Dodaj do ulubionych

Breaking news

08.06.06, 12:27
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403075.html
Zarkawi nie zyje!
Obserwuj wątek
    • bird_man2 Re: Breaking news 08.06.06, 13:44
      nosil wilk razy kilka..
      ptak
      PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja
      chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..)
      p.
      • don2 Re: Breaking news 08.06.06, 15:44
        jeszcze jednego skurwiela mniej !
      • swiatlo Re: Breaking news 08.06.06, 16:44
        bird_man2 napisał:

> PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja
        > chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..)

Zarkawi to nie bliźni..
        • ertes Re: Breaking news 08.06.06, 17:44
          > Zarkawi to nie bliźni..

A to typowo katolickie myslenie hehe
          Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;)

Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr
          • swiatlo Stryczek 08.06.06, 17:55
            ertes napisał:

> > Zarkawi to nie bliźni..
            >
            > A to typowo katolickie myslenie hehe
            > Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;)
            > Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr

Czy ja kiedykolwiek komukolwiek obiecywałem że będę perfekt? :)
            A na serio, muszę ci wyjaśnić prawdę. Otóż w miłości bliźniego nie chodzi o to
            aby bydlakom popuszczać. Widzisz, ja bydlaka mogę kochać jako bliźniego, ale na
            stryczku go powieszę. Modląc się za jego duszę oczywiście...
            Czyli jak powiedział sam Chrystus: Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie.
            Czyli prościej: w Niebie sprawiedliwość boska, na Ziemi sprawiedliwość ludzka.
            Czyli jakbyś się na to nie spojrzał, bydlak od stryczka i tak się nie
            wywinie...
            • don2 Re: Stryczek 08.06.06, 18:04
              Swiete slowa kumie,swiete slowa !
          • maria421 Re: Breaking news 08.06.06, 18:40
            ertes napisał:

> > Zarkawi to nie bliźni..
            >
            > A to typowo katolickie myslenie hehe
            > Potem jeszcze sie wyspowiadac i jest cacy ;)
            >
            > Kolejny przyklad zaklamania tej calej religii. brrr
            >
            Ertes, u Ciebie to juz jakas mania przesladowcza, czy co?
      • maria421 Re: Breaking news 08.06.06, 18:39
        bird_man2 napisał:

> nosil wilk razy kilka..
        > ptak
        > PS. mam wrazenie, ze Cie to cieszy.. a jak to sie da pogodzic z Twoja
        > chrzescijanska miloscia do bliznich (nie mowiac juz o kaze smierci..)
        > p.

Od kiedy to chrzescijanska milosc blizniego oznacza rezygnacje z
        unieszkodliwienia mordercow?
        Gdyby Zarkawiego zlapano zywego, mozna by go bylo skazac w prawomocnym procesie.
        Wtedy bylabym za kara dozywocia.
        Ale widocznie zlapanie go zywcem bylo niemozliwe.
        >
    • swiatlo Lista życzeń politycznych 08.06.06, 18:12
      Satysfakcja będzie pełna jak do Zarkawiego dołączy Omar i Zawahiri.
      Osama zdaje się z jakichś względów i tak już nie funkcjonuje.

Chętnie bym też widział jakby ktoś dał kopa w dupę Dabiowi. Ale dosłownie, i to
      przy kamerach! A Condi żeby ktoś spuścił manto w bikini mud wrestling.
      • don2 Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 18:16
        wypowiadasz prawdziwe Condolencje :))
      • ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:04
        Alez sie skomuszyl.
        Teraz kup se bilet i jedz do skomuszalej Europy tylko uwazaj bo cie okradna.
        • swiatlo Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:08
          ertes napisał:

> Alez sie skomuszyl.
          > Teraz kup se bilet i jedz do skomuszalej Europy tylko uwazaj bo cie okradna.

Czyżby brak poddańczej miłości do Dabia był papierkiem lakmusowym na sympatie
          komunistyczne?
          • ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:18
            Oczywiscie.

A poza tym szlag mnie trafia bo moja baba wraca dopiero w poniedzialek a
            wszystko mi sie zaczyna rozlazic. Ile mozna na wakacjach byc? Co to kurna
            komusza Europa tutaj zeby na 24 dni jechac? Co se ten babsztyl mysli?
            Szukam wiec kozla ofiarnego. Mozesz byc nim ty.
            Chcesz?
            • swiatlo Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 19:31
              > A poza tym szlag mnie trafia bo moja baba wraca dopiero w poniedzialek a
              > wszystko mi sie zaczyna rozlazic.

Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się, nie
              sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie
              ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik i
              zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego
              nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem.
              Wyślij ją na rok albo i dłużej!
              • don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 19:56
                Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się, nie
                sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie
                ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik i
                zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego
                nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem.
                Wyślij ją na rok albo i dłużej!

A przy okazji niech sie towarzystwo dowie,ze dopialem tego sredniego
                amerykanskiego poziomu zycia i M A M T R A W N I K !!! :))))
                • swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:05
                  don2 napisał:

> Ja bym się cieszył. Mnóstwo świętego spokoju, można pierdzieć, nie myć się,
                  nie
                  >
                  > sprzątać, żreć same pizze i hamburgery i popijać piwem, siedzieć przy kompie
                  > ile się podoba i nikomu się nie tłumaczyć, w sobotę i niedzielę olać trawnik
                  i
                  > zamiast tego pójść do pubu albo w góry. I co najważniejsze, nie słuchać tego
                  > nigdy nie kończącego się brzęczenia nad swoim uchem.
                  > Wyślij ją na rok albo i dłużej!
                  >
                  > A przy okazji niech sie towarzystwo dowie,ze dopialem tego sredniego
                  > amerykanskiego poziomu zycia i M A M T R A W N I K !!! :))))

Trawnika to akurat nie trzeba się dorabiać. Nawet jak go nie chcesz to i tak
                  przychodzi za darmo z domem.
                  • don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:21
                    Trawnika to akurat nie trzeba się dorabiać. Nawet jak go nie chcesz to i tak
                    przychodzi za darmo z domem.

A domu sie nie trzeba dorabiac,wysiadasz z samolotu,kupujesz dom i bank sam
                    sie splaca .Albo miales w lewej malej kieszonce drobne na dom ,bez kredytu :))
                    • swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:26
                      don2 napisał:

> A domu sie nie trzeba dorabiac,wysiadasz z samolotu,kupujesz dom i bank sam
                      > sie splaca .Albo miales w lewej malej kieszonce drobne na dom ,bez
                      > kredytu :))

Każdy do cholery musi gdzieś mieszkać. To gdzie ja mam się podziać? Pod drzewem?
                      • ertes Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:42
                        Swiatlo, zanim Don se wykul w skale ten 1 bedroom to osiwial a wokol i tak skala
                        i snieg.
                        • swiatlo Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:45
                          ertes napisał:

> Swiatlo, zanim Don se wykul w skale ten 1 bedroom to osiwial a wokol i tak
                          > skala i snieg.

Nie w skale ale w lodzie.
                          • don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:52
                            he he he ,Don zaczynajac zycie emigranta natychmiast dostal prace i 3 pokojowe
                            mieszkanie-Poniewaz zaczynal je w swenssonii a nie w hamaryce,mlekiem i miodem
                            plynacej.Obecnie juz od dobrych 20-tu lat,moze was obdzielic "bedroomami" i
                            jeszcze mu zostanie.
                            • don2 Re:Zagadka rozwiazana-to Zybi 08.06.06, 22:58
                              Bezdomny polski imigrant, alkoholik, został aresztowany w Nowym Jorku za
                              nieumyślne wywołanie pożaru, który 2 maja strawił zabytkowy budynek starych
                              magazynów na brzegu Wschodniej Rzeki na Brooklynie.
                              • don2 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 08.06.06, 23:08
                                Pierwsza kobieta w Norwegii skazana za gwałt

Jacek Pawlicki 08-06-2006, ostatnia aktualizacja 08-06-2006 16:01

Precedensowy wyrok w Europie
                                • maria421 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:14
                                  don2 napisał:

> Pierwsza kobieta w Norwegii skazana za gwałt
                                  >
                                  >
                                  Czyzbys byl jej ofiara???
                                  • don2 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:39
                                    Zareczam Cie Mario ,ze w takim przypadku ,nigdy bym sie nie przyznal,brrrr !
                                    Wyraznie zreszta pisalo ,kto to byl
                                    • maria421 Re: A ja wiem ,kto to :))))))))))))))))))))))))) 09.06.06, 10:49
                                      don2 napisał:

> Zareczam Cie Mario ,ze w takim przypadku ,nigdy bym sie nie przyznal,brrrr !

Tez tak myslalam:-)

• don2 Re: Marzenie malomiasteczkowego mieszczucha 08.06.06, 20:47
                        Każdy do cholery musi gdzieś mieszkać. To gdzie ja mam się podziać? Pod drzewem?

I racja,musi mieszkac i czyms jezdzic. I prawdziwy amerykanin-powtarzam :
                        PRAWDZIWY ,odpisal by,ze i owszem dzieki swoim zdolnosciom i
                        pracowitosci,dorobil sie pieknego domu i drogiego samochodu ! Natomiast polski
                        amerykanin w rodzaju Swiatlo ,pieprzy glupoty jak potrzaskany i majac we krwi
                        komunistycznego gena,uwaza ,ze dorobic sie to jest cos wstydliwego i
                        negatywnego.Niektorym ta siermiezna komuna nigdy z mozgu nie wyjdzie !
              • ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:27
                Trawnika nie mam. Ewentualnie moge obciac kilka lisci na palmie.

A co do baby to nie ma jej juz 20 dni. Juz mam dosc pierdzenia, lezenia, piwa,
                pubu i juz chce zeby cos mi brzeczalo nad uchem. Bo akurat baba to mie sie udala
                albo moze lepiej trafila jak slepej kurze ziarno :)
                • ewa553 Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:35
                  samo zycie: jeden dorobil sie baby, drugi tylko trawnika:))))
                  a swoja droga Ertesie gdzie Ty miales rozum, jak zezwoliles na takie dlugie
                  wakacje?????? Co one tak dlugo w Europie porabiaja? Chyba juz wszystkie buty w
                  Hiszpanii wykupily....
                  • ertes Re: Lista życzeń politycznych 08.06.06, 20:40
                    No, nie powiem, baba mi sie udala. Widac do dwoch razy sztuka :)

A co do butow to nie wiem bo zrobila w tej Hiszpanii 700 zdjec i pare godzin
                    filmu wiec mam nadzieje ze na buty nie miala czasu ;)
                    No chyba ze te zdjecia to jej jakis Zorro robil.
    • ertes Akcent polski 09.06.06, 18:38
      U.S. and Polish forces arrived intending to provide unspecified medical
      treatment, and al-Zarqawi was put on a stretcher, Caldwell said. The terrorist
      "attempted to sort of turn away off the stretcher, everybody reached to insert
      him back. ... He died a short time later from the wounds suffered during the air
      strike.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka