jan.kran 22.11.03, 11:55 40 rocznica smierci J.F.K. Wazna data ? Swiat by byl inny gdyby On nie zginal? Dowiemy sie prawdy o Jego smierci? A moze po prostu to jeszcze jedna data w ksiazce do historii, niezbyt istotna ? Kran. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moore_ash Re: 22 listopada 22.11.03, 14:59 > 40 rocznica smierci J.F.K. > Wazna data ? wazna. Swiat by byl inny gdyby On nie zginal? nie wiem. ale mysle, ze tak. tylko nie kazcie mi uzasadniac:) Dowiemy sie prawdy o Jego smierci? watpie. > A moze po prostu to jeszcze jedna data w ksiazce do historii, niezbyt istotna ? moze. wlasciwie to tak. data, jako data jest nie wazna. liczy sie fakt, ktory sie wtedy wydarzyl:) wlasciwie to sie przyznam, ze nie wiedzialem, ze to akurat wtedy bylo:( pozdr. tb p.s. ogladalem kilka razy film z tym od wilczego tanca: j.f.k.- za kazdym razem z niemalze zapartym tchem. i wczoraj wieczorem tez cos tam lecialo w telewizorni i jakos mi sie tak zamarzylo, zeby go jeszcze raz ogladnac. Odpowiedz Link
don2 Re: 22 listopada 22.11.03, 16:15 Dat jeszcze jedna z dat.Jedni ten dzien pamietaja i JFK ,jako prezydenta tez. Dla jednych byl przedstawicielem pewnej doktryny.Dla drugich przystojnym facetem,ktory mial zone medialna a sypial z aktorka-histeryczna blondyna. MIal pecha byc preztdentem zaczynajacym Vietnam. Dal pozywke dla niezliczonej ilosci spekulacji .I juz dla nowej generacji kojarzy sie poprzez Kostnera ;)) Nie tylko nie pamietalem daty zamachu ,ale musze przyznac sie ze wstydem,ze w dniu jego tragicznej smierci,chyba nie stracilem apetytu.swiat sie kreci dalej i ja zyjac w europie i Juan Camacho z Equadorianskiej wioski polozonej 6200m. nad pm.jakos nie pamietalismy o tym tragicznym dniy w Dallas. Kolejnosc dat waznych w pamieci ?? No ale dobry chlop byl,dobry zolnierz i kochanek.Czesc jego pamieci. Odpowiedz Link