jutka1 15.12.05, 12:23 Ptaszku, to co z Twoimi planami sylwestrowymi? Dolaczysz do nas w Sydney czy nie? :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Sylwester w Sydney? 15.12.05, 13:58 A to sobie nasi Forumowicze uzywaja! Tylko Ty , Jutus, na alkohol tam uwazaj. Jak sie chodzi do gory nogami, to alkohol prosto do glowy idzie i nawet stara metoda Zagloby wtedy zawodzi. W imieniu Frakcji Forumowiczow z Polkuli Polnocnej prosze o zdjecia i dokladny dziennik podrozy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sylwester w Sydney? 15.12.05, 14:17 Mario, czy uzywam, to nie wiem, ale od 3 lat planuje Australie zima, i nigdy nie wychodzilo, wiec w tym roku sie zawzielam :-D Bedzie Sylwester w porcie, bedzie tydzien na plazy, bedzie tydzien zwiedzania miasta, muzeow, Sydney Festival, Gory Blekitne... ale co najwazniejsze bedzie czas spedzony z trojka wspolwspaczy z P2 i moze poznam jednego bylego wspolwspacza z bisa :-D ... Plus mam nadzieje spotkac fenomen Ptaszkiem zwany ;-)))))) Na wino bede uwazac, i na inne rzeczy tez, bo w koncu do gory nogami nie jestem przyzwyczajona ;-))))))))) Raporty bede pisac, chyba wezme laptoka i bede spisywac dziennik z podrozy, fragmenty ktorego (te przyzwoite ;-)))) bede zamieszczac niniejszym na ruki Waszych blagarodii. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Sylwester w Sydney? 15.12.05, 17:19 Jutka ty naprawde lecisz do Australii? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sylwester w Sydney? 15.12.05, 17:36 Truth, the whole truth and nothing but the truth :-D Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Bawcie sie dobrze! 15.12.05, 20:43 WOw:) Nie zazdroszcze tylko czasu spedzonego w samolocie - ale sama wycieczka extra:) tez bym sie chetnie pisala. OT: wczoraj zaslyszane w radio - podobno.. chodzi o wombaty - sa jakies niesamowite podczas seksu:)) gryza!!i wogle jakas dluga i zawila gra wstepna - tak wiec Jutka - uwazaj na wombaty:)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Bawcie sie dobrze! 15.12.05, 20:48 Aniu, najdluzsze moje podroze to latanie wteiwewte (zam. :-) miedzy Amsterdamem i L.A., z 6-7 razy, o ile dobrze pamietam 11.5 godziny. Nie wiem wiec, jak zareaguje na wiecej, na wszelki wypadek biore pare ksiazek, bede zerkac na filmy, sluchac muzyki i duzo chodzic po samolocie :-) Co do tych... jak im tam... to zwierzaki, tak? Nie ma wiec sprawy, zoofilka nie jestem ;-)))))) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Bawcie sie dobrze! 15.12.05, 20:57 :))) sorry - nie posadzam ci o inne chucie:))) tak jakos sie sforumlowalo:))) i skojarzylo mi sie z ta australia:)) jezeli chodzi o latanie - to moje najdluzsze tez mialo ok 12 godzin, lubie latac, tylko ja nie moge spac na siedzaco - i zaaawsze sie mecze. Zadne drinki nie pomagaja, bo po drinkach to mnie smiechota ogarnia a nie sen. A spac jest dobrze - bo pozniej z jetlag szybciej sie wychodzi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Bawcie sie dobrze! 15.12.05, 21:35 Alez nie ma sprawy! Tutaj juz rozne ciekawostki seksualne lataly ;-)))) Ja na szczescie moge spac na siedzaco, i czesc drogi przespie, a reszte czasu bede jesc, pic, gapic sie, czytac i chodzic po pokladzie :-D Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie do Ptaka ! 15.12.05, 20:45 Wylatuje z Europy 28, na miejscu bede 29 grudnia. 2 dni na odespanie, chyba wystarczy? :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Pytanie do Ptaka ! 15.12.05, 23:16 jutka1 napisała: > Wylatuje z Europy 28, na miejscu bede 29 grudnia. 2 dni na odespanie, chyba > wystarczy? He, he, he, akurat damy Tobie odespac... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie do Ptaka ! 15.12.05, 23:29 Alez Luizo, bede odsypiac w dzien, kiedy Wy bedziecie miec inne zajecia :-)))) Wieczorem i w nocy bedziemy swietowac! :-D Odpowiedz Link
a.polonia Re: Pytanie do Ptaka ! 24.12.05, 00:07 ale Ci faaaajnie ;-) to ja sie chowam do nory z ta moja Praga :P ;-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie do Ptaka ! 24.12.05, 00:27 Polu, nie pindul! ;-)))) Praga przepieknosciowa jest! Nio :-))) Odpowiedz Link
bird_man2 Re: Pytanie do Ptaka !-odpowiedz 23.12.05, 15:53 jutka1 napisała: > Ptaszku, to co z Twoimi planami sylwestrowymi? > Dolaczysz do nas w Sydney czy nie? > :-) > ******************************** Droga Jutko i Luizo.. jeszcze nigdy tak nie bylo aby sie nie spier.....lo.. thats mean: niestety musze pracowac przez swieta i sylwestra i najglupsze jest to, ze pracuje po 12 godzin w nocy od 8-ej do 8-rana bo zaklad ma startowac 18 stycznia i chinczycy to potraktowali powaznie. Skonczylo sie malym buntem w fabryce bo wszyscy germany i finowie ktorzy mieli zaplanowany powrot na swieta do domow musza siedzeic na miejscu i upijaja sie z tego powodu w trupa co wieczor. Ja co prawda mialem zamiar przez swieta i sylwestra zostac w tej czesci swiata i leciec do australii lub tajlandii (dgybym mial tylko kilka wolnych dni) ale wszystko sie o dupe rozbilo. Jak ten bajzel w koncu ruszy to na pewno zostane jakis czas w azji aby odpoczac, ale niestety w swieta i sylwetra pracuje I TO W NOCY !!! Bardzo zaluje, ze was nie poznam osobiscie dziewczyny, ale co sie wodwlecze to nie uciecze jak mawiali starozytni.. w koncu planuje wypad do polski w lutym (to pod adresem jutki)... W kazdym razie wszystkim forumowiczom zycze wesolych, szczesliwych i udanych swiat, szampanskiej zabawy sylwestrowej oraz spelnienia wszystkich realnych oraz tych nierealnych (toto-lotek) marzen w nowym roku wasz maslacy o was ptaszek Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie do Ptaka !-odpowiedz 24.12.05, 00:26 Birdie, szkoda.. :-( No to na kiedy indziej :-) Mimo wszystko, wesolych, i szczesliwego... :-D Odpowiedz Link