xurek 28.10.03, 13:56 Przyjmujemy tutaj do IQ 200, ja nie nalezem, tylko tu sprzontam. Lista chwilowa: Yntelygent 1: Leonardo da Vinci reszta same wakaty (fajne slowo, nie?) czekamy za zgloszenia i ozywionom dyskusjem na odpowiednim poziomie. Xurek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Klub Ynteligentnych :)))) 28.10.03, 14:05 ja sie nie wpisujem, bo siem nie nadajem z definicji. Odpowiedz Link
szfedka Re: Klub Ynteligentnych :)))) 28.10.03, 14:05 xurek napisała: > Przyjmujemy tutaj do IQ 200, ja nie nalezem, tylko tu sprzontam. Lista > chwilowa: > > Yntelygent 1: Leonardo da Vinci > reszta same wakaty (fajne slowo, nie?) > > czekamy za zgloszenia i ozywionom dyskusjem na odpowiednim poziomie. > > Xurek chwylunia panciu chiba myslala pancia od 200 glab nie pancia Odpowiedz Link
don2 Re: Klub Ynteligentnych :)))) 28.10.03, 14:57 cholera a co to IQ ? ,bo mam juz ID,IP,PN,prawo jazdy,passport i kilka innych . Trza miec do tego zdjecie ? I czemu trza ich miec +- 200 ? tych IQ-ow znaczy sie. coraz to cos nowego wymyslata.to juz wole ten gdzie mam IQ zrozumiale ZwG- 10.strasznie podatni jestescie na te tryndy.Jak konserwatysta (lubie konserwy np . golabki w kapuscie)szklana banka i stoi to cos 3.50 zl.wole co zrozumiale i przyziemne. Klaniam sie D.nie posiadajacy IQ Odpowiedz Link
don2 Re: Klub Ynteligentnych :)))) 28.10.03, 15:03 ja w sprawie slowa: kiedys byl vakat i wzielem wikariat na 2 miesiace. Odpowiedz Link
xurek Jezuuu, ale siem dzis czepiajom!!! 28.10.03, 16:40 Don, czy ja to muszem zrozumiec bo inaczej mnie na nizszy rank w Glabach przesunom czy co? A moze na wyzszy? Wakat, Wakant, Vakat, Vakant to wszystko jedene Wariat badz Wikariat i wogole wsio ryba a choci o wolne miejsce wsrod glabow. Teraz jasne? Xurek Odpowiedz Link
xurek Don, jak nie wiesz, co to jest 28.10.03, 16:39 to chyba siem nie nadajesz, wiec daj se spokoj, bo miejsce sprzontaczki juz zajente. Ale jakby co to byl to taki watek o yntelygencji Polakow i stamtad mam tego benchmarka 200. Xurek Odpowiedz Link
xurek przeca mowilam, ze tu tylko sprzontam, 28.10.03, 16:37 Yntetygenty zrozumiom, ze chodzi o "od" a Ty Glab, to sie czepiasz, ot co! Leonardo od razu zrozumial i nic sie nie przyczepil :)) Xurek Odpowiedz Link
xurek Co tu jest grane? 28.10.03, 16:42 To jest klub dla yntelygentow a tu siem same Glaby wpisujom i co jeden to wiekszy. Wystraszyliscie Ynteligenty i tyla. Teraz bendem musiala odczekac i nowy wat zalozyc, bo tu same vakanty :)))) Xurek Odpowiedz Link