chris-joe 10.02.06, 22:02 Nie pamietam, bym kiedykolwiek sie tak wynudzil w czasie otwarcia Olimpiady. Katastrofa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: Torino'06 10.02.06, 22:08 to bierz przyklad z Jedynego: stekal, stekal... az w koncu zasnal:P bo wladze (czytaj: pilota od tv) mam ja!!!:)))) teraz marudza, to sprawdzam czy ktos to tez oglada:)))) Odpowiedz Link
morsa Re: Torino'06 10.02.06, 22:09 Ogladalam inny program - ceremonie otwarcia Olimpiady ogladam tylko w czasie reklam........ Odpowiedz Link
morsa Re: Torino'06 10.02.06, 22:15 Wow! Flage niosa kobiety - jedynie kobiety! To mi sie podoba! Niekoniecznie przedstawicielki sportu... .... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Torino'06 10.02.06, 22:24 Ja tylko w przerwie widzialam baaardzo korpulentna pania wsrod tych kobiet. I piknie. Niech niosa :-)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Torino'06 10.02.06, 22:38 qrde! kobitki same wazne:) z Zoska na czele;) fajnie to wygladalo:) ale... Alberto byyyyyyl... nic sie nie zmienil....... eeeeech... jedyny poludniowiec, ktorego bym byla sklonna... zdecydowanie blizej poznac:) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Torino'06 10.02.06, 22:55 rzeczywiscie katastrofa...ja zmienilam plany wlasnie na OLIMPIADE Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Torino'06 11.02.06, 00:31 tak zle? u mnie transmisja otwarcia wieczorem, o 8 - za 5 godzin.. to jak? nie warto ogladac? Odpowiedz Link
maria421 Re: Torino'06 11.02.06, 14:58 Z reguly nigdy nie ogladam ceremonii otwarcia ani zamkniecia olimpiady bo dla odbiorcy telewizyjnego sa to zawsze nudne imprezy. Wczoraj ogladalam tylko maly fragmencik, ale calkiem mi sie podobalo, calkiem artystycznie to wygladalo, doskonala muzyka, kostiumy. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Torino'06 11.02.06, 16:15 o! a mi sie nawet wiekszy kawalek podobal!:))) w sumie to poza baletmistrzem... to wszystko od skoczka do znicza:) a najbardziej Zoska i Tomba:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: anita! 11.02.06, 09:29 Zoska Loren i Alberto Tomba:) pytasz jak bys nie wiedziala:)))))))) Odpowiedz Link
ertes Torino'06 czyli 17.02.06, 20:07 Boys and Girls on Steroids. Jedna juz poleciala za doping plus okolo 12 zawieszonych na 5 dni za zbyt wysokie EPO. Odpowiedz Link
ertes Re: Torino'06 czyli 17.02.06, 20:13 O wlasnie, jak na zawolanie: sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71348,3168799.html Odpowiedz Link
swiatlo Re: Torino'06 czyli 17.02.06, 20:16 No to przeczytaj to: sport.gazeta.pl/turyn2006/1,71348,3168799.html Odpowiedz Link
chris-joe Re: Cos dla Canada lover CJ'a 17.02.06, 22:10 Go, Canada! :) Choc z medalami na razie kiepsko, przynajmniej czapy ida jak chrupiace buleczki :) Na berlinskim lotnisku dlugo musialem przekonywac pewnego Niemca z zazdroscia ogladajacego moja torbe, ze "Roots" wcale nie jest firma amerykanska, lecz kanadyjska (i to z Vancouver!). I to mimo liscia klonowego obok logo. Nawiasem mowiac- torba, jak torba, ale dla Niemca "Roots" to byl szpan :) A taka czapa tez by mi sie przydala, tyle ze wygladam w uszankach jak idiota. (Jutro ma byc -30 na wietrze. Wiatr juz huczy za oknem, ale poki co tylko -23) Odpowiedz Link
