i.p.freely 28.12.03, 03:11 nowy folder "critters" gotowy do wgladu. Zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Galernicy, 28.12.03, 15:44 hallo Freely, opisz troche Twoje zwierzatka, bo to jakies dziwne nieznane mi rasy. Poza chyba pieskiem - to Husky? ma po prostu przepiekna buzie! Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Galernicy, 28.12.03, 17:14 basia553 napisała: > hallo Freely, opisz troche Twoje zwierzatka, bo to jakies dziwne nieznane mi > rasy. Poza chyba pieskiem - to Husky? ma po prostu przepiekna buzie! ******************** A wiec jest tak: Tatum pochodzi z mamusi rasy Malamute (grubofutrzasty, niebiesko-oki pies z Alaski) www.malamute.org/Gallery_2/photos/photo_2.html do ktorej dobral sie owczarek niemiecki sasiadow. Tatum jest bardziej podobna do tatusia z twarzy, heheh. (Tak twierdza sasiedzi). Kite nosi jak mama - zawinieta do gory. Futro geste i miekkie tez jak u mamy, podobno (ja jej mamy nigdy nie widzialam) Jest niezwykle madra - podobno cecha obojga rodzicow. I Po mamusi nie szczeka!!!! Malmuty podobno nie szczekaja.... Choc slyszalam ja wyjaca cicho do ksiezyca. Pies nalezy chyba do moich sasiadow. Pisze chyba, bo spedza wiecej czasu z nami. Digby i Gilda to pupilki moich tesciow. Jak widzisz sa niezwykle nieurodnej rasy CORNISH REX. Jedyne bardziej uposledzone wygladowo to chyba tylko koty rasy SPHYNX - polecalam kidys ertesowi, hehehe. www.pbase.com/image/23609473 Shynxy, jak widzisz, sa zupelnie lyse - dzieki jakiejs mutacji genetycznej, maja wylupiaste oczy, duze uszy i skore jak najszlachetniejszy zamsz - wyobraz sobie wtulajaca sie w ciebie butelke cieplej wody owinieta w mieciusienki jak maslo zamsz.... Cornish Rex jest podobnej budowy ciala z ta roznica, ze ma troche aksamitnego futra, ktore jest krociutkie i malo linieje. Tesciowie daja im codzienna 'przecierke' Baby Wipes-ami. Pachna wiec wiecznie jak pupcie niemowlecia. O gesiach i kaczorach nic rozprawiac nie bede - to prawomocni mieszkancy tego terenu i wysiedlac ich z tad nie wolno. A wiec laza sobie wszedzie. Kaczki zakladaja wiosna gniazda w bardzo nieoczekiwanych miejscach - jak np. na podjezdzie, przed drzwiami do ER-ki.... Przeniesc gniazda nie wolono, wszyscy sie wiec przez czas odsiadki na jajkach cackaja, stoja poustawiane znaki by uwazac na przyrode hehehe..... Odpowiedz Link
starypierdola Kuchnia ... 02.01.04, 22:40 Freely, dolozylem do Twej kuchni trzy zdjecia z kuchni w ktorej chcialas nabrudzic ... SP Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Kuchnia ... 04.01.04, 03:05 oooo, kuchnia juz gotowa? Przyjade jak juz odtajasz. "Firewater" lokalnego producenta na jakas nalewke tez sie znajdzie - jesli moj luby jej wczesniej nie odkryje.... Kuchnia jak z zurnalu, chetnie bym w niej nabalaganila, hehehe. Szafki z Cherry wood? Na Teak czy Cocobolo nie wyglada... Odpowiedz Link
amerykanski_ksiegowy Re: Kuchnia ... 04.01.04, 16:47 Stary - bardzo ladna kuchnia - szczegolnie SP2 zdjecie jest ciekawe. Prosilbym o kilka dodatkowych z tego kata. Zajety remontem - AK Odpowiedz Link
starypierdola Re: Kuchnia ... 04.01.04, 17:08 Wstawilem wersje "full size" wiec mozesz sobie powiekszyc i zobaczyc szczegoly. Microwave sie tam nie nalezy; wstawiony na chwile bo byl potrzebny. Miedzy microwave i mixerem sloik z "robiaca" sie cytrynowka. No i troche bajzlu zeby pokazac ze kuchnia uzywana. SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: Galernicy, 04.01.04, 17:18 uwaga... probuje zamiescic zdjecia ciagle probuje a.:) hej! Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galernicy, 04.01.04, 17:25 Jeszcze nic nie ma, ale czekamy cierpliwie... Zdjecia ze Swiat w Zakoanym? Z oscypkami? SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: Galernicy, 04.01.04, 18:30 sa... tylko jakos tak wyszlo... ze dwa sa "na boku":))) choinke wkleje do albumu choinkowego... pozniej;)) a.:) hej! Odpowiedz Link
