ro-bert 18.07.06, 07:45 ...czlowieka bierze na odrobine makaronu :) tinyurl.com/ehxhl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ani-ta Re: Apetyt... 18.07.06, 08:43 hehehehe:))) ale jaka sliczna biala chusteczka!:) zauwazyles dwie techniki podchodzenia do michy?:) odgorna i oddolna?:)))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Apetyt... 18.07.06, 09:13 ani-ta napisała: > zauwazyles dwie techniki podchodzenia do michy?:) > odgorna i oddolna?:)))) Techniki zaiste zupelnie odmienne. Przy tej odgornej mozna chyba dostac zapalenia spojowek:) Niezly jest gosciu w tle. Nie wykazuje zuuupelnie zainteresowania "konsumpcyjnymi problemami" obu sasiadek :) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Apetyt... 18.07.06, 09:21 sa dwa warianty: albo gosciu czyta cos tak wciagajacego, ze nie zauwazyl sasiadeczek:) albo... widzial juz wczesniej jak np. paleczkami konsumuja chinszczyzne:P Odpowiedz Link
a.polonia Re: Apetyt... 18.07.06, 12:52 jak to nie, przyjrzyjcie sie dobrze, przez wiekszosc czasu facet zerka na nie znad gazety ;-) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Apetyt... 18.07.06, 17:41 a.polonia napisała: > jak to nie, przyjrzyjcie sie dobrze, przez wiekszosc czasu facet zerka na nie > znad gazety ;-) Nawet bez dobrego przygladania widac, ze czlowieka zzera ciekawosc, stad w moim poscie pisownia slowa "zuuupelnie". Swoja droga jak Wy zachowalibyscie sie, siedzac obok... ciekawosc, oferta pomocy, wybuch smiechu... no dobra, to ostatnie to tylko pod warunkiem, ze restauracja nie znajduje sie w Islamabadzie :) Ja bym chyba nie wytrzymal i parsknal smiechem. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Apetyt... 18.07.06, 12:53 eee zupa to maly pikus!:) miksuje sie i zasysa przez rurke;) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: zlosliwosc do kwadratu?:) 18.07.06, 13:30 One sie zalozyly o lody na patyku ktora wzbudzi wiecej reakcji. Albo to jest demonstracja albo trenuja sobie nowa dyscypline mistrzostw.. bo najesc to sie nie najedza tym sposobem. Odpowiedz Link
ro-bert Re: zlosliwosc do kwadratu?:) 18.07.06, 17:42 ani-ta napisała: > dac im lody na patyku?:) a moze udko kurczaka bez sztuccow? Odpowiedz Link
ewa553 Re: Apetyt... 18.07.06, 13:56 czy< mozecie mi powiedziec, jak sie te filmy puszcza? U mnie pokazuje sie strona, na ktorej lewa strona i srodek to biala plama, a po prawej jest "spis" tych filmikow itd. Gdzie sie puszcza film? Odpowiedz Link