ertes Re: Cos dla Canada lover CJ'a 17.02.06, 22:30 > Na berlinskim lotnisku dlugo musialem przekonywac pewnego Niemca z zazdroscia > ogladajacego moja torbe, ze "Roots" wcale nie jest firma amerykanska, lecz > kanadyjska (i to z Vancouver!). I to mimo liscia klonowego obok logo. Tak naprawde to jest jakby Kanadyjsko/Amerykanska gdyz wlasciciele/zalozyciele sa Amerykanami. Firma jest z Toronto: Established in 1973 as a natural footwear company, Roots is today Canada’s leading lifestyle brand known around the world for its wide range of quality leather goods, clothing and accessories. Starting as a tiny store in Toronto selling the Roots Negative Heel Shoe, A ja mam czapke-olimpijke z Aten :) A ta nowa czapka nie jest z Roots. Roots juz nie ubiera Kanackich. A swoja droga to zobacz co Roots sami pisza: TEAM USA BERET VOTED HOTTEST ITEM AT TORINO OLYMPICS NEW YORK – This morning, NBC's Today Show announced live from Torino that the Roots Team USA beret was voted the trendiest, must-have Olympic item at the 2006 Winter Games. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Cos dla Canada lover CJ'a 17.02.06, 23:02 No przeciez wiem, ze Roots waszych ubiera, a nie naszych. Defilade w Turynie ogladalem :) Hmm, rzeczywiscie z Toronto... zapedzilem sie w swym lokalnym patriotyzmie... Natomiast nawet jesli ci faceci sa z Detroit, to Roots jest rownie kanadyjskie jak Tim Horton's i The Bay. Ooops, zdaje sie, ze znowu sie postrzelilem w stope... :))) Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Cos dla Canada lover CJ'a 18.02.06, 03:09 Ertes! Założyciele Roots są 'draft dodgers'. W związku z tym zostali ekskomunikowani... M. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Zaloba narodowa w Kanadze 18.02.06, 19:57 no prosze, szwajcaria potega?;) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Zaloba narodowa w Kanadze 19.02.06, 00:58 why?! what the hell did I miss?! Odpowiedz Link
chris-joe Re: Zaloba narodowa w Kanadze 19.02.06, 01:00 przepraszam- wlasnie wpadlem tu z innego i anglojezycznego forum i sie na czas nie przestawilem :) Co sie stalo?! Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Zaloba narodowa w Kanadze 19.02.06, 01:01 sprawdz wynik w hokeja - big upset Odpowiedz Link
chris-joe Re: Zaloba narodowa w Kanadze 19.02.06, 01:05 Ok, dopiero teraz sie pojawilo na cbc.ca... Jezus! To my nawet w hokeju dajemy ciala!? "The loss doesn't affect Canada's chances of winning a gold medal, but it may change its seeding for the quarter-finals and beyond." -chwytam sie jeszcze powyzszej brzytwy... Odpowiedz Link
morsa Icehockey 19.02.06, 19:25 USA - Szwecja 1:2 ;-)) Kobiety: USA - Szwecja 2:4 Final kobiet: Kanada - Szwecja Odpowiedz Link
chris-joe Re: Icehockey 19.02.06, 19:49 Szwedkom nie daje szans. To zloto bedzie nasze! :)) Odpowiedz Link
ertes Re: Icehockey 19.02.06, 19:57 Kanadolki wygraja :) Co dziwne to hokejowy swiatek jest dosc zgodny w tym ze dobrze se stalo ktorys z kobiecych powerhouses przegral i nie jest w finale. To moglo wrecz uratowac ten hokej. Odpowiedz Link
morsa Re: Icehockey 19.02.06, 20:12 Chyba tak. Kanada jest faworytem. Dla szwedzkich hokeistek gra w finale jest duzym sukcesem. Niewielu expertow na to liczylo. Bedzie srebro;-)) Odpowiedz Link
morsa Re: Icehockey 20.02.06, 07:48 Mala statystyka: Kanada - liczba hokeistek z licencja: 65 591 Szwecja - hokeistek: 2 910 Kanada - hale zakryte: 3 000 Szwecja - 301 Kanada - lodowiska "odkryte" - 11 000 Szwecja - 144 Kanada - Szwecja: 48 meczy ( 45 zwyciestw, 3 remisy) ----- Roznica ogromna, walka Dawida z Goliatem ;-)) Wygrana Szwedek bylaby chyba jedna z najwiekszych sensacji igrzysk. Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 21:50 Co za kiszka! I want my money back! Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
ertes Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 22:08 Poczekaj i nie wysiadaj z pociagu w biegu. Podobnie bylo w SLC a jednak bylo zloto chociaz w tym roku uwazam ze za duzo w zespole jest dziadkow. Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 22:13 Staram sie. Przecie oglada,. Ale patrze i patrze - i widze ze strzelanie goli naszym nie wychodzi... I have a bad feeling about this one... No coz, damskie zawody beda pocieszeniem... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
ertes Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 22:24 Zle przeczucia to ja ma od momentu ogloszenia zespolu gdy zobaczylem ze wiekszosc to raz ze starsi zawodnicy a dwa jest kilku ktorzy niczego nie pokazuja w lidze. Z mlodych to Luongo gra swietnie, Nash chyba nie wytzymuje napiecia skoro nie strzelij przed chwila bramki. Ale co tam robi Draper, Blake??? Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 22:34 Co oni tam robia? They are not playing, they are not shopping... They just are! M. Odpowiedz Link
szfedka Dosyc z tym placzem nad Kanada 19.02.06, 22:40 Osobiscie wisi mi czy Kanada wygra czy przegra. I spoko, nie bede plakac i wyrywac sobie wlosow z glowy jesli zadnego medalu nie dostana. Odpowiedz Link
ertes Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 22:45 A zobacz jak tu dzierlatka kanadolska: tinyurl.com/meobp :)))))))))) Odpowiedz Link
morsa Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 23:06 Wyglada na to, ze ten wynik sie utrzyma. Odpowiedz Link
maly.ksiaze Re: Poki co 0:2 z Finlandia 19.02.06, 23:13 Ano zostalo. Zobaczymy, co dalej... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link
swiatlo Najpiekniejsze atletki 20.02.06, 10:16 1. Tanith Belbin (USA, lyzwiarstwo figurowe) 2. Jamie Johnson (USA, curling) 3. Lindsey Kildow (USA, narciarstwo) I niech ktos sprobuje myslec inaczej! Odpowiedz Link
morsa Re: Najpiekniejsze atletki 20.02.06, 10:58 Swiatlo! Czy to konkurs pieknosci, czy Olimpiada? A nr. 2 na Twojej liscie jakos taka niedozywiona wyglada;-)) Nr.1 Barbie, nr.3 owszem;-)) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Najpiekniejsze atletki 20.02.06, 19:03 morsa napisała: > Swiatlo! Czy to konkurs pieknosci, > czy Olimpiada? Jedno i drugie! Odpowiedz Link
ertes Re: Najpiekniejsze atletki 20.02.06, 19:05 Tanith jest taka laska ze hoho az milo popatrzec. Ona Kanadyjka tak wogole. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Najpiekniejsze atletki 20.02.06, 19:14 ertes napisał: > Tanith jest taka laska ze hoho az milo popatrzec. > Ona Kanadyjka tak wogole. Mój syn powiedział że jest podobna do Jessiki Simpson, na to ja że Tanith jest sto razy ładniejsza od Simpson. Odpowiedz Link
ania_2000 austria 20.02.06, 20:34 co tam sie dzialo z austriakami dzisiaj w nocy?? jakas imprezka? Odpowiedz Link
morsa Gratulacje dla Kanady! 20.02.06, 23:04 Wygraly jak najbardziej zasluzenie; Szwedki graly niezle, srebro to naprawde duzy sukces tak mlodej druzyny (wiekszosc jest ponizej 20-tki; Odpowiedz Link
ertes Re: Gratulacje dla Kanady! 20.02.06, 23:06 I o dziwo niektore te dziewczyny to calkiem niezle laski. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratulacje dla Kanady! 20.02.06, 23:10 No, juz nos wytarlem :) Good going girls! Odpowiedz Link
ertes Re: Gratulacje dla Kanady! 20.02.06, 23:11 Ale za to Kanacka para taneczna sie wycofala. Odpowiedz Link
ertes Kanada - Czechy 3-1 w 2 tercji 21.02.06, 17:53 Cj tylko jeszcze sie nie roztkliwiaj. Miejmy nadzieje ze to poczatek dobrego. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Kanada - Czechy 3-1 w 2 tercji 21.02.06, 18:01 Ja jestem sucker na szmire- wiesz, hymny, medale, lzy :) Poczekam do konca. Odpowiedz Link
ertes Re: Kanada - Czechy 3-1 w 2 tercji 21.02.06, 20:05 Eee no mnie tez sie podobalo jak dziewuchy dostawaly medale :) Odpowiedz Link
ertes Re: Torino'06 - ciekawa opinia 23.02.06, 16:25 Jedyną prawdziwie zespołową, jedyną właściwie, w której pełno jest bezpośredniej walki i fauli, jedyną, w której o wyniku decydują nie tylko wytrenowane do granic absurdu mięśnie, ale także pomysł, wizja, taktyka, błysk geniuszu, jedyną, która jest w stanie wywołać emocje u kompletnych nawet laików - jest w Turynie hokej. Reszta to popis nienaturalnych, wręcz odczłowieczonych umiejętności, które - jak choćby w saneczkarstwie - pozwalają zdobyć nad rywalem niezrozumiałą dla przeciętnego śmiertelnika przewagę tysięcznych części sekundy. Albo w biegach: wyrusza na trasę cyborg za cyborgiem, a my nijak nie potrafimy zrozumieć - czemu jeden od drugiego jest lepszy o niezauważalne 10 s na 10 km... Nie mówiąc już o skokach, w których nie wiedzieć czemu na równi z odległością ocenia się styl. Czy kto widział, by na lekkoatletycznych stadionach sędziowie brali pod uwagę estetykę pokonywania powietrza przez trójskoczków? Poza tym jak tu kibicować pojedynczemu panczeniście... Owszem, można się cieszyć, że wygrał, ale w sercu miejsca na dłużej raczej dla niego nie ma. A w futbolu wszystko jest jasne. Zwłaszcza to, że zespół może składać się z najlepszych zawodników świata, a mimo to przegrać. Co w takiej na przykład sztafecie narciarskich biegaczy byłoby już nierealne. Co to zresztą znaczy - być najlepszym piłkarzem? Jak na przykład porównać Franka Lamparda ze Stevenem Gerrardem? Tak, tak, nie ma innej drogi - muszą ze swymi drużynami stanąć naprzeciw siebie i wylewając pot i krew udowodnić nam - który jest górą. Ścierając się noga w nogę, a nie strzelając serie rzutów karnych. Mijając się nawzajem zwodami, a nie kopiąc piłkę - kto dalej. Strzelając gole po niepowtarzalnych zagraniach, a nie biegając na czas dookoła boiska. Bo, paradoksalnie, właśnie w tych pierwszych dokonaniach najpełniej widać sportową wielkość. Te drugie wystarczy po prostu odmierzyć zegarkiem lub centymetrem. Odpowiedz Link
ertes Brawo Szwecja 24.02.06, 18:41 Swietna zemsta za poprzednia porazke! Brawo! Jeszcze zloty medal. Odpowiedz Link
morsa Re: Brawo Szwecja 24.02.06, 18:46 7:3 niezle. Bedzie duzo pieniazkow dla mlodych chlopcow i dziewczyn trenujacych hokeja. Odpowiedz Link
chris-joe Gratuluje medali 24.02.06, 21:15 Polsce i Szwecji :) Ale Kanadyjczycy takze dzis zgarneli zloto w curlingu i jestesmy juz na 4 pozycji medalowej. Nie jest zle :) Poniewaz curlingowcy sa z Nowej Funlandii, dzis zamknieto tam szkoly, coby mlodziez mogla ogladac walke o zloto. Juz szykuje kleenexy na zamkniecie Igrzysk i przekazanie flagi olimpijskiej mojemu miastu :) NB, dzis sluchalem wywiadu z merem Vancouver, Samem Sullivanem, ktory jest czesciowo sparalizowany po wypadku na nartach... Nie ma czucia w palcach wiec cwiczy wlasnie jak odebrac w Turynie flage olimpijska :) W Turynie pojawia sie tez mounties z BC :) Odpowiedz Link
ertes Re: Gratuluje medali 24.02.06, 21:22 Z tymi medalami i pozycjami to dziwna sprawa. Tutaj, w Am. Pln, pozycje podaje sie na podstawie ilosci medale a na wiekszosci europejskich portali, lacznie z oficjalnym olimpijskim, na podstawie jakosci. Wedlug tutaj Kanada jest 4 a tam 5. > Juz szykuje kleenexy na zamkniecie Igrzysk i przekazanie flagi olimpijskiej > mojemu miastu :) Igrzyska sa w Vancouver a nie w Montrealu. Pomylka ;) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratuluje medali 24.02.06, 21:26 Ja Montreal chromole, i to z wzajemnoscia. Jestem vancouverczyk na dobrowolnym wygnaniu i montrealczykiem nigdy przenigdy nie bede ani byc nie chce !!! :) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratuluje medali 24.02.06, 21:29 Incidentally, jak sprawny i swietnie zorganizowany jest Montreal niech swiadczy fakt, ze ledwo w zeszlym roku miasto wydobylo sie z poolimpijskiego dlugu. Po 30u latach... Odpowiedz Link
ani-ta Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:08 lomatkobosko! a ja myslalam, ze na tym sie zarabia a nie traci! a nasi chcieli olimpiade w zakopcu! malo im dlugow?! ;)))))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:17 Mozna z wlosem, mozna pod wlos, anita :) Olimpiada w Calgary na przyklad przeszla do historii jako jedna z najbardziej rentownych. A w Montrealu stadion olimpijski, na ktorym triumfy odnosila i Szewinska i Wszola (a jakze, sa wyryci w kamieniu obok wielu innych medalowych Polakow), do dzis nie zostal ukonczony i od dekad przysparza miastu wielkiego bolu glowy a jego mieszkancom nieprzerwanego odplywu podatkowej gotowki. No, ale taki jest ten (tfu!) Montreal. Odpowiedz Link
ertes Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:20 Nie rozumiem po co wogole ten stadion tam jest? Nie lepiej wyburzyc? Co jakis czas slychac ze a to jaka belka sie urwie, a to dach trzeszczy i sie sypie itp. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:25 "Nie lepiej wyburzyc? Co jakis czas slychac ze a to jaka belka sie urwie, a to dach trzeszczy i sie sypie itp." Ertes, ten (sluszny) komentarz mozna takze odniesc do 3/4 calego Montrealu :) Odpowiedz Link
ertes Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:27 CJ czy dla Ciebie to czas na opuszczenie tego, podobno, pieknego miasta :) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratuluje medali 24.02.06, 22:32 At the drop of a hat, ertes. Pracujemy juz nad planem przeniesienia Braza + musi lepiej sie wyuczuc angielskiego. Niewukloczone, ze przyszla Olimpiade bede ogladal juz u siebie :) Odpowiedz Link
morsa Hokej 24.02.06, 22:21 Finlandia - Rosja 3:0 Wyglada na to, ze bedzie final skandynawski. Jakos tak dziwnie, ze i USA, i Kanada odpadly. Odpowiedz Link
