szfedka 23.10.03, 18:16 Mimo ze byl niedawno post 4444 to nie zapolowala na niego!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 23.10.03, 18:21 no jestem.... lezalam pod koldra bo taka dostalam instrukcje, a ja sie slucham. a komp w drugim pokoju. kto wygral 4444??? kurdebalans. Odpowiedz Link
ma_teusz Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 23.10.03, 18:34 jutka1 napisała: > no jestem.... lezalam pod koldra bo taka dostalam instrukcje, Jutko jeśli Twoja kołdra jest tak skomplikowanym tworem że wymaga instrukcji obsługi tooo ja chce zażyć tego luksusu, mateusz spragniony paryskiego dekadenctwa. ;-))) DUUUŻOOO zdrówka Jutko Odpowiedz Link
swiatlo Instrukcja uzycia kołdry 23.10.03, 18:41 Położyć płasko na łóżku. Podnieść jeden róg do góry, zająć miejsce pod spodem, opuscić róg. Odpowiedz Link
ma_teusz Re: Instrukcja uzycia kołdry 23.10.03, 19:01 swiatlo napisał: > Położyć płasko na łóżku. > Podnieść jeden róg do góry, zająć miejsce pod spodem, opuscić róg. > i to dla ciebie jest dekadenctwo, a niech ta kołdra na płask leży sobie do końca świata albo dłużej, ja nawet rogu jej nie zawinę. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 23.10.03, 19:18 ma_teusz napisał: > Jutko jeśli Twoja kołdra jest tak skomplikowanym tworem że wymaga instrukcji > obsługi tooo ja chce zażyć tego luksusu, mateusz spragniony paryskiego > dekadenctwa. > ;-))) *********** obsluge koldry robilam automatycznie, instrukcja polegala na informacji, ze mam sie udac w strone koldry, dojsc do koldry i wlezc pod nia. instrukcja byla pod kara, wiec sie zastosowalam ;) czy to jest paryskie dekadenctwo?? mateuszu jakbys mnie teraz zobaczyl i - co gorsza- uslyszal, to od takiego dekadenctwa uciekalbys gdzie pieprz rosnie ;))))) za zyczenia bardzo cieplo dziekuje;) Jutka :)))))))) Odpowiedz Link
akawill Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 23.10.03, 20:19 szfedka napisała: > Mimo ze byl niedawno post 4444 to nie zapolowala na niego!!! Toz to cala litania dzisiaj leci: 4411, 4422, 4433 itd. Musi grypa sciska paluszki i odmawiaja stukania. Albo koldra na oczach i nie widzi :)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 23.10.03, 20:51 akawill napisał: > Toz to cala litania dzisiaj leci: 4411, 4422, 4433 itd. Musi grypa sciska > paluszki i odmawiaja stukania. Albo koldra na oczach i nie widzi :)) ********** ktores chyba zlapalam to nie grypa paluszki sciska tylko wirusowe zapalenie oskrzeli i zapalenie gardla :( p kolderce na glowie nic instrukcja nie mowila... kurde, zapytam :))))) Smarkata i Pociagajaca Odpowiedz Link
szfedka Re: bezwiednie zlapalam 23.10.03, 21:25 dobra czworki moga byc Twoje ale szostki sa moje ;-P Odpowiedz Link
jutka1 szostek nie oddam 23.10.03, 21:31 jesli masz na mysli, ze ja zachowuje 44 a Ty kradniesz 66, protestuje. 66 to ladna kombinacja - po pierwsze demoniczna, po drugie estetyczna, a po trzecie przestawiajac nieco cyferki mozna sie znalezc oko w oko z ciekawa perspektywa ;)))) J.Rejtan "Swojego Bronie!!!" :) Odpowiedz Link
moore_ash Re: Jutka musi byc baaaaardzo chora :( 24.10.03, 12:24 szfedka napisała: > Mimo ze byl niedawno post 4444 to nie zapolowala na niego!!! szfedka! wlazlem na forum, wpisow bylo 4500 no i sie cholera bardzo zdziwilem ze to nie jutka zlapala ten numer. a potem przeczytalem tytul Twego watku i jeszcze raz o tym pomyslalem:) Jutka! wracaj do zdrowia bo bedziemy musieli nowe forum zalozyc, zebys mogla zlapac przegapione numerki:P a nie mozesz wziasc koldry przed komputer? i wilk syty i owca cala:) pozdr. tb Odpowiedz Link