lalka_01 Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 17:12 sorry, wyciagnelo mi ten post w pol slowa. No co za skandal! Jesli ktos ma ochote, mozna tu wpisywac swoje tajne dane osobowe. Do analogicznego watku w innym miejscu nie kazdy ma dostep, ale zycie jest brutalne jak wiadomo. Jestem strzelcem, urodzonym 9.12. Odpowiedz Link
jutka1 Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 17:16 wprawdzie jeszcze trzezwiejemy po moich ;), ale napisze jeszcze raz: 11.12 - tez strzelec :))) Podobno typowy ;) Odpowiedz Link
basia553 Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 18:16 a ja jestem slodki baranek (nie mylic z upartym baranem): 13.04.roku Panskiego Odpowiedz Link
szfedka Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 18:23 ja tez baranek 04.04 czasem slodki czasem uparty, czasem wesoly, czasem smutny, czasem upierdliwy, czasem zlosliwy, czasem milutki. Wszystko czasem i nigdy nie wiadomo jakim barankiem wybiore byc ;) Odpowiedz Link
moore_ash Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 20:07 29 czerwiec imieniny co druga sobote:P a te najwlasciwsze chyba gdzies we wrzesniu. znak zodiaku- ostatnio klawiatura. pozdr. tb Odpowiedz Link
ani-ta aaaa to tu mialam sie podac... 16.12.03, 22:19 16.03 rybka <wrazliwa, zamotana, podatna na nastroje innych, wiecznie rozdwojona miedzy tym co trzeba a tym co chcialoby sie, trudna w hodowli, ale tez wierna i oddana przyjaciolom - tylko kto rybe zrozumie skoro tylko jedna na miliard potrafi mowic?:)> B.O. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: urodziny - czyli tajne/poufne 16.12.03, 22:46 Panna zodiakalna - spokojna, wierna, zorganizowana, pedantyczna... co ten horoskop plecie??? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
basia553 Ach Maja, 17.12.03, 14:27 do Ciebie tez nie bede mogla wpasc: mam zebranie w tym dniu wieczorem. Bardzo wazne. No to moze za rok... Odpowiedz Link
maja92 Re: Przekupstwo, 17.12.03, 14:54 Basiu, Swiezy losos na kolacje.................... ;-) Odpowiedz Link
sabba hihihhihi 17.12.03, 00:00 te nasze wpisy tu brzmia jak notki w ogloszeniach matrymonialnych:))))) Odpowiedz Link
basia553 Re: hihihhihi 17.12.03, 07:59 Masz racje Sabbo. "Slodki baranek" hehe, sama musze sie smiac! Odpowiedz Link
tajemniczy.don-pedro Re: Oszukany bliźniak... 17.12.03, 16:00 dlaczego oszukany? ja to dopiero stoje rozkrokiem na Byku i Blizniaku: 21maj czy ktos potrafi powiedziec kim ja jestem? Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Oszukany bliźniak... 17.12.03, 16:11 tajemniczy.don-pedro napisał: > dlaczego oszukany? > ja to dopiero stoje rozkrokiem na Byku i Blizniaku: 21maj > czy ktos potrafi powiedziec kim ja jestem? Miałam się urodzić 17 maja, czyli byk, a spóźniłam się o sześć dni, czyli bliźnięta; takie małe oszustwo. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
jan.kran Re: Czy wszyscy jestescie protestantami.. 17.12.03, 16:23 ... lub Niemcami ? Podajecie tylko daty urodzin. Moje dzieci obchodza tylko urodziny , ale ja jako katoliczka podaje , ze sw. Krana jest 21 pazdziernika. Poza tym informuje, ze aktualnie czytam po raz kolejny "Baader- Meinhof Komplex". Oni wysadzali w powietrze Springer , a ja niedlugo GW. Wiem ,ze na P2 jest dwoch chemikow i wiem kto to jest. Wiec prosze mi sie nie wymigiwac. Jak mi kolejny raz GW wyrwie post z reki albo wysle dwa razy to uslyszycie detonacje. K. Terrorysta. Odpowiedz Link
ani-ta kran:))) 18.12.03, 16:27 nie jestem protestantka;) czasem tylko protestuje;))) ale to zwykle krotko i malo efektywnie;)) co do materialow wybuchowych... eeeee to juz wszyscy znaja... siegnij kranie do sredniowiecza! tam pomysly mieli dobre i widowiskowe... moim ulubionym jest: najpierw zlanie delikwenta smola a potem obtoczenie w puchu... i w miasto!:)) albo lamanie kolem... trwa! czyli dlugi czas antenowy zajety!:)) albo depilacja pinceta... ale to juz wspolczesnosc;)) albo stos... ooo... w Norge... pewnie teraz zimno... treoche ognia nie zaszkodzi;)) bo nabijanie na pal... to chyba troche pozniej bylo?;)))))) dynamit, trotyl, plastik...eeeeeee malo oryginalne;) waglik juz sie przejadl;) tak! zdecydowanie sredniowiecze;))) a.:)) Odpowiedz Link
jan.kran Re: imieniny 17.12.03, 17:58 basia553 napisała: > no dobrze, a sw. Barbary jest 24, grudnia :)))))) Basia, ja mam pamiec slonia jak mowi Karelia. Dotyczy to niewielu rzeczy , ale za to dokladnie. Ja wiem , ze Basia to Twoja siostra , a Ty masz na imie Adam. Jan :-)))) Odpowiedz Link
basia553 Re: imieniny 17.12.03, 18:05 Tak, Kranie. Ale nie möw nikomu, ze jestem facetem! Odpowiedz Link
clairejoanna Re: urodziny - czyli tajne/poufne 18.12.03, 14:56 groups.yahoo.com/group/polonia2/cal///group/polonia2/YYY,38b0a9/srt,1/?v=3&t=1103385600 Odpowiedz Link