12.11.03, 06:34
Czy zesta wzielista i zwariowalista???
Piszecie jak oszalali! Kurdemol, wczoraj bylam zajeta caly dzionek do poznej
nocy, potem spojrzalam na P2 a tam kilkaset postow od czasu mojej ostatniej
bytnosci. Kurdebalans, nie idzie!!! Dzis tez mnie nie bedzie. I jak ja se
poradze??
Wezta i sie uspokojta troche, bo w traume jaka wpadne nie majac czasu
czytac :((((
Szwedka
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Ludziska! 12.11.03, 08:23
      kurdebalans jest moje, kurnaolek tysz!! (zeby nie bylo ze nepotyzm
      uprawiam :)))
    • zjawa64 Re: Ludziska! 12.11.03, 08:27
      szfedka napisała:

> Czy zesta wzielista i zwariowalista???
      > Piszecie jak oszalali! Kurdemol,

...a moze to jesienny brak witamin...(?)... :)))

"Niech zyje bal...i witaminy...hej!"
      • don2 Re: Ludziska! 12.11.03, 10:07

Zjawa ledwo do roboty przywloklas sie i juz nic nie robisz tylko piszesz!
        Za co wam placa ! Co za czasy...jeszcze 20 lat temu nazad ,przychodzil
        czlowiek do roboty,pil kawe,czekal na przerwy kawowe lunch i szedl do domu.
        Nikt nie naduzywal czasu ani sprzetu firmowego ! No moze czasami telefon.
        Ja bym was wszystkich na wlascicieli firm przerobil,to bysta pracowali w
        pocie czola jak niewolnicy ! A najlepiej maja karmionce matki i rencisci !!
        Don esclavo !
        • zjawa64 Re: Ludziska! Lunch! 12.11.03, 12:39
          ...ano...jestem w pracy panie D. , ale rano tom jeszcze wloczyla sie po
          chalupie , bo budzik to ona dla kogo innego nastawiam... :)))...
          dali w firmie sprzet to trza go uzywac...(!)... co by nie zanikl...(!)...
          a im czesciej psuje sie to cieszo sie ludziska , bo wreszcie jest co robic...!
          do przyziemnego prowadzenia firmy...niestety...nie nadaje sie ...
          zjawisko ze mnie nadprzyrodzone...parapsychologiczne... :)))
          .....boze.....co.....ja ....tu.....robie.....(?).....

"Niech zyje bal...i swieta praca...hej!"
          • don2 Re: Ludziska! Lunch! 12.11.03, 17:22
            zjawa64 napisała:

> ...ano...jestem w pracy panie D. , ale rano tom jeszcze wloczyla sie po
            > chalupie , bo budzik to ona dla kogo innego nastawiam... :)))...
            > dali w firmie sprzet to trza go uzywac...(!)... co by nie zanikl...(!)...
            > a im czesciej psuje sie to cieszo sie ludziska , bo wreszcie jest co robic...!
            > do przyziemnego prowadzenia firmy...niestety...nie nadaje sie ...
            > zjawisko ze mnie nadprzyrodzone...parapsychologiczne... :)))
            > .....boze.....co.....ja ....tu.....robie.....(?).....
            >
            > "Niech zyje bal...i swieta praca...hej!"
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            Wpadam ja dzis do kawiarni w Kalmar (tej przy stacji,na rogu )i kogoz tam
            tylko nie widze-ano tylko nie widz<e Zjawy,reszta pracujacych ciezko
            cudzoziemcow tam siedzi.popraw sie,dolacz do spolecznosci :)))) w godz.pracy.
            • zjawa64 Re: Ludziska! co za cuda... 12.11.03, 22:58
              ...hahaha...don , musielismy sie minac...zajrzyj jutro na zamek...zmienilam
              lokal , ale nie stosunek do pracy...:)))

"Niech zyje bal...i swieta praca...hej!"
    • lalka_01 Uprzejmie donosze 12.11.03, 09:02
      ze winni sa ci co robia na druga zmiane. Do poludnia nie bylo tu ni...(no bez
      przesady, ale tloku nie bylo).
    • basia553 Re: Ludziska! 12.11.03, 10:18
      Tak, ja tez jestem niezadowolona. No bo przed poludnie nudze sie w pracy, nie
      ma co poczytac, a po poludniu sypia sie posty, jakbym wieczorami nie miala nic
      innego do roboty. Jak mam zabijac czas w pracy? Czy ma ktos konstruktywne
      propozycje?
      • jutka1 Re: Ludziska! + porada dla basi :) 12.11.03, 10:46
        czytac w pracy co zostalo naplodzone poprzedniego wieczoru?? tak sem
        glambowato wymyslilam ;)))))

