jutka1 Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 00:32 Donosze co nastepuje: Pojechalysmy do Wroclawia. Starowka sliczna jak zwykle, zrobila na Kanie wrazenie. Poszlysmy do niedawno otwartej knajpy japonsko-koreanskiej, zjadlysmy znakomite "jakcza" sushi, sashimi i maki, plus oczywiscie zupe miso i kimchi. Mmmmmmmmmmmmm. Po powrocie pracowalysmy w ogrodzie (pomysl Kan), po czym zrobilam orientalnego kurczaka na kolacje, po czym gadalysmy. Zaraz idzimy spac, wszystkich sciskamy - Kan i Jutka :-))))) PS. Jutro c.d. Odpowiedz Link
ertes Re: Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 01:03 Wyglada na to ze jestes numer jeden odwiedzanym miejscem w Polsce przez forumowiczow :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 01:05 Zapraszam Cie (Was) od dawna, i co? :-( ;-)))))))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 02:24 Usciski dla Was obu. Kan, baw sie dobrze i nie wracaj do Sydney za szybko - wczoraj przywialy westerlies, zrobilo sie zimno w nocy, na wtorek i srode zapowiadaja przymrozki! Pozdrawiam przedwiosennie Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
bella-donna Re: Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 03:03 jutka1 napisała: > Zaraz idzimy spac, Spac ??? :))))) jak daleko masz do wroclawia ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Odc. 1 -- Kan w zoltym domu 31.07.06, 10:41 Bella, do Wroclawia mam 40 minut, w porywach do 50ciu, samochodem. :-))) Odpowiedz Link
ewa553 bela, 31.07.06, 07:48 jak wiemy, to juz regula ze Twoich wpisow nie rozumiem. Tym razem prosze o wyjasnienie zwiazku miedzy Twoim zdzwinieniem (spac???), a odlegloscia od Wroclawia. Odpowiedz Link
a.polonia Re: bela, 31.07.06, 08:29 sushi, miso, kurczak orientalny Jutka, Jutka, a pierogi to pies? A zurek z kielbasom to gorszy? ;) Odpowiedz Link
ewa553 Re: bela, 31.07.06, 08:41 no wlasnie, jak sie przyjezdza zza granicy, to sie chce normalnie polskosci. Jak mojego meza pierwszy raz wiozlam do Polski, to u psipsioly zamowilam kolacje z zurkiem, z ktoprego byla slynna. A co ona postawila? WSykwintna, europejska kolacje:((((( Rozczarowanie bylo ogromne, a tak sie chciala postawic! Odpowiedz Link
jutka1 Re: bela, 31.07.06, 10:40 Polu, Ewciu, Kan jest juz w PL czas jakis i sie zdazyla najesc polskich specyjalow po dziurki w nosie - zatesknila za azjatyckim, to i ma. :-)))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: a, no chyba, ze tak ;-) nt. 31.07.06, 11:52 jutka1 napisała: > Polu, Ewciu, > Kan jest juz w PL czas jakis i sie zdazyla najesc polskich specyjalow po dziurk > i > w nosie - zatesknila za azjatyckim, to i ma. :-)))) > Odpowiedz Link
pani-i-toto zgorszenie 31.07.06, 10:16 Ludzie nie dajcie się nabrać. One tam wyprawiają niewiadomo co. Pyton się pytoni a Kan hepie. Jak bumcykcyk. A Pyton Kana namawia żeby wstrzymał oddech na 90 minut, to przestanie. Kan się posłuchał, i prawie przestał, ale jednak zrezygnował i jak hepnął to mnie się pies obudził i erekcji dostał. Zgrozam panie. Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
jutka1 Re: zgorszenie 31.07.06, 10:43 Kan juz nie hepie, jeno spi. Pyton sie pytoni bo taka Pytona natura, inaczej nie umie. Psinie pogratuluj erekcji. :-)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 31.07.06, 22:58 Szfedzia dojechala, zjadlysmy kolacje, teraz dziewczyny gadaja we dwie, ja im daje przestrzen do pogadania one-on-one. :-))) Jutro jestesmy we trzy. Pojutrze Stokrota dojezdza, to sie bedzie dzialo! :-))))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Raport z inspekcji 31.07.06, 23:17 jeeeeeeeeeeeeeezuuuu, ale macie fajnie!!!!! ja chce do ZD :)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 31.07.06, 23:23 Polu, wszystko w swoim czasie :-)))))))) Do jutra nie zdazysz dotrzec :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Raport z inspekcji 01.08.06, 00:04 No ladnie. W takim zestawie z ZD moze nie zostac kamien na kamieniu. Bawcie sie dobrze! Kan chyba sie przeprowadzi do ZD na dluzszy czas zeby przeczekac zime - dzis w Sydney byly przymrozki, piewszy raz od roku na samochodzie postawionym za domem byl SZRON! Sciskam Was wszystkie Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 01.08.06, 01:15 Przekaze usciski :-) ZD byl jest i bedzie, nie straszne mu wiedzmy i szamanki :-) Odpowiedz Link
ewa553 no tak, 01.08.06, 20:45 siedzicie sobie, balujecie, a opowiadac Wam sie nie chce.... A jutro lecem do Londynu i czytac nie bendem.. "I znow ta niepewnosc...":))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no tak, 01.08.06, 20:53 Siedzimy, gadamy, jemy, pijemy wino, gadamy, siedzimy. Jest fajnie. Jutro i pojutrze wiecej, bo sabat bedzie :-))) Odpowiedz Link
tortugo Re: no tak, 02.08.06, 17:11 Sabat, jak fajowo!! Jutus, a masz Ty dosc szpiczastych kapeluszy i miotel dla wszystkich gosci, czy one na wlasnych przylecialy? ;)) hehe. ~:O:=o Odpowiedz Link
jutka1 Re: no tak, 02.08.06, 19:02 Parafenaliow starczy dla wszystkich :-))))) Aaaaaleeee sabat, ja cie chrzanie! :-D Z seksu rozmowa zeszla na seks, a teraz o filozofii seksu, kurnia. Ratuj sie kto moze!!!! ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no tak, 02.08.06, 19:24 PS. Jak sie odespie to w albumie zamieszcze zdjecia, gdzie ja w kanadyjskiej czapce wojskowej po tesciu, a Stokrota mnie trzyma za cycki ;-)))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: no tak, 02.08.06, 20:33 szatap, apolonia! ;))) dziewczyny, jak najwiecej zdjec!!! ~:O:=o Odpowiedz Link
bella-donna Re: no tak, 03.08.06, 00:30 jutka1 napisała: > a Stokrota mnie trzyma za cycki ;-)))))))))))) a nie mowilam, aby tego ravela zarekwirowac zaraz przy wejsciu do ZD...??? :)))) Odpowiedz Link
sabba Re: no tak, 03.08.06, 07:38 Jutka tylko nie popelniaj plagiatu juz ktos taka fote obraz wyprodukowal gdzie kobiety trzymaja sie za sutki:))) albo chyba jedna trzym druga za sutke:) Milego pobytu jeszcze:) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Raport z inspekcji 03.08.06, 00:35 loslodkijezu, ze tez nikt was nie ocenzuruje... Bawcie sie dobrze, takie sabaty nie zdarzaja sie sotatecznie czesto, trzeba wykorzystac co sie pod reke nawinie. Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Raport z inspekcji 03.08.06, 14:51 No i to byłu siostry. Ło matko jak Wam zazdroszczę:-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 03.08.06, 16:19 Hehehe, Ja tu dzisiaj patrze, a Stokrota nie wulgarnie za cycki, tylko lubieznie za lokiec mnie trzyma, wiec sama nie wiem co sie stalo ze zdjeciem z cyckoma. :-)))))))) Bylo wczoraj: jedzenie, picie wina, tanczenie i tupanie w rytm flamenco, tanczenie na stole, rozmowy wszelakie i mnostwo