alaskanka3 30.09.03, 20:16 Fascynuja mnie live webcams, czy wasza okolice mozna obejrzec ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaskanka3 Live SF Bay Area Web Cams 30.09.03, 20:20 Tu cala kolekcja: www.lovehaight.org/weather/live-cams.htm Odpowiedz Link
sabba Re: ....live webcams w waszej okolicy ? 30.09.03, 20:22 znalazlam ale niewiele zobaczysz:))) www.marburg.de/ i na dole Die Wetterkamera Odpowiedz Link
swiatlo Re: ....live webcams w waszej okolicy ? 30.09.03, 20:38 sabba napisała: > znalazlam ale niewiele zobaczysz:))) Nic dziwnego, bo ciemno jak w tylku. Ale jakies tam swiatla widac. Jakby jakis zamek na wzgorzu? Odpowiedz Link
sabba Re: ....live webcams w waszej okolicy ? 30.09.03, 20:45 Bardzo dobrze rozpoznales:)) www.op-marburg.de/op/home.multimedia.ecards/ecards.jsp a tu nostalgiczne zdjecia:) Odpowiedz Link
swiatlo Takim to madry 30.09.03, 21:06 Powinni mnie zatrudnic do rozpoznawania nocnych zdjec. W CIA moge sie przydac.. Odpowiedz Link
alaskanka3 Africam 30.09.03, 21:08 www.africam.com/ czesto podgladalam tam zwierzeta przy wodopoju, ale ostatnio cos pozmieniali i nie widze zdjec, nie bardzo mialam czas wglebiac sie dlaczego, czy Szanowne Towarzystwo cos widzi ? Odpowiedz Link
alaskanka3 Jakiego browsera uzywasz ? 30.09.03, 21:26 Zdaje sie ze cos ok. 90% swiatowej populacji internetowej uzywa Explodera, moze dlatego ja nie widze (Netscape 7.x) ? Odpowiedz Link
sabba Alaskanka 30.09.03, 22:01 Explorera tylko czasem ale ogolnie Mozille. Ale naj naj jest Opera:))) Odpowiedz Link
alaskanka3 browsery 30.09.03, 22:03 Dzieki za info, w takim razie bede sie jednak musiala wglebic dlaczego nie widze tych zyraf. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Los Angeles 30.09.03, 21:36 Kiepsko u was na tej plazy. Kliknalem na link 'Hermosa Beach Cam' w nadziei na ladne plazowe obrazki, a tam mgla i pustki. Odpowiedz Link
backpacker Re: Los Angeles 30.09.03, 21:38 Ano jest mgliscie i chlodnawo. Slonce jest w glebi ladu :( Odpowiedz Link
alaskanka3 plaze w Kalifornii we wrzesniu 30.09.03, 22:02 ...to jest specjalny gatunek plazy, na taka plaze z reguly nalezy sie cieplo ubrac (sa wyjatki: plaze osloniete w upaly), a plazowanie polega glownie na chodzeniu wzdluz brzegu (czesto w bluzie z kapturem na glowe). Sa co prawda jednostki wchodzace do wody, ale to albo surferzy w piankach, albo jacys lokalni z daleko posunieta ewolucja termostatow biologicznych. Moze dalej na poludnie jest inaczej (np. San Diego), tak jest w Bay Area, a jak widac na obrazku rowniez w okolicach LA. Odpowiedz Link
backpacker Re: plaze w Kalifornii we wrzesniu 30.09.03, 22:10 U nas to raczej jest niecodzieene zeby byla taka pogoda jak teraz. Zimno sie robi dopiero gdzies w grudniu zwykle. Ale ten rok jakis do kitu. Odpowiedz Link
morsa Europa.... 30.09.03, 22:13 Prosze bardzo: webcameraman.tripod.com/eurocam.htm#sweden Odpowiedz Link
swiatlo No nie, chodzilo o co innego chyba ? 30.09.03, 22:31 Zdaje sie ze chodzilo o webcamy z tego jednego konkretnego miejsca w jakim mieszkacie. Mozliwie najblizej miejsca w jakim wlasnie przebywasz. Jak masz webcam na twoj ogrodek albo na twoje biurko w pracy, albo na twoj parking twojego biura, to o taki wlasnie chodzilo? Czy nie tak? Odpowiedz Link
morsa Re: No nie, chodzilo o co innego chyba ? 30.09.03, 22:43 OK. Z Lundu. Pozdrawiam. geothermal.tg.lth.se/Webcam/dge01_med.jpg Odpowiedz Link
dreptak2k Re: ....live webcams w waszej okolicy ? 01.10.03, 02:21 Sydney Harbour www.coastalwatch.com/cam.asp?cam=3700 Tamarama www.coastalwatch.com/cam.asp?cam=3820 Bondi Beach www.coastalwatch.com/timeout.asp Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie W najblizszej okolicy nic nie ma, ale i tak pada 01.10.03, 09:08 Wszedzie siapi i pada, za to od piatku ma byc znow slonecznie, wiec zachecam do poogladania: Centrum Sydney: www.viewsydney.com.au/index3.htm Avalon Beach, polnocne Sydney members.tripod.com/avalon_beach/ Gory Blekitne: www.scenicworld.com.au/default1.asp?frame=webcam.htm Pola sniezne w Thredbo: www.ski.com.au/snowcams/thredbo5.html Odpowiedz Link
clairejoanna Re: ....live webcams w waszej okolicy ? 01.10.03, 13:45 web.wt.net/~tech/live.html Odpowiedz Link
clairejoanna Oslo 01.10.03, 14:16 www.oslo-energi.no/kamera/ To jest prosze panstwa hatka krola i glowna ulica w Oslo, gdzie Hamsund szedl glodny. Poza tym jest to moja doroga do szkoly, my mieszkamy za palacem, 500 m w gore za palacem. www.vg.no/foto/kamera/oslo.hbs To jest widok z budynku, gdzie sie miesci redakcja VG- taka norweska Bildzeitung, brukowiec po prostu. Te dwa klocki to ratusz, my mieszkamy po prawej stronnie od ratuszu, z kilometr. To niemieckie w tle to moze i Oslofjord. www.vg.no/foto/panorama/ Na tej stronnie co prawda nie ma aktualnych zdjec, sa to raczej zdjecia z zeszlej zimy (nie, u nas nie ma jeszcze sniegu), ale bardzo ladne panoramy na widok na moze, na ratusz, na port i miasto. www.be.no/beweb/bewebcam/bewebcam.ssi To jest Stortorvet... co takiego mozna powiedziec o Stortorvet...? Tam siedzial Hamsun i umieral. Ja sie pojdzie w gore jest moja szkola, po prawej dworzec glowny, a daleko po lewej mieszkamy my. That's all, folks, Pozdrowienia, CJ, nie myslic mi prosze z C-J Odpowiedz Link
alaskanka3 SF Bay area poprawka 11.10.03, 20:39 strona ktora podalam zniknela, podrzucam jeszcze raz: sfgate.com/liveviews/ www.weatherpages.com/bayarea/livecams.html Kilka zywych web cams z SF. W tym tygodniu mamy w okolicy FleetWeek z parada okretow wojennych i pokazami U.S. Navy Blue Angels i Canadian Forces Snowbirds: www.fleetweek.com/sf/index.html Wybieram sie. Odpowiedz Link