ertes Re: Hokej 24.02.06, 22:23 Amerykanie mieli za mlody team a Kanadole za stary. Ja kibicuje Szwedom. Poza tym to maja najladniejsze stroje. Hokeisci znaczy sie. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Hokej 24.02.06, 22:29 A ja chcialbym koszulke czeska. To godlo na bialym polu maja naprawde imponujace. Szwedzkie barwy lubie tez. Tylko, czy naprawde musieli na fladze kopiowac barwy IKEI? :)) Odpowiedz Link
ertes Re: Hokej 24.02.06, 22:32 A wiesz co mnie sie podoba? Te koszulki co maja curlingowcy. Cos mi sie wydaje ze sobie kupie. Po letniej olimpiadzie ma czapeczke :) Odpowiedz Link
ertes Czeskie jersey's 24.02.06, 22:33 shop.nhl.com/family/index.jsp?categoryId=2204745&cp=2194454 Odpowiedz Link
chris-joe Re: Czeskie jersey's 24.02.06, 22:36 shop.nhl.com/product/index.jsp?productId=1982816&cp=2194454.2204745&clickid=body_bestsell_img Odpowiedz Link
morsa Re: Hokej 24.02.06, 22:30 ;-)) Finowie graja dzisiaj swietnie! Szkoda mi Rosjan, nic im nie wychodzi:-( Odpowiedz Link
morsa Re: Hokej 24.02.06, 22:46 Final bedzie napewno miedzy Finlandia i Szwecja. Ja niestety pracuje, buuuuu. Pomysle, co zrobic... Bede swinia, ale chyba odbiore pacjentom piloty, nastawie wszystkie TV na odpowiedni kanal i w ten sposob uda mi sie przynajmniej czesc obejrzec. Odpowiedz Link
szfedka Re: Hokej 24.02.06, 22:50 Finowie - ojojojojoj Najgorsze mozliwe dla Szwedow, z Finami maja zawsze problemy. Ciezko bendzie. Odpowiedz Link
morsa Re: Jeszcze jedno zlotko za chwile .... 25.02.06, 12:47 Ale mialam szczescie! Zdazylam na final biegu! Dzisiaj mam taki glupi "dzielony" dzien w pracy. Ide znow na 16.00. Brawo Anna Carin! Brawa dla Sikory! Odpowiedz Link
szfedka Re: Jeszcze jedno zlotko za chwile .... 25.02.06, 12:56 Tak, Sikora wreszcie dostal medal. Swietnie. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Torino'06 25.02.06, 11:29 wczoraj braz, dzisiaj srebro... szkoda, ze jutro juz nie ma startow:P ale i tak radosc dzika opanowala zasciankowo:))))))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Gratulerar Sverige! :) n/t 26.02.06, 16:26 Nieszczesni Finowie dekorowani srebrem maja miny jakby im oglaszano wyrok smierci... Odpowiedz Link
morsa Re: Szfedka... 26.02.06, 16:38 A ja dopiero wpadlam do domu... Po meczu, po dekoracji, tylko pare powtorek mi zostalo;-(( Siodme zloto dla Szwedow! Odpowiedz Link
szfedka Re: Szfedka... 26.02.06, 16:42 No co Ty CJ. To Szwecja...i zima... Ale w zaciszach domowych duuuuuzzzzzzoooooo piwa dzisiaj pojdzie. A Finowie chyba nadal w to nie wierza hahaha Odpowiedz Link
morsa Re: Szfedka... 26.02.06, 16:49 Henke! Co za facet! Jakie oczy! Jaki usmiech! Jaki szarm! Odpowiedz Link
morsa Re: Szfedka... 26.02.06, 16:58 Ano;-)) A tutaj tabela medalowa: sport.gazeta.pl/turyn2006/0,71349.html Odpowiedz Link
ertes Re: Gratulerar Sverige! :) n/t 26.02.06, 19:55 Brawo Szwecja :) A w Toronto sa wszystkie trzy kolory medali :) Odpowiedz Link
ertes Torino'06 - Kanada Nr 3/5 27.02.06, 05:53 Gratulace dla Kanadyjczykow Cj'a i Ertesa: 24 medale co daje 3 miejsce lub 7 zlotych co daje nam 5 miejsce :) To jest rekord. Vancouver zapowiada nam sie calkiem dobrze :) Odpowiedz Link
ertes Re: Torino'06 closing 27.02.06, 06:00 Czy Wlosi sa naprawde tak bez polotu ze wybrali muzyke Village People??? Odpowiedz Link