smiechu. Nie ma to jak sabat czarownic. :-)))) Kan i Szfedka dzis pojechaly, ostalysmy sie z Totemem same, i leniwie spedzamy dzien. Wlasnie Stokrota gotuje obiadokolacje :-)))) Bella, Ravela na wszelki wypadek odebralam przed drzwiami :-D Pozdrawiamy obie sztuk dwie ;-)))))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Raport z inspekcji 03.08.06, 18:07 Nic o miotlach nie wspomnialas, polatalyscie sobie co nie co? Sabaty sa zawsze fajne, nawet te bez miotel. ;) Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Raport z inspekcji 03.08.06, 18:56 :)) Toscie sie cudnie dziewczyny bawily:) Nie ma to jak mile towarzystwo:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 04.08.06, 09:22 Miotly, Aniu, zawsze mamy w torebkach - nigdy nie wiadomo, kiedy sie moga przydac :-))) A ze bawilysmy sie cudnie, to fakt. :-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Raport z inspekcji 05.08.06, 09:31 Wczorajszy dzien spedzilysmy spokojnie. W miescie (ehem. :-) zakupy, pokazalam Totemowi moje biuro, kupilysmy po ciuchu czy dwa w szmateksie ;-D, potem do domu. Zrobilam pork stir-fry, pikantny z imbirem, sezamem, mnostwem warzyw i grzybami, zajadalysmy sie popijajac wino. Obejrzalysmy Mulholland Drive Lyncha i Night on Earth Jarmuscha. Sluchalysmy Piñacolada czyli plyt z wybrana muzyka Radia Pin 102 FM. Poszlysmy spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku nicnierobienia a przynajmniej pozorow owego. Niestety, wszystko co dobre sie konczy, i Totem dzis wyrusza z powrotem. Do nastepnego razu... :-)))))) Odpowiedz Link
pani-i-toto Radio Stokrotka nadaje raport 10.08.06, 00:00 Było burzliwie, deszczowo i pijacko. Mnie sie; film urwał. Ponoć trzymałam za cycki rozmawiając telefonicznie z narzeczonym gdy niejaki Klaus rzucał po kuchni winem Montepulciano d'Abruzzo a Pyton z Kanem wrzeszcząc strasznie zbierali. Rozmawiałyśmy o duszy, czasie którego nie ma, i tym co było jest oraz bedzie a Kan dał nam majtki. Ja dostałam lawendowe z koronką. Złożyłam swoją kandydaturę na fankę Pytoniej miejscowości, zdegustowałam Pytoniego kota klapkami, zużyłam Pytonią sól z morza martwego w kąpieli, wypaliłam Pytonie zapasy po czem oddaliłam się mylaąc pogonie w zamieci oraz pociągi pospieszne z ekspresami, dotarłam do Warszawy. Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
szfedka Re: Radio Stokrotka nadaje raport 09.08.06, 18:03 pamiętam wino, oscypki tyż tyłki w koronkowych gaciach i znów wino ale na podłodze i znów wino ale w oparach koty...żywe, parasolowe, w głowie tyż i kurz...za samochodem mym gdy zostawić musiałam... Odpowiedz Link
pani-i-toto oscypki 09.08.06, 18:07 Szfedzia. Ty akurat nie pamiętasz oscypków bo ich zapomniałaś i nie wzięłaś. I dlatego ja je teraz mam bo Pyton mi wtrynił razem z butelką Opium YSL zasłanając się tym że nie zużyje :) I je zjadam myśląc o Tobie :) Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
szfedka Re: oscypki 09.08.06, 18:13 właśnie dlatego pamiętam bo nie wzięłam, gdybym wzięła to bym już ich nie pamiętała no i ty byś mniem nie pamientała a tak to myślisz o mniem ;) ściskam Cię kochana Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: oscypki 09.08.06, 18:17 jasne jasne, bym Cię nie pamiętała. Wcale. Pierdulicie dobra kobieto, pewnie Ci jeszcze te opary się po głowie snują :) Odpowiedz Link