starypierdola 04.01.06, 04:19 Napiszcie tu cos ciekawego bo cicho ze az mi sie nudzi! W koncu ile dni mozna miec kaca?? Ertes, nie poddawaj sie tak latwo. Ja wszystkich Twoich wpisow nie czytam:)) Absolwent P2 SP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tortugo Re: Podciagam to Forum: Absolwent 04.01.06, 18:32 podciagam gacie bo mi gumka pekla :) ~:O:=o Odpowiedz Link
swiatlo Re: Podciagam to Forum: Absolwent 04.01.06, 20:23 Z niektórymi forumami to jak z gaciami bez gumki. Na siłę przytrzymujesz i przytrzymujesz, ale wystarczy że na chwilę zapomniesz to od razu opadają odsłaniając gołą dupę. Odpowiedz Link
tortugo Re: Podciagam to Forum: Absolwent 05.01.06, 19:20 > Z niektórymi forumami to jak z gaciami bez gumki. Na siłę przytrzymujesz i > przytrzymujesz, ale wystarczy że na chwilę zapomniesz to od razu opadają > odsłaniając gołą dupę. > dobre porownanie, dodam tylko ze te forumgacie to nierzadko zawierajo i kupe ;) ~:O:=o PiEs: ja bardzo przepraszam te szanowniejsza czesc zacnego foruma za moj, ze sie tak wyraze, brak smaku. Odpowiedz Link
basia553 Re: Podciagam to Forum: Absolwent 05.01.06, 20:42 nie przepraszaj Tortugo. Dokladnie takie mialam skojarzenie na temat pewnego podciaganego forum. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Podciagam to Forum: Absolwent 06.01.06, 03:14 A Ciebie co, wuajeryzm dopadl, ze sie na temat jakichs rzekomych golych dup tutaj wypowiadasz? Masz gole dupy gdzie indziej, mozesz sobie na codzien ogladac, nie? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Podciagam to Forum: Absolwent 06.01.06, 18:00 jutka1 napisała: > A Ciebie co, wuajeryzm dopadl, ze sie na temat jakichs rzekomych golych dup > tutaj wypowiadasz? > Masz gole dupy gdzie indziej, mozesz sobie na codzien ogladac, nie? Gołe dupy? Gdzie? Odpowiedz Link
bella-donna Re: Podciagam to Forum: Absolwent 06.01.06, 18:54 jutka, przestan ciagle chlopakom w glowach przewracac...o; Odpowiedz Link
jutka1 Re: Podciagam to Forum: Absolwent 08.01.06, 13:59 Balka, ja nie mam czasu na zawracanie w glowie, a tym bardziej zawracanie dupy, komukolwiek ;-D Wlasnie wrocilam z Jervis Bay, teraz 6 dni w Sydney, potem weekend/czesc weekendu w Gorach Blekitnych. Jak ja mam na dupy znalezc czas????? :-))))))))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Podciagam to Forum: Absolwent 08.01.06, 14:10 oj, starzejesz sie, starzejesz...baw sie dobrze o; Odpowiedz Link
jutka1 Re: Podciagam to Forum: Absolwent 08.01.06, 14:25 Starzeje sie? Nie zauwazylam.... Tylko priorytety mam okreslone jak trzeba ;-)))) Odpowiedz Link
starypierdola Dobrze zes sie odezwala ... 08.01.06, 16:53 ... bo juz myslalem ze to Ciebie te trzy rekiny zezarly (bylas w Qld?) albo ze sie spalilas :)) SP Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobrze zes sie odezwala ... 09.01.06, 09:29 Nie, to nie mnie, ja bylam w Jervis Bay. Spalic sie tez nie spalilam tylko przyrumienilam -) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Podciagam to Forum: Absolwent 08.01.06, 13:57 Swiatlo i Sznycel, to samo pytanie, ta sama odpowiedz: Gole dupy gdzie indziej ;-))))))))))) Odpowiedz Link
starypierdola No to widze ze udalo mi sie troche podciagnac ... 07.01.06, 06:35 ... to Forum i Was zaktywizowac. Teraz tylko czyham az moj kolega cos ciekawego napisze :)) Absolwent P2 SP Odpowiedz Link