kan_z_oz 29.10.06, 08:59 Ale jestem zablokowana. Wyglada na to, ze jestem 'out' z GW na moim zwyklym adresie. Pozdrawiam Kan PS Oj, prawda kogos w oczy kole... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Prawda 29.10.06, 09:29 Nie rozumiem? Przeciez sie wpisalas? I dlaczego mialabys byc zablokowana? Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: Prawda 29.10.06, 11:48 normalka. OPÓR. Im bliżej prawdy tym większy OPÓR. Pojawiający się OPÓR oznacza iż dokopujemy się do sedna. Trzeba się nie przejmować Kanie, i nie daj się odeprzeć OPOROWI :) Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Prawda 29.10.06, 12:03 nie przejmuje sie. Korzystam z polaczenia bezprzewodowego i uprzejmie z nie mojego adresu. Dlaczego - ostatnia wieczerza. kan Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Prawda 29.10.06, 15:56 Kanie, od wczoraj nie mozna bylo polaczyc sie z gazeta....juz sie zreperowalo. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Prawda 29.10.06, 17:36 ja najpierw pol dnia nie mialam dzis wogole internetu, a potem nie bylo dojscia do GW. Nawet konsultowalysmy sie z Aka, bo kazda z nas myslala, ze to wina naszego kompa:)))) ale: ende gut, alles gut, jak mawiaja Niemcy:)))) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Dobra wiadomosc 29.10.06, 22:54 Kan, nie jestes zablokowana. Caly serwer Gazety Wyborczej musial sie skopac, ja wczoraj caly wieczor nie moglam sie w ogole dostac do GW - do strony glownej, do forow - po prostu nic sie nie otwieralo. Zatem kontynuuj, prosze :o) Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobra wiadomosc 29.10.06, 23:20 To nie serwer... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=51164576 Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 01:27 No to ciesze, ze mnie nie wyrzucono. Problem z GW. Moje stale poleczenie, z ktorego korzystam na codzien bylo zablokowane caly dzien. Caly czas wyswietlona byla strona o calkowitym braku polaczenia z GW. Za to bezprzewodowe polaczenie z laptopa, ktore bedac przeznaczonym do pracy nie sluzy nam do komunikacji z GW, wchodzilo na GW kiedy chcialo i jak chcialo, tez caly dzien. Niech wiec zostanie - problemy techniczne, brzmi to ladniej. Kan Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 11:51 I tu przyda się opowiastka o kibucu. Otóż na radzie kibucu wstal młody człowiek i powiedział "nie możemy być tak zamknięci w sobie, musimy się otworzyć na świat, świat idzie do przodu, ma nam mnóstwo do zaoferowania, a my - światu". Na co rabin powiedział mu "Masz rację". Wstał na to starszy człowiek i powiedział "musimy się skupić na sobie, najpierw rozwiązać nasze problemy tu w kibucu, a potem dopiero możemy się zajmować światem". Rabin mu na to powiedział "Masz rację". Wstał na to trzeci człowiek i powiedział "jak to rabinie, oni się ze sobą nie zgadzają, a Ty temu przyznałeś rację i temu drugiemu też". Na co rabin odpowiedział mu "I Ty także masz rację". Więc tak, był to problem techniczny, tak niektórzy nie mogli wejść, niektórzy nie mieli z tym wcale problemu, a inni musieli się przedzierać przez krzaki. OPÓR tak działa. Poprzez urządzenia techniczne, i poprzez zasadę 'dziel i rządź' czyli sianie niezgody. Nie twierdzę przy tym że OPÓR jest uświadomionym działaniem jakiejś jednostki/jednostek ludzkich. OPÓR to OPÓR. Kto zna, to wie czym jest. Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 12:04 I tu się też przyda inna opowieść; Psychologowie postanowili przeprowadzić eksperyment; położono na stole 4 jabłka i powiedziano o tym badanym 10 osobom. Weszli, zobaczyli 4 jabłka leżące na stole i nie miali żadnych pytań ani problemów. O czy nie powiedziano badanym, to o dalszej części eksperymentu. Po nich weszło kolejno 100 osób i każda z nich podziwiała leżące na stole 4 gruszki... Na koniec, z 10 badanych tylko jedna, powiedziała żeby się od niej 'odwalono' bo wierzy temu co widzi - reszta, zgodziła się, że jabłka to gruszki. Pozdrawiam Kan PS; Napisałam, jeden komputer 'wchodził'; Mój był zablokowany - reszta może pocałować 'wujta' z wyjaśnieniami. Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 12:17 hm, całowanie w niedzielne popołudnie. Niezły pomysł. Gdzie jest ten wujt? Odpowiedz Link
ertes Re: Prawda 30.10.06, 15:35 Ten problem swiadczy o tym ze zdecydowanie za duzo siedzisz na portalu GW. Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Prawda 31.10.06, 13:04 ertes napisał: > Ten problem swiadczy o tym ze zdecydowanie za duzo siedzisz na portalu GW. ODP: Jest to prawda; poczekaj poszukam wymowki dlaczego???. Nic mi nie przychodzi - masz racje i w tym momencie nie lubie Cie za to, ale do jutra mi przejdzie Erteziuszu. A Ty czemu tak nie lubisz KK? Kan Odpowiedz Link
ertes Re: Prawda 31.10.06, 16:15 > A Ty czemu tak nie lubisz KK? A chociazby za takie skandaliczne zachowanie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3711178.html i wiele, wiele innych przykladow: codziennie cos nowego. Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: Prawda 31.10.06, 16:30 no tak, ale to jest odpowiedź wykrętna. Bo takie nielubienie ma zwykle jakieś głębsze powody. Ja się musiałam dość głęboko zastanowić żeby wydobyć prawdziwe powody mojej niechęci do KK - czyli rodzinną historię. Kawałki tych wspomnień siedziały zagrzebane głęboko w podświadomości i wydobycie ich stamtąd było bolesne. Ale przynajmniej wiem, dlaczego się tak czuję i wiem też że mam absolutne prawo się tak czuć. Bo przedtem to mi się zdawało że żywię nieuzasadnioną i bezpodstawną urazę - czyli uprzedzenie. A teraz wiem że jest to konkretna reakcja na konkretne zdarzenia. Wasza Stokrotka Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Prawda 01.11.06, 05:41 Stokrotka npisała; no tak, ale to jest odpowiedź wykrętna. Bo takie nielubienie ma zwykle jakieś głębsze powody. ODP: Też tak odbieram. Kan Odpowiedz Link