Dodaj do ulubionych

tragiczna pomylka, to nie Saddam tylko

15.12.03, 11:55
senator Aleksander Małachowski. przeciez nawet slepym okiem to od razu widac.
ludzie!!!
oglaszam pospolite ruszenie!!!
lapac kije paly lutownice kapeluty deski (klozetowe tez moga byc) suszone
wolowe kutasy kameleony rozniste jadowite dzieciecia i kupa walimy po
senatora. moze i staruszek malo wygledny, cokolwiek zmierzwiony i zuzyty a i
umysl szwankuje ale nasz ci on!!! i rece precz!!!
hajda odbijamy senatora!

dorota
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: tragiczna pomylka, to nie Saddam tylko 15.12.03, 11:59
      O krna!! Naszego senatora Jankes w piwnicy znalazl??? Nie dziwota, ze
      odmowil zeznan, toc Senator tylko po polskiemu i rosyjskiemu umi!

Dorota, ja kamienie na szaniec, Rejtana i szable w dlon (Sabbe przepraszam za
      pozyczenie szabli) !!! Nie bedzie Jankes plul mi w twarz i dzieci mi
      jankesil!! (tym bardziej ze jakie one sum w krawaci to wszyscy wiedza ;PP)
      • szfedka Re: tragiczna pomylka, to nie Saddam tylko 15.12.03, 12:05
        ja wam pomogem siestry ;)
        "bagnet na bron..." i na konie
        a cooo!
        • maria421 Re: tragiczna pomylka, to nie Saddam tylko 15.12.03, 12:16
          Konia mam, szybki jak wiatr, szabla na scianie wisi. Gdzie zbiorka, dziewczyny?
    • xurek jezeli to nie Saddam, to jeszcze nie wszystko 15.12.03, 12:17
      stracone :)))

Senatora zostawmy gdzie jest - jemu teraz juz i tak wszystko jedno - widac bylo
      golym okiem, ze mozg mu juz rozpuscili, wiec jakeskiej piwnicy nie odrozni od
      swojego salonu, wiec who cares?

Aaale! Dowiedzialam sie wczoraj z telewizji, ze za zlapanie prawdziwego Saddama
      jest nagroda 25 Mio $. Z tegoz to powodu proponuje, ze skoro sie juz ubralyscie
      i bron odkurzona to moze zajmiemy sie znalezieniem goscia? Jestesmy teraz
      cztery, to dla kazdej po 5 Mio (pozostale piec to na koszty - musimy zaciagnac
      rady - mysle ze Don albo Starypierdola dokladnie wiedza, gdzie jest Saddam :)))

Xurek sklonny sie przylaczyc do tej krucjaty
      • wkrasnicki Re: jezeli to nie Saddam, to jeszcze nie wszystko 15.12.03, 14:58
        Babska krucjata to zadna krucjata. No, zeby choc jaka Joanna w tym towarzystwie
        sie znalazla (niekoniecznie od aniolow), to co innego. :-)
        O senatora jestem spokojny, zanudzi ich na smierc i zwroca z doplata.
        • jutka1 Re: jezeli to nie Saddam, to jeszcze nie wszystko 15.12.03, 17:22
          wkrasnicki napisał:

> Babska krucjata to zadna krucjata. No, zeby choc jaka Joanna w tym
          towarzystwie sie znalazla (niekoniecznie od aniolow), to co innego. :-)
          > O senatora jestem spokojny, zanudzi ich na smierc i zwroca z doplata.
          Ja tam moge za Joaske robic, co mi tam. I tak jestem czarownica, wiec najwyzej
          mnie wreszcie spala i bedzie spokoj ;)
          A w miedzyczasie Senatora cza od Jankesow wykrasc, a i Saddama znalezc, bo 5
          melonow dularow piechota nie chodzi.
          Urrrrraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
    • pani-i-toto i xurek ma racje, sral pies tego Malachowskiego 15.12.03, 17:30
      kolejny pojebany starzec. no ale skorosmy sie tu juz zebrali, sanacji z
      szumowin forowych za chuja wolowego pomoca dokonawszy, to na lowy trza, na
      lowy, na zwierzyne dzika, racza i plochliwa sie zasadzmy!
      • jan.kran Joanna d'Arc :-)))) 15.12.03, 17:36
        Chyba te joaske kol.Kras mial na mysli:-PPP Ale sie nie orientuje na tyle w
        historii francji wiec pyam czy Ona byla pelnoletnia? K.
        • maedel Re: Joanna d'Arc 15.12.03, 18:09
          No tak na pograniczu pełnoletności : walczyła mając 16-18 lat,spłonęła na
          stosie w wieku 19 lat:(
    • poloniaii pani-i-toto 15.12.03, 19:00
      Doroto,

