Dodaj do ulubionych

22 listopada

22.11.03, 11:55
40 rocznica smierci J.F.K.
Wazna data ? Swiat by byl inny gdyby On nie zginal? Dowiemy sie prawdy o Jego smierci?
A moze po prostu to jeszcze jedna data w ksiazce do historii, niezbyt istotna ? Kran.
Obserwuj wątek
    • moore_ash Re: 22 listopada 22.11.03, 14:59

> 40 rocznica smierci J.F.K.
      > Wazna data ?

wazna.
      Swiat by byl inny gdyby On nie zginal?
      nie wiem. ale mysle, ze tak. tylko nie kazcie mi uzasadniac:)

Dowiemy sie prawdy o Jego smierci?
      watpie.

> A moze po prostu to jeszcze jedna data w ksiazce do historii, niezbyt
      istotna ?

moze. wlasciwie to tak. data, jako data jest nie wazna. liczy sie fakt, ktory
      sie wtedy wydarzyl:) wlasciwie to sie przyznam, ze nie wiedzialem, ze to
      akurat wtedy bylo:(

pozdr.
      tb

p.s. ogladalem kilka razy film z tym od wilczego tanca: j.f.k.- za kazdym
      razem z niemalze zapartym tchem. i wczoraj wieczorem tez cos tam lecialo w
      telewizorni i jakos mi sie tak zamarzylo, zeby go jeszcze raz ogladnac.
      • don2 Re: 22 listopada 22.11.03, 16:15

Dat jeszcze jedna z dat.Jedni ten dzien pamietaja i JFK ,jako prezydenta tez.
        Dla jednych byl przedstawicielem pewnej doktryny.Dla drugich przystojnym
        facetem,ktory mial zone medialna a sypial z aktorka-histeryczna blondyna.
        MIal pecha byc preztdentem zaczynajacym Vietnam. Dal pozywke dla niezliczonej
        ilosci spekulacji .I juz dla nowej generacji kojarzy sie poprzez Kostnera ;))
        Nie tylko nie pamietalem daty zamachu ,ale musze przyznac sie ze wstydem,ze w
        dniu jego tragicznej smierci,chyba nie stracilem apetytu.swiat sie kreci dalej
        i ja zyjac w europie i Juan Camacho z Equadorianskiej wioski polozonej 6200m.
        nad pm.jakos nie pamietalismy o tym tragicznym dniy w Dallas. Kolejnosc dat
        waznych w pamieci ?? No ale dobry chlop byl,dobry zolnierz i kochanek.Czesc
        jego pamieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka