29.10.06, 08:59
Ale jestem zablokowana. Wyglada na to, ze jestem 'out' z GW na moim zwyklym
adresie.

Pozdrawiam
Kan
PS Oj, prawda kogos w oczy kole...
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Prawda 29.10.06, 09:29
      Nie rozumiem? Przeciez sie wpisalas?
      I dlaczego mialabys byc zablokowana?
      • pani-i-toto Re: Prawda 29.10.06, 11:48
        normalka. OPÓR. Im bliżej prawdy tym większy OPÓR. Pojawiający się OPÓR oznacza
        iż dokopujemy się do sedna. Trzeba się nie przejmować Kanie, i nie daj się
        odeprzeć OPOROWI :)

Wasza Stokrotka
        • kan_z_oz Re: Prawda 29.10.06, 12:03
          nie przejmuje sie. Korzystam z polaczenia bezprzewodowego i uprzejmie z nie
          mojego adresu.
          Dlaczego - ostatnia wieczerza.

kan
          • asia.sthm Re: Prawda 29.10.06, 15:56
            Kanie, od wczoraj nie mozna bylo polaczyc sie z gazeta....juz sie zreperowalo.
    • ewa553 Re: Prawda 29.10.06, 17:36
      ja najpierw pol dnia nie mialam dzis wogole internetu, a potem nie bylo dojscia
      do GW. Nawet konsultowalysmy sie z Aka, bo kazda z nas myslala, ze to wina
      naszego kompa:)))) ale: ende gut, alles gut, jak mawiaja Niemcy:))))
    • luiza-w-ogrodzie Dobra wiadomosc 29.10.06, 22:54
      Kan, nie jestes zablokowana. Caly serwer Gazety Wyborczej musial sie skopac, ja
      wczoraj caly wieczor nie moglam sie w ogole dostac do GW - do strony glownej,
      do forow - po prostu nic sie nie otwieralo.
      Zatem kontynuuj, prosze :o)
      Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      ·´¯`·.¸¸><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º>
      Australia-uzyteczne linki
      • jan.kran Re: Dobra wiadomosc 29.10.06, 23:20
        To nie serwer...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=51164576
        • kan_z_oz Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 01:27
          No to ciesze, ze mnie nie wyrzucono.

Problem z GW.
          Moje stale poleczenie, z ktorego korzystam na codzien bylo zablokowane caly
          dzien. Caly czas wyswietlona byla strona o calkowitym braku polaczenia z GW.
          Za to bezprzewodowe polaczenie z laptopa, ktore bedac przeznaczonym do pracy
          nie sluzy nam do komunikacji z GW, wchodzilo na GW kiedy chcialo i jak chcialo,
          tez caly dzien.
          Niech wiec zostanie - problemy techniczne, brzmi to ladniej.

Kan
          • pani-i-toto Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 11:51
            I tu przyda się opowiastka o kibucu. Otóż na radzie kibucu wstal młody człowiek
            i powiedział "nie możemy być tak zamknięci w sobie, musimy się otworzyć na
            świat, świat idzie do przodu, ma nam mnóstwo do zaoferowania, a my - światu".
            Na co rabin powiedział mu "Masz rację". Wstał na to starszy człowiek i
            powiedział "musimy się skupić na sobie, najpierw rozwiązać nasze problemy tu w
            kibucu, a potem dopiero możemy się zajmować światem". Rabin mu na to
            powiedział "Masz rację". Wstał na to trzeci człowiek i powiedział "jak to
            rabinie, oni się ze sobą nie zgadzają, a Ty temu przyznałeś rację i temu
            drugiemu też". Na co rabin odpowiedział mu "I Ty także masz rację".
            Więc tak, był to problem techniczny, tak niektórzy nie mogli wejść, niektórzy
            nie mieli z tym wcale problemu, a inni musieli się przedzierać przez krzaki.
            OPÓR tak działa. Poprzez urządzenia techniczne, i poprzez zasadę 'dziel i
            rządź' czyli sianie niezgody. Nie twierdzę przy tym że OPÓR jest uświadomionym
            działaniem jakiejś jednostki/jednostek ludzkich. OPÓR to OPÓR. Kto zna, to wie
            czym jest.

Wasza Stokrotka
            • kan_z_oz Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 12:04
              I tu się też przyda inna opowieść;

Psychologowie postanowili przeprowadzić eksperyment; położono na stole 4 jabłka
              i powiedziano o tym badanym 10 osobom. Weszli, zobaczyli 4 jabłka leżące na
              stole i nie miali żadnych pytań ani problemów.
              O czy nie powiedziano badanym, to o dalszej części eksperymentu. Po nich weszło
              kolejno 100 osób i każda z nich podziwiała leżące na stole 4 gruszki...

Na koniec, z 10 badanych tylko jedna, powiedziała żeby się od niej 'odwalono'
              bo wierzy temu co widzi - reszta, zgodziła się, że jabłka to gruszki.

Pozdrawiam
              Kan

PS; Napisałam, jeden komputer 'wchodził'; Mój był zablokowany - reszta może
              pocałować 'wujta' z wyjaśnieniami.
              • pani-i-toto Re: Dobra wiadomosc 30.10.06, 12:17
                hm, całowanie w niedzielne popołudnie. Niezły pomysł. Gdzie jest ten wujt?
    • ertes Re: Prawda 30.10.06, 15:35
      Ten problem swiadczy o tym ze zdecydowanie za duzo siedzisz na portalu GW.
      • kan_z_oz Re: Prawda 31.10.06, 13:04
        ertes napisał:

> Ten problem swiadczy o tym ze zdecydowanie za duzo siedzisz na portalu GW.

ODP: Jest to prawda; poczekaj poszukam wymowki dlaczego???. Nic mi nie
        przychodzi - masz racje i w tym momencie nie lubie Cie za to, ale do jutra mi
        przejdzie Erteziuszu.
        A Ty czemu tak nie lubisz KK?

Kan
        • ertes Re: Prawda 31.10.06, 16:15
          > A Ty czemu tak nie lubisz KK?

A chociazby za takie skandaliczne zachowanie:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3711178.html
          i wiele, wiele innych przykladow: codziennie cos nowego.
          • pani-i-toto Re: Prawda 31.10.06, 16:30
            no tak, ale to jest odpowiedź wykrętna. Bo takie nielubienie ma zwykle jakieś
            głębsze powody.

Ja się musiałam dość głęboko zastanowić żeby wydobyć prawdziwe powody mojej
            niechęci do KK - czyli rodzinną historię. Kawałki tych wspomnień siedziały
            zagrzebane głęboko w podświadomości i wydobycie ich stamtąd było bolesne. Ale
            przynajmniej wiem, dlaczego się tak czuję i wiem też że mam absolutne prawo się
            tak czuć. Bo przedtem to mi się zdawało że żywię nieuzasadnioną i bezpodstawną
            urazę - czyli uprzedzenie. A teraz wiem że jest to konkretna reakcja na
            konkretne zdarzenia.

Wasza Stokrotka
            • kan_z_oz Re: Prawda 01.11.06, 05:41
              Stokrotka npisała; no tak, ale to jest odpowiedź wykrętna. Bo takie nielubienie
              ma zwykle jakieś głębsze powody.

ODP: Też tak odbieram.

Kan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka