Dodaj do ulubionych

Czy komuś tu się nudzi?

26.05.06, 19:02
W ewki wątku Don się jej zapytał jej czy się nudzi a on mu odpowiedziała że
nie. Rozumiem że w złym tonie jest pisanie na forum z powodu nudy.
Tak się zastanawiam czy ktoś oprócz mnie pisze na forum też dlatego że mu się
nudzi czy macie wszyscy wiele wyżej fruwające powody i odrywacie się od
Waszego fascynującego realu aby nam donieść co nieco?
Obserwuj wątek
    • bird_man2 Re: Czy komuś tu się nudzi? 26.05.06, 19:08
      Szwedziu,
      mnie czasami sie tu nudzi jak cholera..
      mam nocna zmiane 12 godzin, w zasadzie nic do roboty bo wszystko leci samo,
      czasami trzeba jakiemus chinczykowi walnac po palcach jak za usiluje sie drapac
      tam gdzie go nie swedzi.. poza tym internet prawie nie funguje, noc dluga,
      chinska zupka z kubka nie wchodzi, kawa podla, dziewczyn nie ma, sexowne i
      ineteresujace strony w internecie zablokowane..
      cholera, spac sie chce.. NUDZI MNIE SIE !!
      no chyba ze cos sie spieprzy.. z drugiej strony nie bardzo mam tematy na P2 na
      ktore chcialoby mi sie dyskutowac, a te o ktorych ja bym chcial (dupa maryny
      lub dupa w ogole) nie znajduja zainteresowania..
      ale co tam.. jeszcze 2 tygodnie
      pozdrawiam
      ptak
      • ewa553 Re: Czy komuś tu się nudzi? 26.05.06, 19:13
        ty szfedzia jak sie nudzisz to wpadnij do mnie troche popielic, albo popracuj
        nad jakas metoda wystraszania zielsk tak, aby sie wiecej po wyrwaniu nie
        pokazywaly. Tyle jest do zrobienia, a Ty tu o nudach!
        Albo powiedz dlaczego mi sie na mlodej jablonce mszyce zalegly i to masowo? Czy
        cos zle robie?
      • don2 Re: Czy komuś tu się nudzi? 26.05.06, 19:13
        He he he Jak bym mial cos do roboty,to bym nie klikal tyle ! Jasne ,ze nudzi
        mi sie -ale to taki los emeryta :)) Nawet jak znajde sobie cos do roboty,to
        unikam myslenia o tym ! PS.Jestem szczesliwy z powodu tej kompletnej
        nudy.Moglbym tak sie nudzic 100 lat.Ilez ja dobrego stracilem pracujac !!
      • swiatlo Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:22
        bird_man2 napisał:

> a te o ktorych ja bym chcial (dupa maryny lub dupa w ogole) nie znajduja
        > zainteresowania..

Dupa Maryny (pod warunkiem że Maryna ma nie więcej niż 28 lat i nie ma
        obwisłych piersi i obwisłej dupy ani też zbyt kościstej dupy) to bardzo by mnie
        interesowała.
        Uwaga: coś nie dla purytanów. Jeżeli jesteś purytaninem, to nie czytaj dalej.
        Ptaku, czy podoba ci się ostatnia moda golenia się przez kobiety na zero? Dla
        mnie jest to ohydne. Całkowicie ogolony widok genitaliów mnie odpycha. Nie
        jestem ginekologiem i estetyka jest dla mnie ważna. Kiedyś były w modzie
        zgrabne trójkątne włoski, a teraz albo cienki paseczek, albo nic.
        Co jakaś taka pojebana moda?
        • jutka1 Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:23
          Swiatlo, a skad Ty wiesz ze moda taka? Przeciez w Hameryce w TV nie pokazuja?
          ;-)))
          • swiatlo Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:25
            jutka1 napisała:

> Swiatlo, a skad Ty wiesz ze moda taka? Przeciez w Hameryce w TV nie pokazuja?
            > ;-)))

Pokazują, pokazują. Poza tym jestem aktywny na różnych forach fotograficznych,
            więc wiem.
          • don2 Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:29
            he he he .Ja tam wolalem zawsze jak byly wygolone ale dokladnie,bo innaczej to
            drapie !Potem cala broda byla czerwona ! taka z wlosami do pasa ,zawsze
            kojarzyla mi sie z kolchoznica.jedyne co bylo dobre ,to zrazu czlowiek wiedzial
            czy naturalna blondyna :))))))
            • swiatlo Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:31
              don2 napisał:

> he he he .Ja tam wolalem zawsze jak byly wygolone ale dokladnie,bo innaczej
              > to drapie !Potem cala broda byla czerwona ! taka z wlosami do pasa ,zawsze
              > kojarzyla mi sie z kolchoznica.jedyne co bylo dobre ,to zrazu czlowiek
              > wiedzial czy naturalna blondyna :))))))

No nie do pasa do licha. Mówiłem o zgrabnym zadbanym trójkąciku.
              Mówisz że broda czerwona. Bzdura. Właśnie to przyjemność w czymś takim się
              nurzać. A jak to ładnie pachnie! Jak jest zadbane oczywiście...
              • jutka1 Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:35
                Uomatko, panowie!
                Wyplulam czerwone wino na klawiature, do licha!
                ;-)))))))))
              • don2 Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:46
                Widac Swiatlo,ze tys teoretyk gawedziarz :)) czerwona broda to wtedy gdy
                natrzesz brode na 4-o dniowej nieogolonej a nie na takiej co to
                od "zawsze "niegolona.Nurzac to ty sie mozesz w futrzaku pod
                stolikiem.Chyba ,ze marzysz o taaakiej wielkiej ,ze mozna sie "nurzac" :))
                To moze siadziesz na skraju i nogi swobodnie opuscisz ? :)))))))
                • swiatlo Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:49
                  No to stajemy się już zbyt techniczni, że tak powiem. Nie będę więc tego
                  kontynuował. Moja wrodzona pruderia zaczyna się budzić :)))
        • bird_man2 Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:35
          swiatlo napisał:

> Dupa Maryny (pod warunkiem że Maryna ma nie więcej niż 28 lat i nie ma
          > obwisłych piersi i obwisłej dupy ani też zbyt kościstej dupy) to bardzo by
          mnie interesowała.
          biedny jestes swiatlo, tu w azji to bys sie zdziwil.. jak bylem poprzedni raz w
          chinach (na przelomie 2005-06) to poznalem tu taka fantastyczna japonke (jest
          managerem duzej japonskiej restauracji w duzym miescie na pol. chin) - jezu
          jakie ona miala cialo ! a jak sie po 2 tygodniach okazalo miala 51 lat !!
          delicje !!! W ogole azjatyckie kobiety maja bardzo czesto fantastyczne cialo do
          poznego wieku - oczywiscie jak o siebie dbaja i niekoniecznie pracuja na roli :-
          ))
          > Uwaga: coś nie dla purytanów. Jeżeli jesteś purytaninem, to nie czytaj dalej.
          > Ptaku, czy podoba ci się ostatnia moda golenia się przez kobiety na zero? Dla
          > mnie jest to ohydne. Całkowicie ogolony widok genitaliów mnie odpycha. Nie
          > jestem ginekologiem i estetyka jest dla mnie ważna. Kiedyś były w modzie
          > zgrabne trójkątne włoski, a teraz albo cienki paseczek, albo nic.
          > Co jakaś taka pojebana moda?
          mnie sie to nawet podoba.. rzeczywiscie zrobila sie na to moda..kilka razy sam
          juz w azji swoje panie osobiscie golilem (maja maszynka na mokro - ciekawe
          doswiadczenie) a poza tym pewne zabawy nabieraja zupelnie innego "smaczku" :-))
          pozdrawiam
          ptak
          • swiatlo Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:45
            bird_man2 napisał:

>.. jak bylem poprzedni raz w chinach (na przelomie 2005-06) to poznalem tu
            > taka fantastyczna japonke (jest managerem duzej japonskiej restauracji w
            > duzym miescie na pol. chin) - jezu jakie ona miala cialo ! a jak sie po 2
            > tygodniach okazalo miala 51 lat !! delicje !!! W ogole azjatyckie kobiety
            > maja bardzo czesto fantastyczne cialo do poznego wieku - oczywiscie jak o
            > siebie dbaja i niekoniecznie pracuja na roli :

Opowiadaj, opowiadaj. Właśnie po to ten post sprowokowałem.
            • bird_man2 Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:50
              swiatlo napisał:

> Opowiadaj, opowiadaj. Właśnie po to ten post sprowokowałem.
              poczytaj sobie na forum:
              www.internationalsexguide.info/forum/forums.php
              tam sa tysiace takich opowiesci.. czytac mozna kazdy
              pozdrawiam
              ptak
              • swiatlo Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:51
                bird_man2 napisał:

> swiatlo napisał:
                >
                > > Opowiadaj, opowiadaj. Właśnie po to ten post sprowokowałem.
                > **********************************
                > poczytaj sobie na forum:
                > www.internationalsexguide.info/forum/forums.php
                > tam sa tysiace takich opowiesci.. czytac mozna kazdy
                > pozdrawiam
                > ptak

To nie to samo. Wolę opowieści z pierwszej ręki.
                • bird_man2 Re: Post nie dla purytanów -z pierwszej reki.. 26.05.06, 19:54
                  swiatlo napisał:

> To nie to samo. Wolę opowieści z pierwszej ręki.
                  Naprawde ?
                  A interesuje cie np. moja ostatnia sesja "powiakszania damskich piersi metoda
                  przykladania rak" ?
                  ptak
                  • swiatlo Re: Post nie dla purytanów -z pierwszej reki.. 26.05.06, 19:57
                    bird_man2 napisał:

> swiatlo napisał:
                    >
                    > > To nie to samo. Wolę opowieści z pierwszej ręki.
                    > *****************************
                    > Naprawde ?
                    > A interesuje cie np. moja ostatnia sesja "powiakszania damskich piersi metoda
                    > przykladania rak" ?

O, tamto było bardzo dobre. Jak to przeczytałem to natychmiast pożałowałem że
                    na ten prosty sposób nie wpadłem 25 lat temu!
                    • bird_man2 Re: Post nie dla purytanów -z pierwszej reki.. 26.05.06, 20:09
                      swiatlo napisał:

> O, tamto było bardzo dobre. Jak to przeczytałem to natychmiast pożałowałem że
                      > na ten prosty sposób nie wpadłem 25 lat temu!
                      Swiatlo,
                      "tamto" jak piszesz to byla tylko metoda.. haslo.. takich metod to ja mam na
                      peczki tylko sie nimi nie chwale no bo po co mam sikac sobie do wlasnej zupy..
                      Kazda metoda jest dobra jak prowadzi do celu..
                      Widzisz np. w chinach prawie w kazdym miescie ktore ma milion mieszkancow (tzn.
                      w kazdym) jest jakis uniwersytet. Jak przyjezdzam do takiego miasta to udaje
                      sie na uniwerek i na tablicy ogloszen zostawiam kartke w tym stylu "gentle man
                      from germany (over 40),slim and tall, good body shape, charm and witty is
                      looking for a city guide/mandarin tacher " i zostawiam swoj numer telefonu. Jak
                      uniwerek ma np. wydzial sztuki (niestety rzadko) to oferuje sie jako meski
                      model - nie uwiezysz JAK TO SKUTKUJE !. najprostsze metody sa najlepsze i ten
                      sposob pozwala mi krag "znajomych" utrzymac raczej w ramach ludzi na pewnym
                      poziomie..
                      Czasami daje ogloszenie do gazety ze jestem "lady sitter", czasami szukam
                      partnerki do tanca..
                      pozdrawiam
                      ptak
                • don2 Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:55
                  Opowiesci z pierwszej reki? To zacznij od siebie ! Cos moze dolozymy w ramach
                  pielgrzymki itd.
                  • swiatlo Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 19:59
                    don2 napisał:

> Opowiesci z pierwszej reki? To zacznij od siebie ! Cos moze dolozymy w ramach
                    > pielgrzymki itd.

Nie sądzę abyście byli zadowoleni z moich opowiadań. Wam się podobają
                    opowiadania techniczne, podczas gdy ja jestem z natury estetą romantykiem,
                    czyli takie techniczne opowieści mnie za bardzo nie interesują.
                    • don2 Re: Post nie dla purytanów -biedny Swiatlo.. 26.05.06, 20:03
                      Cos Ty Swiatlo,uwielbiam romantyczne i zupelnie atechniczne opowiesci.Tylko by
                      spojrzenia jako gra wstepna nie trwaly dluzej jak 3 strony A4
        • ania_2000 Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:36
          :)) moda jak to moda - ma to do siebie, ze nie kazdemu sie podoba:)
          tak samo jak np. z wasiskami i brodami u mezczyzn? bleee...to jest dopiero
          ochyda

co do istoty golenia - to kiedys, w PL na ten przyklad kobiety chodzily modnie
          zarosniete - nogi, pachy, wasy - fuj:))))
          cale szczescie ze ta moda juz nie obowiazuje
          • swiatlo Re: Post nie dla purytanów 26.05.06, 19:43
            ania_2000 napisała:

> co do istoty golenia - to kiedys, w PL na ten przyklad kobiety chodzily
            > modnie zarosniete - nogi, pachy, wasy - fuj:))))
            > cale szczescie ze ta moda juz nie obowiazuje

To nie była moda, ale brak środków do golenia w sklepach.
    • bird_man2 nuda w chinach 26.05.06, 19:45
      takie te chinczyki cwane, ale ta ciekawa strona jest niezablokowana..:
      www.internationalsexguide.info/forum/forums.phpptak
    • szfedka Łojezu...co siem narobiło... 26.05.06, 19:49
      Uderz w stół...i wszyscy znuzeni faceci wyskakują...
      • pani-i-toto wyskakują 30.05.06, 00:22
        no tak, ale ja sobie przeczytałam i na chwilę - PRZESTAŁAM SIE NUDZIĆ!!!

Wasza Stokrotka
        • kan_z_oz Re: wyskakują 30.05.06, 05:19
          pani-i-toto napisała:

> no tak, ale ja sobie przeczytałam i na chwilę - PRZESTAŁAM SIE NUDZIĆ!!!

i do tego jaka zgoda i wpolpraca.

Kan
        • szfedka Re: wyskakują 30.05.06, 08:03
          a ja jeszcze bardziej siem znudzilam
          a ostatnio to nudzi mi sie nawet nudzic
          i caly dzien dzis znow bendem siem nudzic
          • maria421 Re: wyskakują 30.05.06, 08:19
            Ja sie nie nudze. Ja tu pracuje...)))
            • jutka1 Re: wyskakują 30.05.06, 10:07
              maria421 napisała:

> Ja sie nie nudze. Ja tu pracuje...)))
              Uomatkobosko, Mario!!! To ty _tez_ z Rakowieckiej???
              ;-)))))))))))
              • maria421 Re: wyskakują 30.05.06, 13:55
                jutka1 napisała:

> maria421 napisała:
                >
                > > Ja sie nie nudze. Ja tu pracuje...)))
                > ************
                > Uomatkobosko, Mario!!! To ty _tez_ z Rakowieckiej???
                > ;-)))))))))))

Co Ty, Jutus, ja tu przeciez jako komorka RM dzialam.
                Mohery, piekne mohery na sprzedaz, jedyna okazja, kup pani, co laska ...)))
                >
                • jutka1 Re: wyskakują 30.05.06, 14:20
                  No wiesz, Mario, my tu o zupie, a Ty o laskach?
                  W srodku dnia?
                  ;-)))))))))))))))
                  • maria421 Re: wyskakują 30.05.06, 14:48
                    jutka1 napisała:

> No wiesz, Mario, my tu o zupie, a Ty o laskach?
                    > W srodku dnia?
                    > ;-)))))))))))))))
                    >
                    Nie mowilam ze ma byc laska co uaska, ino moher co uaska (ale nie ponizej
                    stowy), do moheru laska tyz pasuje, a do wyboru mam goralskom albo z
                    posrebrzanom galka ( po biskupie) , ewentualnie wersje kostur mnicha kapucyna
                    co pasuje do Soplicy.
                    Zlozylam zamowienie na laske nebeskom i marszalkowskom, po pani senator A.
                    Grzeskowiak, przyjmuje zgloszenia, aukcja bedzie niczym w Sothby´s.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka