don2 23.12.03, 16:15 podawac po kolei i bez wykretow,kto bedzie na forum w dni swiateczne. Przypominam ,ze jutro bede na forum w nocy i jestem do uslug. wiadomo ,ze w taka noc zwierzeta przemawiaja ludzkim glosem :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 16:35 Ja tylko w drugie Swieto jestem od rana do - jak dlugo mnie ludzie wytrzymaja, na sluzbie. A tak uciesze sie, jakby tu jeszcze ktos byl na Forum, abym sie nie czula osamotniona. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci 23.12.03, 17:28 ja bede zagladac, chociaz nie powinnam, bo wlasciwie to musze sie uczyc! ok, bede w przerwach pomiedzy gramatyka, historia, slowkami, fonetyka, poezja, uff Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 17:30 pieknie sie zapowiada- wstawiam flaszke do lodowki Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci 23.12.03, 17:35 a masz zubroweczke? jak nie to ja mam! :) Odpowiedz Link
ro-bert Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:02 a.polonia napisała: > a masz zubroweczke? jak nie to ja mam! :) Ja tez mam. Tesciowa w dobrej wierze z Polski przywlekla. Chetnie sie podziele bo mam uczulenie na trawe. Po za zyciu tego specjalu mam nastepnego dnia wrazenie, ze mi czaszka peka :( Nie ma to jak niczym nie skazone C2H5OH!!! Odpowiedz Link
sabba pozyjemy zobaczymy:)) 23.12.03, 17:50 dostep do kompa mam, a czy bede w stanie, sie zobaczy:)) Ale jak flaszeczka sie ziebi, odmowic nie wypada:))) Odpowiedz Link
akawill Re: Lista obecnosci 23.12.03, 17:55 Ja będę pojawiał się i znikał i popijał ;) W sumie normalka. Odpowiedz Link
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:09 Zapowiada sie niezla impreza. Donie, Wodzu, czy mam na wszelki wypadek moje "trzy nienaruszone" tez wstawic do lodöwki?? Mam röwniez lososia po toskansku, mniam, mniam. Odpowiedz Link
ertes Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:20 Ja przyniose Glenfiddish 18 lat. A co! Szarpnalem siem z polki za kratka! Odpowiedz Link
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:22 A co to jest? 18 lat? To mnie sie kojarzy... Odpowiedz Link
ertes Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:27 Z czym Ci sie kojarzy Slonko? Bo ja pisze o 18-letniej whisky :) Odpowiedz Link
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 18:35 No popatrz, a ja myslalam, ze tu przyprowadzasz jakas osiemnastke! Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 19:18 tylko nie takie malolaty !!!! minimum 20 lat i 60 kg !!!! Odpowiedz Link
ro-bert Re: Lista obecnosci 23.12.03, 19:20 don2 napisał: > > tylko nie takie malolaty !!!! minimum 20 lat i 60 kg !!!! Dlaczego? Moj szwagier zawsze mowi moze byc nawet szesnastka, byle mlodo wygladala ;) Odpowiedz Link
ertes Re: Lista obecnosci 23.12.03, 19:25 60 kg? Taka to jak przysiadzie zadkiem to kilo orzechow rozlupie. Lepiej tak kole 50-55kg. Odpowiedz Link
don2 Re: ertes 23.12.03, 20:29 Pasjami uwielbiam babki przy kosci-raz tylko mialem szczupla.na szczescie inne walory uzupelnialy mankament. 90 D to moje minimum. Odpowiedz Link
a.polonia Re: ertes 23.12.03, 20:35 > Pasjami uwielbiam babki przy kosci-raz tylko mialem szczupla.na szczescie inne > walory uzupelnialy mankament. 90 D to moje minimum. --az sie boje pomyslec, jakie jest twoje maximum... Odpowiedz Link
ertes Re: ertes 23.12.03, 20:40 Ja lubie szczuple z duzymi bimbalami. Moze dlatego moja zona to gruba deska... Odpowiedz Link
a.polonia Re: ertes 23.12.03, 20:43 > Ja lubie szczuple z duzymi bimbalami. > Moze dlatego moja zona to gruba deska... tzn ze nie lubisz wlasnej zony? Odpowiedz Link
ertes Re: ertes 23.12.03, 20:58 Lubie. A mam inne wyjscie? Jeszcze by mnie redundantnela i co wtedy zrobie? Odpowiedz Link
ertes Re: ertes 23.12.03, 21:04 Juz raz odzyskalem wolnosc i co? Znudzila mi sie. Mialem dosc tych szczuplych to se wzialem gabarytowo wieksza. Teraz nie ma gdzie spac bo w lozku malo miejsca jakos. Odpowiedz Link
don2 Re: ertes 23.12.03, 21:06 Podobno wiezniowie chetnie wracaja do dawnego wiezienia-recydywa ,ze tak powiem Odpowiedz Link
a.polonia Re: ertes 23.12.03, 21:05 > Lubie. A mam inne wyjscie? > Jeszcze by mnie redundantnela i co wtedy zrobie? no lepiej nie podskakuj, bo cie zamknie w komorce i nie da barszczu! Odpowiedz Link
don2 Re: ertes 23.12.03, 20:54 a.polonia napisała: > > > Pasjami uwielbiam babki przy kosci-raz tylko mialem szczupla.na szczescie > inne > > walory uzupelnialy mankament. 90 D to moje minimum. > > --az sie boje pomyslec, jakie jest twoje maximum... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< > > moje maximum nie jest az takie by sie bac :)))))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: ertes 23.12.03, 21:03 > > moje maximum nie jest az takie by sie bac :)))))) ok, wierze Ci na slowo :)))))) Odpowiedz Link
a.polonia Re: ertes 23.12.03, 21:06 > musisz na slowo,na oko nie mozesz :))) haha, kolejny teoretyk :P Odpowiedz Link
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 19:31 Ertes, nie dyskryminuj mnie prosze w Swieta!! Im ciezsza, tym lepiej trzyma sie sciany - stara madrosc wspinaczkowa :))) Odpowiedz Link
basia553 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 19:55 odpowiedz prawidlowa: narzeczona mojego przewodnika, ktöra miala lek wysokosci. Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 23.12.03, 20:01 Basiu wygralas glowna nagrode-rower wysokogorski :)))))) Odpowiedz Link
pani-i-toto bycie 24.12.03, 09:22 ja bede, aczkolwiek w stopniu ograniczonym, ze wzgledu na wzglad. nie bede jednak ani do uslug ani przemawiac ludzkim glosem. a komu sie to nie podoba niech spada pod szafe ruchem posuwisto slizgowym i tam pozostanie, ewentualnie gdyby a-komu-w bylo duzo niech zrobia liste, chociaz juz gdzies chyba taka widzialam, jakis nie-fanklub-dorotki sliniasto zdeklarowal sie, ja jako osoba skromna tych holdow przyjac nie moge. moj nie-fanklub przekaze wiec charytatywnie lub na cel, albo komu popadnie wiec kryjta sie ludzie po krzakach. gacoperz Odpowiedz Link
jutka1 Re: bycie -- nie-fanklub 24.12.03, 10:32 czuje sie niniejszym przekazana na cele charytatywne :) Tylko kto mnie kurde wezmie? takiego glaba i niezgrabe? Wchodze za sofe i nie wyjde dopoki ktos mnie nie wezmie, na cele charytatywne oczywiscie ;)))) J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 10:23 Bede, z doskoku, ale bede jak to dziwnie udalo Wam sie skrecic wydawaloby sie prosty watek... jak zwykle ;)))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Lista obecnosci 24.12.03, 10:31 Ja tyz Was nie zdradze, a siestra mi swiadkiem ze barek obfity. I czyste perliste, z trawa i bez. Od wyboru do koloru... I zarla tyz mnostwo. Nawet dostawa pierogow wczoraj byla. Z kapusta i grzybami mniam, mniam Zurki albo barszczyki - Knorra oczywiscie bo to najlepszy kucharz... I zabawa do samego rana ;) Odpowiedz Link
moore_ash Re: Lista obecnosci 24.12.03, 17:05 jak widac jestem a powinienem byc pietro nizej:)... w szczepana w nocy pije, wievc mnie nie bedzie. jutro... jutro jeszcze nie wiem... pewnie zagladne na chwile ale nie na dlugo. pozdr. tb Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci 24.12.03, 17:14 klepie maila jeszcze przed wyjsciem * :) Odpowiedz Link
moore_ash Re: Lista obecnosci 24.12.03, 20:29 jezdem. kolacja zjedzona. wypilem z mam butelke wina. odpisze na kilka emalii i ide na piw...ee... na pasterke:PPP pozdr. tb Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci 24.12.03, 21:13 Jestem. Ale 10 razy bardziej wsciekla niz wczesniej. I obmyslam zemste, ktora nie bedzie slodka. Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 21:46 zemsta jak wiadomo jest rozkosza bogow.mscic sie trzeba z wyrafinowaniem. kazda zemsta musi byc okrutna i dac mscicielowi satysfakcje i radosc. Odpowiedz Link
a.polonia don ;-) 24.12.03, 21:57 > zemsta jak wiadomo jest rozkosza bogow.mscic sie trzeba z wyrafinowaniem. > kazda zemsta musi byc okrutna i dac mscicielowi satysfakcje i radosc. no wlasnie...dzisiaj zachowalam zimna krew, nie okazalam zadnej agresji, zemste wymysle na zimno i bede dzialac z zaskoczenia, ba, nawet tak, ze biedactwa nie beda juz pamietac o moim istnieniu... hahaha ... (to byl upiorny smiech) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci --- strach 24.12.03, 22:06 don2 napisał: > zemsta jak wiadomo jest rozkosza bogow.mscic sie trzeba z wyrafinowaniem. > kazda zemsta musi byc okrutna i dac mscicielowi satysfakcje i radosc. ******** Don, czy mam sie zaczac bac?? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 21:40 Meldije sie na rozkaz ;)))) Ale sie obzarlam, kurdebalans. J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci --- Pola :)))) 24.12.03, 22:08 No to chlup. Nalewam wina czerwonego. Jak sie skonczy to przejde na mocniejsze. Barszcz na kaca jest, to nie ma sprawy.... ;))) Gul gulgul Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci --- Pola :)))) 24.12.03, 22:58 mam jeszcze flaszke czerwonego, ale jakos mi kiepsko idzie... chyba don musi wyciagnac zapasy z lodowki... Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci --- Pola :)))) 24.12.03, 23:05 dalem sobie whisky /cola.to jednak nie to ! brak mi meduzy i lunety-to jest to ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci --- Don i numerek 25.12.03, 00:08 Kurde, zwinales mi numerek kiedy gadalam ze szwagrem :(( No trudno... Tak czy owak, katuje sie dziwna wodka, jak napisalam dzieki Bogu ze barszcz na kaca jest... Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 21:52 jutka1 napisała: > Meldije sie na rozkaz ;)))) > > Ale sie obzarlam, kurdebalans. > > J. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Bedac politycznie poprawnym ,powinno sie jesc skromnie ,pamietajac ,ze rodzice nowonarodzonego byli ludzmi niezamoznymi (w owych czasach bywali niezamozni zydzi)W koncu ile taki stolarz mogl zarobic? no chyba ,ze robil na wysoki polysk ,garnitury meblowe.Umiar zalecam i solidarnosc z glodujacymi !! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 22:07 Jak mozna jesc skromnie jesli sie musi sprobowac 12 dan?????????? Brzuch mnie boli........... :)))) Odpowiedz Link
don2 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 22:08 I to jest moja zemsta.tzw.zemsta kulinara !!!!! hi hi hi hi ( smiech sataniczny ) Odpowiedz Link
aka10 Re: Lista obecnosci 24.12.03, 22:36 Pozdrawiam wszystkich obecnych.Pije espresso i odpoczywam:-) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Lista obecnosci 24.12.03, 22:55 Hello aka, dawno cie nie widzialam ;-) Pozdrawiam swiatecznie! Odpowiedz Link
moore_ash prosba o wybaczenie! 25.12.03, 04:01 a.polonia napisała: > Hello aka, dawno cie nie widzialam ;-) > Pozdrawiam swiatecznie! mialem cie pilnowac zebys sie uczyla a nie siedziala na forum... ale wiesz, byla kademia i....:PPP pozdr. murarz dezerter. *** Odpowiedz Link