycem karmionego i tu zacznie sie dylemat z ktoregoz to wyjscia nie ma. Albo z marzen zrezygnujesz albo cyce se zepsujesz ryzykujac tym dzialaniem szczescia podstawy zachwianie meza nagle przebudzenie i zupelne oniemienie ze miast kraglego jabluszka jakas nieforemna gruszka w dloni mu sie juz nie miesci wyobrazni mu nie piesci i nie neci nic a nic ten nagle obwisly cyc. W tym momencie, Ewo mila jeslis na to zasluzyla dobrych czynow wielkim stosem ujme sie za Twoim losem przestawiajac w mozgu Twego meza najukochanszego zwrotnice „cycowatosci“ na tor „wewnterzne wartosci“. Tak wiec maz ci pozostanie, lecz nie licz na zmilowanie bo obwisly cyc zostanie az po zycia Twego kraniec obwisajac coraz bardziej dajac pozywke pogardzie calej reszty meskiej plci co to teraz bedzie kpic, ze twoja inteligencjia wiedza, wdziek i elokwencja to zalosna Twoja proba zrekompensowania zguby marne zastapienie tego jedynie wartosciowego preznego mlodego cyca i niezmarszczonego lica. Nikt ci nigdy nie uwierzy, ze ty naprawde i szczerze myslisz, ze sie w zyciu licza rzeczy inne, nizli cyce, bo mezczyzne tak przerobie ze sie w calej jego glowie nie pomiesci wiecej nic niz prezny, okragly cyc. Xurek Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: zdjecia nie mam, ale..... 07.10.05, 11:08 haha, no i Panowie cycem po glowie oberwali. Kan Odpowiedz Link