Wpis Twoj zostal usuniety przeze mnie. Moze on byc odebrany doslownie, a w
      doslownym sensie zasluguje na wyciecie, jakakolwiek metafora czy zart za tym
      by nie staly.

W celu zachowania jasnosci watku wpisy wkrasnickiego zostaly rowniez usuniete,
      za co wkrasnickiego przepraszam - nie bylo w jego wpisach nic co na usuniecie
      zasluguje.

Odpowiedzialnosc za powyzsze biore ja-
      Admin2
      • clairejoanna Re: Dzię- ku- je- my, po- pie- ra- my!!! n/txt 16.12.03, 15:50

• ertes Acha! 15.12.03, 19:01
      To dlatego nie moge odpowiedziec...
      Wiadomość nie została wysłana, powód: nie można odpowiedzieć na t? wiadomo?ć,
      zaleca się rozpoczęcie nowego w?tku

Kras pospieszylem z pomoca i wytoczylem niezla harmate ale poniewaz zniklo to
      harmata nie wypalila. Ale oswiadczam ze stoje murem przy Tobie z moja
      niewyparzona geba silny, zwarty i gotowy.
      • wkrasnicki Re: Acha! 15.12.03, 19:15
        Wielkie dzieki. Meska solidarnosc? ;-)
        • ertes Re: Acha! 15.12.03, 19:23
          Jasne! Trzeba sie trzymac razem zwlaszcza tutaj gdzie baby sa w przewadze! :)
          • wkrasnicki Re: Acha! 15.12.03, 19:31
            ertes napisał:

Jasne! Trzeba sie trzymac razem zwlaszcza tutaj gdzie baby sa w przewadze! :)

###
            No, to teraz chyba obaj musimy ...pod szafe, czyli na z gory upatrzone pozycje. :-)
            Ale powolutku i z godnoscia, zeby sobie nie pomyslaly, ze ...
            • basia553 Re: Acha! 15.12.03, 19:44
              Wylazic spod szafy i szukac reszty mezczyzn! Bo przeciez kiedys podano, ze
              statystycznie rzecz biorac, jestesmy po röwno. Tylko ze te wasze kolezki leniwe
              piöra maja!
              • jutka1 Re: Acha! -- mamy co innego robic 15.12.03, 20:19
                Mamy tu kurdebalans Sadama szukac a nie dziury w serze!
                Solidarnosc solidarnoscia, ale nie skrecac watku bo torebka bezlep! ;)))

Malachowskiego i tak oddadza bo po cholere im on potrzebny, a i poglady
                polityczne w Jankesowni niepopularne, to skupmy sie na szukaniu Sadama. Ja
                uwazam ze Sadam jest teraz w Gorach Altaju. Tak mi doniosly moje macki.

Wiecej rewelacji pozniej.
        • jan.kran Do kol. Kras i Adminow. 16.12.03, 09:26
          wkrasnicki napisał:

> Wielkie dzieki. Meska solidarnosc? ;-)