nawiasem mowiac, to normalne
        • lalka_01 Re: Ludziska! + porada dla basi :) 12.11.03, 10:51
          Do tego nawiasu - ale to wcale nie tlumaczy, dlaczego Europa taka leniwa (malo
          towarzyska, zapracowana, znudzona, chora, zmeczona....?)
          • waldek.usa Re: Ludziska! + porada dla basi :) 12.11.03, 15:53
            Hameryka stuka (jesli sie obudzi na czas) pomiedzy 8:30 i 5:30 strefy
            wschodniego wybrzeza, czyli Bostonu, szesc godzin za Polska. Kalifornia jeszcze
            gorzej, bo dziewiec. Czy Europa leniwa? Chyba nie, moze w porownaniu z
            Hameryka..No bo Hameryka "is the best" hehehe!
            • jan.kran Re: Ludziska! + porada dla basi :) 12.11.03, 16:47
              Ja w pracy pracuje i to tak , ze mi na zdrowie wychodzi , bo drugiego papierosa ( pierwszy w drodze do pracy ) zapalam w poludnie :-(((( O kompie nie ma mowy , bo nawet jakbym miala dostep to czsu brak. Tak sie zastanawiam ile zyczen moze miec starszy czlowiek. Rozpuscilam moich staruszkow tak , ze sie nie moge opedzic. A to chca gazetke, a to kawke, a to pogadac po niemiecku. Wrrr!! O zalodze nie wspominam, bo robie wszystko najszybciej ( jak ktos zna Norwegie to wie ze to nie jest trudne) i do tego chetnie wiec ilosc pracy jaka mi moje sypatyczne kolezanki wciskaja jest nieskonczona. Ale klikam po poludniu jak widac :-))) Kran Pracowity.
              • don2 Re: Ludziska! + porada dla basi :) 12.11.03, 17:05
                jan.kran napisała:

> Ja w pracy pracuje i to tak , ze mi na zdrowie wychodzi , bo drugiego
                papieros
                > a ( pierwszy w drodze do pracy ) zapalam w poludnie :-(((( O kompie nie ma
                mow
                > y , bo nawet jakbym miala dostep to czsu brak. Tak sie zastanawiam ile
                zycze
                > n moze miec starszy czlowiek. Rozpuscilam moich staruszkow tak , ze sie nie
                mog
                > e opedzic. A to chca gazetke, a to kawke, a to pogadac po niemiecku. Wrrr!! O
                z
                > alodze nie wspominam, bo robie wszystko najszybciej ( jak ktos zna Norwegie
                to
                > wie ze to nie jest trudne) i do tego chetnie wiec ilosc pracy jaka mi moje
                sypa
                > tyczne kolezanki wciskaja jest nieskonczona. Ale klikam po poludniu jak
                widac :
                > -))) Kran Pracowity.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                chca pogadac po niemiecku? Quislingi cholerne ! Zawsze mowilem,ze na Norwegach
                nie mozna polegac,starsza generacja za malo w dupe dostala w czasie okupacji
                a mlodzi tylko zra dorsza na 152 sposoby i zlopia szmuglowany alkohol albo
                bimber i pala recznie skrecane papierosy.A jak ich ruszy to ida na tur .
                Fy för satan i to maja byc potomkowie vikingow.dobrze ,ze Polacy tam sa i jest
                komu pracowac ! Jak to dobrze,ze 17 maja pozwolilismy im na niepodleglosc !! D.
                • clairejoanna Re: Ludziska! + porada dla basi :) 13.11.03, 14:19
                  don2 napisał:

"pala recznie skrecane papierosy"
                  ---> To akurat nie jest prawda. Ja jak bierna palaczka, uzalezniona, moge to
                  potwierdzic moimi obserwacjami. Kolezanki z Berlina i Kolega z Graz nie moga
                  sie nadziwic, ze w Norwegi nikt nie kreci. Wszyscy pala tylko te Malboro Lighty
                  i inne takie tam. Ja tam wole czekolade.

Pozdrowienia,

CJ
              • basia553 Pozwalam sobie zauwazyc, 12.11.03, 17:35
                ze wpisujecie sie wszyscy "munter" pod:"+ porada dla Basi", a rad ani widu ani
                slychu! Prosze zmienic temat, albo dawac rady!
                • don2 Re: Pozwalam sobie zauwazyc, 12.11.03, 17:42

Basiu ,przyjmuj to jako zyczliwe tobie wpisy i porady.Zreszta biuro porad
                  zamkniete z powodu remontu automatow do kawy i czekoladek. don doradca.
      • ertes Re: Ludziska! 13.11.03, 16:55
        Zmien prace na ciekawsza.
        • basia553 Re: Ludziska! 13.11.03, 18:57
          Czy to byla rada dla mnie? Nie moge z niej skorzystac, bo zobowiazalam sie
          pracowac tam do 30.04.04. A prace mialam do tej pory fajna, choc o wiele za
          duzo. Bardzo samodzielna, urozmaicona, bardzo ja lubialam. Ale möj dzial zamyka
          wrota 1.1.04, i w zwiazku z tym czesc interesöw przejela juz nowa jednostka we
          Francji. Musze wiec jakos tych pare miesiecy przesiedziec i nie myslec o tym,
          ze smutne to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka