sabba 31.10.03, 22:28 Huu huuuhuuuu huuuuuuuu Jestem duchem i bede straszyc jak mi nie dacie do woreczka pare rzeczy ktorych byscie sie chcieli pozbyc a nie mozecie bo wam zal... Huu huuu Dawac, dawac.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akawill Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:33 sabba napisała: > Huu > huuuhuuuu > huuuuuuuu > Jestem duchem i bede straszyc jak mi nie dacie do > woreczka pare rzeczy ktorych byscie sie chcieli pozbyc > a nie mozecie bo wam zal... > > Huu huuu > Dawac, dawac.... Eeee tam, mowi ze duch a huczy jak sowa. Nie boje sie. A co bys chciala do woreczka? Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:36 Ty sie jeszcze bac bedziesz:)) No mowie dawac to co bys sie chcial pozbyc a ci zal...masz cos takiego? a jak nie to co bys dal? chcialbys sie czegos bardzo pozbyc?;))) To jedyna okazja, ja jestem duch i wezme wszystko, w odroznieniu od firmy dona ktora obiecuje ze daje ale wcale nic jeszcze nikomu nie dala. U mnie bez procentow! Za darmo biore:))) Odpowiedz Link
akawill Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:42 Oj trudne pytanie. Meczysz mnie duchu zamiast straszyc, no chyba ze to o to chodzi :) A wez se duchu ta moja robote. Ale daj inna. Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:43 Co ty z duchem chcesz handlowac? Ja nie smierc ani diabel, ja DUCH!!!!!! Ale dobra, nie bede taki, ten jeden raz. Pogrzeb se w worku i wez co kto inny wyrzucil:)) Taka zamiana w ciemno:)) Odpowiedz Link
akawill Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:46 A co to za biznes, duchu? Same wybrakowane rzeczy? Zadna atrakcja. Zreszta worek jeszcze pusty. Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:49 Co za czasy, ty sie masz bac poczwaro ludzka a nie tu mi wybrzydzac. Zadnego poszanowania, zadnego respektu. Poczekaj, jak sie cos nazbiera to sobie pogrzebiesz, ale jak wszyscy tacy wybredni i cwani to ja nic nie uzbieram, psiakostka. Huhuuuuuu Auuuuuuuuuuuuuuuuu Jestem duchem...i bede starszyc...... (duch oddala sie w strone ciemnego lasu w towarzystwie klebiacego sie tajemniczego dymu, otoczony kosciotrupami....) Odpowiedz Link
akawill Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:53 Postraszony powalajaca analiza psychologiczna ducha na temat mojej trudnosci dawania nawet zbywajacych rzeczy ja tez sie oddalam aby dac sie juz normalnie postraszyc kolorowym trykotriterowcom. Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:54 kolorowym trykotriterowcom. ze komu???????? Wszelki ducha pana boga chwali co to znaczy? Odpowiedz Link
akawill Re: Watek halloweenowy 01.11.03, 05:14 sabba napisała: > kolorowym trykotriterowcom. > > ze komu???????? Wszelki ducha pana boga chwali co to znaczy? > Juz tlumacze. Trykotriterowcy to takie rozne, zazwyczaj male, straszne potworki, ktore chodza od domu do domu i mowia: trick or treat? (czyli trykotriteruja, a w tlumaczeniu: "mam splatac figla czy potraktujesz?") nadstawiajac kubelki, woreczki i tym podobne na slodycze. Dzisiaj bylo ich malo. Najpierw przyszedl paroletni kosciotrupek nieswiadomy chyba ze to on mial mnie straszyc, a wygladalo, ze jest odwrotnie. Potem przyszlo trzech niewiele starszych gangsterow z olbrzymimi koltami i cygarami. Zostali obficie obdarowani, bo jak juz gdzie indziej wspomnialem, akawillowa wykazala sie sporym optymizmem i zakupila duzo slodkosci. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:49 oddaje ducha puszczy;) dla mnie 70%alk. to jakby troszke za duzo... ale zal wylac... wiec mecz sie duszku sabbciowy;)))) <martini z tonikiem... wchodzi coraz lepiej... mniaaaam> a. Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:51 I to sie nazwya porzadna ludzka dusza, nie wykloca sie nie wybrzydza tylko daje co ma najlepszego:)) Patrzcie i uczcie sie kolego Akawillu...:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 22:53 ha! co to dla akawilla 70%?;))) porzadny drwal to i te 100% bez troszeczki walnie;)))) pozdrawiam;)) <martini...mniaaaam> Odpowiedz Link
latwy2002 Re: Watek halloweenowy 31.10.03, 23:47 Wieczor Wyszedlem przegonic psa.A moze mysli przegonic. Kto wie? Niedaleko mnie jest palac z wielkimi ogrodami (jakzez byloby to niemrawe, nijakie,male i nieznaczace, gdyby nie kochanki wladcy, ktorym raczyl cos ofiarowac?) To wszystko otoczone murem, starym, ladnym. Dobre miejsce w taki za-duszny wieczor na spacer – nie w ruchliwe ulice,alejki pelne tych co spaceruja, tych co biegaja myslac, ze w ten sposob otwiera sie przed nimi konkurs pieknosci? Na ulicy lezalo szesc balonow, cisza, ciemno, ktos zapomnial, zgubily sie? Oznaka zabawy roznorodnej jak ich kolory od niebieskiego przez zolty do czerwonego. Oznaka swieta dzisiejszego, dla jednych zabawy, dla innych swieta Braku Powietrza. Ostatni bialy – na nim usmiechnieta, probujaca mnie i psa przestraszyc – czarna twarz (pies nawet nie zwrocil uwagi). Metoda: jak najdluzej uciekac od Konca, wysmiac, nasze dzieci ponad wszystko, ich spokoj!!! Szczescie i usmiech!!! Im dalej tym bardziej- nie ma! To nie jest zla metoda Tylko pamiec sie gubi. ZAPOMINASZ O PAMIECI Paradoks jakis czy co? W drodze powrotnej zaczepia mnie dwoch chlopcow: 12, 14 lat. Ich pytanie urwane w pol slowa ( pies popatrzyl spod lba). Nie dalem im po balonie. Zanioslem do domu. Chce by doswiadczyli, bo im wczesniej tym lepiej? A moze ja – ja chce wrocic, cofnac sie do tylu choc na chwile, a balony, namiastka tego, zalatwia mi Wszystko, na te jedna krotka chwile? Siedze i mysle Czy jest metoda, zeby wszystkie zmienily swoj kolor np. na zielony? I czy jest w tym wszystkim jakis sens? czirs Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Watek halloweenowy 01.11.03, 13:58 To ja daje mojego brata i chce za to butrela, cotoby sprzatal, gotowal, pral, pracowal, odkurzal, odrabial zadanie domowe, pisal nudniejsze wypracowania, pisal klasowki i sprawdziany, zdawal egzaminy, umial latac... ect. O, Pozdrowienia, Cl?ire Joanna Odpowiedz Link
jan.kran Re: Watek halloweenowy 01.11.03, 19:44 No wiec mi zal wspomnien i przeszlosci , ale zarazem bym sie chetnie pozbyla tego bagazu. Masz Sabciu i juz nie strasz i nie hucz. K. Terazniejszy :-))) Odpowiedz Link
sabba Re: Watek halloweenowy 01.11.03, 20:51 Duch juz nie bedzie huczal i strazsyl bo go tak nogi bola ze nie mozecie sobie wyobrazc. Pomagalam znajomym przy imprezie i nogi mi do tylka wchodza. ide do wanny, zycze wszystkim wesolego duchowania:)) Odpowiedz Link