Ja tez sie z Toba solidaryzuje jako Prawdziwy Mezczyzna:-PPPP
          Adminom za wyciecie dziekuje, bo juz sie zabieralam do krucjaty przeciwko
          Dorotce :-)))) Jna Hydraulik.
          • basia553 Re: Do kol. Kras i Adminow. 16.12.03, 09:40
            A ja zdebialam po przeczytaniu, a poniewaz przez moment wszyscy zaniemöwili,
            myslalam ze bedziemy udawac, ze nie znamy osoby. Zawsze mi sie to w takiej
            sytuacji najbardziej podoba.
            • jan.kran Re: Do kol. Kras i Adminow. 16.12.03, 09:49
              Basiu , ja Dorotke niestety znam na szczescie ino wirtyualnie. Probowalam z Nia
              dyskutowac, ale to byl monolog. Ignora dalam Jej dawno, ale mialam napisac na
              priv do Adminow. K.
              • lalka_01 Re: Do kol. Kras i Adminow. 16.12.03, 09:53
                Czy ja bede bardzo ciekawska jesli zapytam - co sie wlasciwie stalo? Czy mozna
                wyciety wpis strescic tak, by streszczenie sie tu utrzymalo? Nie czytalam...
                • clairejoanna Re: Do kol. Kras i Adminow. 16.12.03, 15:54
                  lalka_01 napisała:

> Czy ja bede bardzo ciekawska jesli zapytam - co sie wlasciwie stalo? Czy
                  mozna
                  > wyciety wpis strescic tak, by streszczenie sie tu utrzymalo? Nie czytalam...

---> Krótko mówiąc było w nim duża ilość słów, mi oczywiście nie znanych, bomże
                  dobrze wychowana, i w obżydliwy sposób obrażający Wujka Kol. Kraśnickiego
                  (Boże, ile tytułów, może zacznie kolekcjonować i Ciocia J. i Wujek K. będą się
                  wymieniać, jak znaczkami albo naklejkami? :-) )

Pozdrowienia,

CJ
                  • jan.kran Do Lalki. 16.12.03, 16:18
                    Nie masz czego zalowac :-PPP Ja sie nie zalapalam na odpowiedz Waldka, na posty
                    Dorotki niestety tak. Dorotce cus sie klawiatura obsunela i probowala byc po
                    raz kolejny dowcipna. Natomiast tym razem przeholowala , ale poniewaz Admicn
                    wycial i slusznie to zostawmy to.
                    Mnie wulgaryzmy specjalnie nie szokuja natomiast nieprzyjamne atakowanie
                    forumowiczow bez ladu i skladu owszem .Zreszta nigdy nie bylam fanem Dorotki,
                    juz kiedys obrazila Swiatle, ale sie od razu chor obroncow podniosl zreszta nie
                    bylo to tak krass jak w wypadku Waldka. K.
    • waldek.usa Re: Faktycznie to ta lebiega Olek!! 15.12.03, 20:20
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/228.htm
      • wkrasnicki Re: Faktycznie to ta lebiega Olek!! 15.12.03, 20:43
        Noo, skoro podal numer skrytki to nic dziwnego, ze go zdjeli. :-)
        • waldek.usa Re: Faktycznie to ta lebiega Olek!! 15.12.03, 20:52
          wkrasnicki napisał:

> Noo, skoro podal numer skrytki to nic dziwnego, ze go zdjeli. :-)

Oni chyba wszyscy musza numer podac. Podobienstwo niezwykle, Amerykanie Olka
          namowili i za pare dolcow szopke odstawia, w brodke czesany. Kancelarie sobie
          za te dulary otworzy, hehehe!
          • basia553 Re: Faktycznie to ta lebiega Olek!! 16.12.03, 10:05
            Ja caly czas nie wiedzialam, o co tu leci, bo nie znam polskich polityköw.
            Jak zobaczylam zdjecie Olka, to zdebialam! Przerazajace podobienstwo.
            Geby sobie biedak zmienic nie moze, ale moze ktos mu poradzi ogolic sie itp.?
        • jan.kran Re: Faktycznie to ta lebiega Olek!! 16.12.03, 14:22
          wkrasnicki napisał:

> Noo, skoro podal numer skrytki to nic dziwnego, ze go zdjeli. :-)

Jaka skrytka, nc nie rozumiem:-((((
          A jak przeczytalam , ze Olek i lebiega to myslalm , ze o Kwacha chodzi. Na sile
          mozna jakies podobienstwo z Saddamem znalezc:-)))) K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka