maria421 08.06.06, 12:27 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403075.html Zarkawi nie zyje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bird_man2 Re: Breaking news 08.06.06, 13:44 nosil wilk razy kilka.. ptak PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..) p. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Breaking news 08.06.06, 16:44 bird_man2 napisał: > PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja > chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..) Zarkawi to nie bliźni.. Odpowiedz Link
ertes Re: Breaking news 08.06.06, 17:44 > Zarkawi to nie bliźni.. A to typowo katolickie myslenie hehe Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;) Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr Odpowiedz Link
swiatlo Stryczek 08.06.06, 17:55 ertes napisał: > > Zarkawi to nie bliźni.. > > A to typowo katolickie myslenie hehe > Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;) > Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr Czy ja kiedykolwiek komukolwiek obiecywałem że będę perfekt? :) A na serio, muszę ci wyjaśnić prawdę. Otóż w miłości bliźniego nie chodzi o to aby bydlakom popuszczać. Widzisz, ja bydlaka mogę kochać jako bliźniego, ale na stryczku go powieszę. Modląc się za jego duszę oczywiście... Czyli jak powiedział sam Chrystus: Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie. Czyli prościej: w Niebie sprawiedliwość boska, na Ziemi sprawiedliwość ludzka. Czyli jakbyś się na to nie spojrzał, bydlak od stryczka i tak się nie wywinie... Odpowiedz Link
maria421 Re: Breaking news 08.06.06, 18:40 ertes napisał: > > Zarkawi to nie bliźni.. > > A to typowo katolickie myslenie hehe > Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;) > > Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr > Ertes, u Ciebie to juz jakas mania przesladowcza, czy co? Odpowiedz Link
maria421 Re: Breaking news 08.06.06, 18:39 bird_man2 napisał: > nosil wilk razy kilka.. > ptak > PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja > chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..) > p. Od kiedy to chrzescijanska milosc blizniego oznacza rezygnacje z unieszkodliwienia mordercow? Gdyby Zarkawiego zlapano zywego, mozna by go bylo skazac w prawomocnym procesie. Wtedy bylabym za kara dozywocia. Ale widocznie zlapanie go zywcem bylo niemozliwe. > Odpowiedz Link
swiatlo Lista życzeń politycznych 08.06.06, 18:12 Satysfakcja będzie pełna jak do Zarkawiego dołączy Omar i Zawahiri. Osama zdaje się z jakichś względów i tak już nie funkcjonuje. Chętnie bym też widział jakby ktoś dał kopa w dupę Dabiowi. Ale dosłownie, i to przy kamerach! A Condi żeby ktoś spuścił manto w bikini mud wrestling. Odpowiedz Link
don2 Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 18:16 wypowiadasz prawdziwe Condolencje :)) Odpowiedz Link
ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:04 Alez sie skomuszyl. Teraz kup se bilet i jedz do skomuszalej Europy tylko uwazaj bo cie okradna. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:08 ertes napisał: > Alez sie skomuszyl. > Teraz kup se bilet i jedz do skomuszalej Europy tylko uwazaj bo cie okradna. Czyżby brak poddańczej miłości do Dabia był papierkiem lakmusowym na sympatie komunistyczne? Odpowiedz Link
ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:18 Oczywiscie. A poza tym szlag mnie trafia bo moja baba wraca dopiero w poniedzialek a wszystko mi sie zaczyna rozlazic. Ile mozna na wakacjach byc? Co to kurna komusza Europa tutaj zeby na 24 dni jechac? Co se ten babsztyl mysli? Szukam wiec kozla ofiarnego. Mozesz byc nim ty. Chcesz? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:31 > A poza tym szlag mnie trafia bo moja baba wraca dopiero w poniedzialek a > wszystko mi sie zaczyna rozlazic. Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się, nie sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik i zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem. Wyślij ją na rok albo i dłużej! Odpowiedz Link
don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 19:56 Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się, nie sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik i zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem. Wyślij ją na rok albo i dłużej! A przy okazji niech sie towarzystwo dowie,ze dopialem tego sredniego amerykanskiego poziomu zycia i M A M T R A W N I K !!! :)))) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:05 don2 napisał: > Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się, nie > > sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie > ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik i > zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego > nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem. > Wyślij ją na rok albo i dłużej! > > A przy okazji niech sie towarzystwo dowie,ze dopialem tego sredniego > amerykanskiego poziomu zycia i M A M T R A W N I K !!! :)))) Trawnika to akurat nie trzeba się dorabiać. Nawet jak go nie chcesz to i tak przychodzi za darmo z domem. Odpowiedz Link
don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:21 Trawnika to akurat nie trzeba się dorabiać. Nawet jak go nie chcesz to i tak przychodzi za darmo z domem. A domu sie nie trzeba dorabiac,wysiadasz z samolotu,kupujesz dom i bank sam sie splaca .Albo miales w lewej malej kieszonce drobne na dom ,bez kredytu :)) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:26 don2 napisał: > A domu sie nie trzeba dorabiac,wysiadasz z samolotu,kupujesz dom i bank sam > sie splaca .Albo miales w lewej malej kieszonce drobne na dom ,bez > kredytu :)) Każdy do cholery musi gdzieś mieszkać. To gdzie ja mam się podziać? Pod drzewem? Odpowiedz Link
ertes Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:42 Swiatlo, zanim Don se wykul w skale ten 1 bedroom to osiwial a wokol i tak skala i snieg. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:45 ertes napisał: > Swiatlo, zanim Don se wykul w skale ten 1 bedroom to osiwial a wokol i tak > skala i snieg. Nie w skale ale w lodzie. Odpowiedz Link
don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:52 he he he ,Don zaczynajac zycie emigranta natychmiast dostal prace i 3 pokojowe mieszkanie-Poniewaz zaczynal je w swenssonii a nie w hamaryce,mlekiem i miodem plynacej.Obecnie juz od dobrych 20-tu lat,moze was obdzielic "bedroomami" i jeszcze mu zostanie. Odpowiedz Link
don2 Re:Zagadka rozwiazana-to Zybi 08.06.06, 22:58 Bezdomny polski imigrant, alkoholik, został aresztowany w Nowym Jorku za nieumyślne wywołanie pożaru, który 2 maja strawił zabytkowy budynek starych magazynów na brzegu Wschodniej Rzeki na Brooklynie. Odpowiedz Link
don2 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 08.06.06, 23:08 Pierwsza kobieta w Norwegii skazana za gwałt Jacek Pawlicki 08-06-2006, ostatnia aktualizacja 08-06-2006 16:01 Precedensowy wyrok w Europie Odpowiedz Link
maria421 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:14 don2 napisał: > Pierwsza kobieta w Norwegii skazana za gwałt > > Czyzbys byl jej ofiara??? Odpowiedz Link
don2 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:39 Zareczam Cie Mario ,ze w takim przypadku ,nigdy bym sie nie przyznal,brrrr ! Wyraznie zreszta pisalo ,kto to byl Odpowiedz Link
maria421 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:49 don2 napisał: > Zareczam Cie Mario ,ze w takim przypadku ,nigdy bym sie nie przyznal,brrrr ! Tez tak myslalam:-) Odpowiedz Link
don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:47 Każdy do cholery musi gdzieś mieszkać. To gdzie ja mam się podziać? Pod drzewem? I racja,musi mieszkac i czyms jezdzic. I prawdziwy amerykanin-powtarzam : PRAWDZIWY ,odpisal by,ze i owszem dzieki swoim zdolnosciom i pracowitosci,dorobil sie pieknego domu i drogiego samochodu ! Natomiast polski amerykanin w rodzaju Swiatlo ,pieprzy glupoty jak potrzaskany i majac we krwi komunistycznego gena,uwaza ,ze dorobic sie to jest cos wstydliwego i negatywnego.Niektorym ta siermiezna komuna nigdy z mozgu nie wyjdzie ! Odpowiedz Link
ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:27 Trawnika nie mam. Ewentualnie moge obciac kilka lisci na palmie. A co do baby to nie ma jej juz 20 dni. Juz mam dosc pierdzenia, lezenia, piwa, pubu i juz chce zeby cos mi brzeczalo nad uchem. Bo akurat baba to mie sie udala albo moze lepiej trafila jak slepej kurze ziarno :) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:35 samo zycie: jeden dorobil sie baby, drugi tylko trawnika:)))) a swoja droga Ertesie gdzie Ty miales rozum, jak zezwoliles na takie dlugie wakacje?????? Co one tak dlugo w Europie porabiaja? Chyba juz wszystkie buty w Hiszpanii wykupily.... Odpowiedz Link
ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:40 No, nie powiem, baba mi sie udala. Widac do dwoch razy sztuka :) A co do butow to nie wiem bo zrobila w tej Hiszpanii 700 zdjec i pare godzin filmu wiec mam nadzieje ze na buty nie miala czasu ;) No chyba ze te zdjecia to jej jakis Zorro robil. Odpowiedz Link
ertes Akcent polski 09.06.06, 18:38 U.S. and Polish forces arrived intending to provide unspecified medical treatment, and al-Zarqawi was put on a stretcher, Caldwell said. The terrorist "attempted to sort of turn away off the stretcher, everybody reached to insert him back. ... He died a short time later from the wounds suffered during the air strike. Odpowiedz Link