jutka1 29.10.03, 15:27 Czy nowa sygnaturke Claire Joanny moge zaskarzyc o plagiat? Tzn. nie sama sygnaturke ino zamysl, pomysl, plus pare identycznych slow? Uprzejmie dziekuje kolektywowi za wypowiedzenie sie... Jutka skonfundowana ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don2 Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 15:45 jutka1 napisała: > Czy nowa sygnaturke Claire Joanny moge zaskarzyc o plagiat? Tzn. nie sama > sygnaturke ino zamysl, pomysl, plus pare identycznych slow? > > Uprzejmie dziekuje kolektywowi za wypowiedzenie sie... > > Jutka skonfundowana ;) <<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< mozesz ! jak najbardziej. Sprawy plagiatow : biuro ds.plagiatow i nasladownictwa oraz malpowania 1 pietro drzwi na lewo dni budnyje 19.00-2355 ,holidajs 12.15- 2145. Pytac o kogokolwiek. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 15:53 don2 napisał: Sprawy plagiatow : > > biuro ds.plagiatow i nasladownictwa oraz malpowania 1 pietro drzwi na lewo > > dni budnyje 19.00-2355 ,holidajs 12.15- 2145. Pytac o kogokolwiek. ********* nikogo tam nie ma, wiec nadal pytam kolektyw o zdanie :))) J. - wsiegda gotow! Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 19:06 Ja plagiatu nie widze, gdyz tego rodzaju lacina pojawia sie od czasu do czasu. Z drugiej strony: wybor nicka i sygnaturki nie jest latwy. Mi sie udalo moje imie, skad jestem no i "z szaconkiem"... pis end hepines Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 19:09 A tak naprawde to wszystko jest plagiatem jakby sie dobrze przypatrzyc :-)))) Rodzimy sie , zyjemy, umieramy, mamy marzenia , pragnienia potrzeby fizjologiczne i duchowe. Ja tam nic nowego nie moge w naszym zyciu wymyslec. K. Filozof. Odpowiedz Link
swiatlo Plagiat, plagiat!!! 29.10.03, 19:12 jan.kran napisała: > Muzyka lagodzi obyczaje :-)))) Ja juz to slyszalem!! Plagiat! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 20:07 waldek.usa napisał: > Ja plagiatu nie widze, gdyz tego rodzaju lacina pojawia sie od czasu do czasu. > Z drugiej strony: wybor nicka i sygnaturki nie jest latwy. Mi sie udalo moje > imie, skad jestem no i "z szaconkiem"... > pis end hepines ********* waldku, dzieki za linka do mojej sygnaturki. ta piekna blondina z niebieskimi oczkami to ja ;))))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 15:50 Widze ze slusznie balam sie Twojej czujnosci: pare razy o malo co nie wymknelo mi sie moje ulubione Kurdemol, ale sie powstrzymalam.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 15:51 basia553 napisała: > Widze ze slusznie balam sie Twojej czujnosci: pare razy o malo co nie wymknelo mi sie moje ulubione Kurdemol, ale sie powstrzymalam.. ******** Basiu, droga, Kurdemol mozesz sobie mowic ile wlezie!!! :)))) Licencje mam na Kurdebalans! Jutka czujna ;) Odpowiedz Link
vaud Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 15:56 Nie plagiatować, tylko rozwijać fantazję. Może być ułańska. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 18:59 jutka1 napisała: > Czy nowa sygnaturke Claire Joanny moge zaskarzyc o plagiat? Tzn. nie sama > sygnaturke ino zamysl, pomysl, plus pare identycznych slow? > > Uprzejmie dziekuje kolektywowi za wypowiedzenie sie... jutka! Ty sie pytasz czy mozesz zaskarzyc???? zaskarzaj, przeca to wolne forum, to mozna wszystko (czy aby na pewno?:P) poza tym rozwiazania sa dwa: 1. wygrasz 2. przegrasz 3. osiagniecie kompromis czyli pojdziecie na uklad jak widac trzy, ale juz mi sie nie chce kreslic:P co by sie nie stalo to i tak bedzie ok. bo tak, jak 1. to trzeba to bedzie oblac. jak 2. to i tak sie mozesz globostwem wyprzec, a oblewac bedziemy z drugiej strony jak 3. to ktos kogos czyms bedzie musial przekupic a jak wiadomo najwiecej na tym zyskuja posrednicy. a ja wlasnie bardzo chetnie podejme sie roli takiego posrednika:P pozdr. tb egoista od 13.00 do 14.40 w czwartki Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pytanie o plagiat ;)))) 29.10.03, 19:06 Jakas tepota mnie ogarnela Jutko ale mozesz mi przprowadzic analize slow podobnych ktore wystepuja w Twojej sygnaturce i sygnaturce Mlodej :-PPPP Sygnaturka kler jest baaardzo , baaardzo stara :-)))) K. tyz Filolog. Odpowiedz Link
swiatlo Jutka, co ty mowisz? 29.10.03, 19:10 "Life is full of zasadzkas" to ja juz mowilem dwadziescia pare lat temu. To jest bardzo popularne powiedzonko, ktorego Joanna, ani nikt inny na forum, wcale nie wymyslil. Ona tylko to wskrzesila, za co jestem jej wdzieczny :) Ja za to zmalpowalem moja wlasna sygnaturke. To znaczy przetlumaczylem z angielskiego z sygnaturki jakiegos amerykanina z jakiegos innego forum dyskusynego na usenecie. Oryginal byl (plus minus): "No animal was hurt while sending this message." Odpowiedz Link
swiatlo Zmieniam swoja sygnaturke 29.10.03, 19:19 Zmieniam na: "Hepines end pis". Jutka, to nie jest plagiat bo twoja to: "Pis end hapines". A to nie to samo. U mnie jest nacisk na "hepines". Odpowiedz Link
jutka1 Re:Zmieniam swoja sygnaturke+ kurdebalans Swiatlo 29.10.03, 20:06 swiatlo napisał: > Zmieniam na: > "Hepines end pis". > Jutka, to nie jest plagiat bo twoja to: > "Pis end hapines". > A to nie to samo. U mnie jest nacisk na "hepines". ********** Wokoncza mnie dzisiaj. A ja taka slaba... Ide do sadu :))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka, co ty mowisz? + Swiatlo co Ty mowisz??? 29.10.03, 20:05 swiatlo napisał: > "Life is full of zasadzkas" to ja juz mowilem dwadziescia pare lat temu. > To jest bardzo popularne powiedzonko, ktorego Joanna, ani nikt inny na forum, wcale nie wymyslil. > Ona tylko to wskrzesila, za co jestem jej wdzieczny :) ********* Swiatlo, ja to powiedzonko znam od czasu kiedy Joanny na swiecie nie bylo!!! ;PPPP Mnie chodzi o pisownie zwalona z mojej, przepraszam splagiatowana. Nie mowiac o slowie end, ktore juz zywcem spisane z mojej sygnaturki!! Ja sie nad moja sygnaturka nameczylam! Ja, Glab, wymyslilam pisownie!! Ja sie nie zgadam... ide skarzyc! ;PP Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Do niepedagogicznych: Ciocia J. i Wujek S. 30.10.03, 14:29 I teraz co mam zrobic? Zmienilabym sygnaturke dla Cioci Jutki, ale wtedy Wujek Swiatlo bylby nieszczesliwy :-( Wiec co tu robic, co tu robic? Niepedagogiczne jest stawianie Mala Joanne w takiej sytuacji! Nie wolno pytac, ktorego Wujka/ Ciocie bardziej lubi! Zdecydujcie sie wreszcie: Co mam robic? Pozdrowienia, Claire Joanna Odpowiedz Link
swiatlo Re: Do niepedagogicznych: Ciocia J. i Wujek S. 30.10.03, 17:25 Zmien sygnaturke na "Life is brutal and full of zasadzkas". albo "Life is brutal and full of traps" Wtedy ciocia Jutka nie bedzie halasowala. A wujkiem Swiatlo to nie ma co sie przejmowac. On i tak bedzie gadal jak bedzie mial ochote... Odpowiedz Link