basia553 Re: Galernicy, 04.01.04, 18:47 Demolka urocza!!!!! Ale chochliki patrza jej z oczu, wiec uwazaj! A Ty: czy jestes brunetka z wysokim tapirem czy to czapeczka :))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Galernicy, 04.01.04, 18:52 basiu! to byl ABSOLUTNY HIT ZAKOPANEGO!!!! dostepny byl rowniez wariant z rogami...:PPP odpuscilam;)) noszzzz... wszyscy sie smieja z mojej czapeczki;(((( taka "fajna" "bajerancka" ciapa;))) chochlikowe oczka znam... ty wiesz ile zdrowia mnie kosztowalo zmuszenie jej do usiedzenia chwilki w miejscu... uuuufffff... a.:))) hej! Odpowiedz Link
maja92 Re: Galernicy, 06.01.04, 11:08 Bardzo dziekuje za poparcie, szczegolnie Basi, i dopuszczenie mnie do grona podgladaczy. Uniescilam fotki moich potomkow. Na zdjeciu Jonathana i Remiego przy stole, to co moj Diabel Tasmanski ma na twarzy to nie odra ani rozyczka - to sos pomidorowy z obiadu. ;-) Odpowiedz Link
basia553 do röznych Galerniköw: 06.01.04, 16:47 Maju, chlopcy sa uroczy! I Malemu wcale diabelek z oczu nie patrzy, to juz bym sie teoretycznie bardziej obawiala Demolki! Anita, jak sie odwraca zdjecia? Tobie sie udalo! Freely, nie chwal sie, ze tylko Wy dajecie zdjecia. Ja malo zdjec robie, ale zachwycam sie Waszymi i to Wam jako zaplata powinno wystarczyc. Ertesie: jakie znowu piekne zachodo-wschody! I Twöj domek faktycznie jeszcze lepszy jak StaregoPierdoly, choc on moze ma wiecej luksusu :)))) StaryPierdolo, szczegölnie podoba mi sie Twoja laznia bo podejrzewam, ze nie trzeba w niej myc wanny - zadanie ktörego nie lubie. Odpowiedz Link
starypierdola Laznia 06.01.04, 17:02 No, Basia, laznia czy lazienka czy spa czy basen to zupelnie nowy temat ... SP Odpowiedz Link
akawill coś o tańcu Ysabel 06.01.04, 22:40 Drogi SP, obejrzałem sobie Twoje świetne zdjęcia i moją uwagę przykuła cantina. A to z racji piosenki P. Hammilla, która mi się momentalnie przypomniała. Zamieszczam treść poniżej licząc, że może wiesz o co chodzi z tym tańcem Ysabel. Something About Ysabel's Dance In the new hotel on Fiesta Night, the staff are bored; Donna Ysabel dances zombie-like, the guests applaud.... the color is local, the tourists are tanned, the natives are restless and everything's second-hand. Places disappear, but the names endure as alibis; memory's hazy here, no-one's really sure of how time flies.... Well drunk, the bass player cries into his beer - are Ysabel's mother or Ysabel dancing here? After hours all the couriers are in the bar round the corner with the drivers in a game of cards... In bursts Ysabel, her hair let loose, her limbs set free; on the tabletops she's dancing to a memory - conversation stops and every eye is turned to see... something about Ysabel's dance. It's a shrinking world, it's a fun-packed cruise, a museum trip: skirt the native girl, check the rabid dog, rejoin the ship. There's no Charlie Mingus, his Tijuana's gone... This smile for the camera is all just a tourist con. But after hours all the couriers and drivers know of a cantina where there's every chance that she might show, and maybe Ysabel will dance the dance for real again, her mother's footsteps, vice and virtue, lust and love and pain. There's something here the anthropologist dare not explain, something about Ysabel's dance.... Odpowiedz Link
starypierdola Cantina 07.01.04, 01:29 Man, Twoja piosneka jest o tych Mechicanos Pendejos!! MY: 1. Nie pijemy piwa tylko Ron "Tres Esquinas" albo po prostu Aguardiente 2. Sluchamy/spiewamy Vallenato, Cumbias czy Congas (se va cayman, se va cayman, se va a Barranquilla...) 3. Nie tanczymy na stolach 4. Mowimy Castellano (Corronchos) albo Papiamento (Costen(i)os) ...... Jak sie przeprowadze do Hermosillo, Sonora, Mexico, zeby ugoscic Ertesa wtedy to co piszesz bedzie psowalo w sam raz!! SP Odpowiedz Link
starypierdola Akawil, 07.01.04, 02:21 Swietne zdjecia z Canyonlands! Uwielbiam oba: Bryce i Zion, jak i okolice, szczegolnie pozna wiosna!! SP Odpowiedz Link
starypierdola Re: Galernicy, 07.01.04, 02:19 Mysle ze Alaskanka nigdy nie "wstawi" swoich zdjec na Galerie. Albo - sie wstydzi, albo - nie ma co pokazac, albo - nie wie jak to zrobic. Ja tez bym sie wstydzil jak bym byl z Alaski, a nie z Calavasito! Zaloze sie o butelke aguardiente albo o butelke rumu Tres Equinas ze mam racje!!! Odpowiedz Link
maedel Re: Galernicy 08.01.04, 19:27 Z prawdziwą przyjemnością oglądałam Wasze zdjęcia. :) Właśnie debiutuję w galerii. Miłego oglądania!;) Maedel Odpowiedz Link
ani-ta wooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 20:28 modelka!:)))) kotki tez fajne...;)) a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: wooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 20:30 Co za wow?!?! Ty jestes baba wiec wara. Odpowiedz Link
ani-ta Re: wooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!! 08.01.04, 20:34 no co????????? to se preferencja na czas jakis zmienie... no.... bedzie mnie gonil! z tych facetow to takie psy ogrodnika...:PPP a.:)))) P.S. maedel... noszzzzzzzzz... zakasowwalas NAS:) Odpowiedz Link
maedel (zawstydziliście mnie) 08.01.04, 20:37 Anito i Ertesie, dzięki za komplementy.:) Smieszne zdjęcia kotów wyszukuję w internecie (nie są więc mojego autorstwa), jednak przyznacie sami, że są urocze?:))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ani-ta Re: (zawstydziliście mnie) 08.01.04, 20:40 tak tak kotki sa urocze;) poczekaj... pobijemy sie z ertesem o ciebie... a wtedy pamietaj... zeby bardziej sie zainteresowac... PRZEGRANA!:))))))))) booooziuuuuuu.... jak znokautowac takiego wielkiego faceta?!:) a.:)) Odpowiedz Link
maedel Re: (zawstydziliście mnie) 08.01.04, 20:43 Czyli co? Ja nie mam w tej sprawie nic do powiedzenia? O co tu w ogóle chodzi?????? Odpowiedz Link
ertes Re: (zawstydziliście mnie) 08.01.04, 20:46 Chodzi o to ze ja Cie zapraszam na randke a mnie sie tu jakas Anita wtrasa. Odpowiedz Link
ani-ta Re: (zawstydziliście mnie) 08.01.04, 20:49 ja sie wtracam... tylko wpraszam... na przyzwoitke;) anitka_przyzwoitka Odpowiedz Link
ertes Re: NIEEEEEEEEEEEEEE 08.01.04, 20:44 lesbo czy co? Ja jestem pierwszy jako przedstawiciel rodzaju meskiego. Odpowiedz Link
ani-ta Re: NIEEEEEEEEEEEEEE 08.01.04, 20:47 a ja dobrowolnie chwilowo sie przeorientowuje:PPPP jak widzisz ja sie poswiecam dla maedel... a ty????????? co????????? ha! :))))))))))) od rau lesbo... ot ciekawosc plus zachwyt;)) a.:)) Odpowiedz Link
maedel Prośba 08.01.04, 20:52 Proszę Was oboje, żebyście przestali sobie robić ze mnie przysłowiowe jaja, bo zaczynam czuć się głupio. A reszta pomyśli, że naprawdę jakieś cudo zobaczyliście. TO JA - WASZA MAEDEL!!!:))) Odpowiedz Link
ani-ta swieta prawda 08.01.04, 20:55 A reszta pomyśli, że naprawdę jakieś cudo > zobaczyliście. > TO JA - WASZA MAEDEL!!!:))) zgadzam sie z powyzszym;) ja sobie jaj nie robie!!! PIERWSZA sie zachwycilam... ertes TYLKO spapugowal;) a.:)) Odpowiedz Link
ertes Re: swieta prawda 08.01.04, 20:59 A moze Z papugowal? :PPPPPPPPPPPPPPP Ok Maedel ja juz nic nie pisze. Ale kiedy masz jakis wolny termin w kalendarzyku? Ja juz sprawdzam polaczenia LA-Frankfurt... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Galernicy -- Maedel ;)))))) 09.01.04, 10:51 wlasnie sobie zerknelam, poczytalam potyczki o Ciebie anity, ertesa i sp, i zaczynam sie zastanawiac, czy stanac z zawody... ;)))) Kurdebalans, chyba zmienie na czas jakis orientacje!! ;))) A z Paryza do DE blizej :PPPP Ertes odpadasz w przedbiegach!! i anita bardziej uwiazana w Wawie, bo Demolka etc., ja moge nawet dzisiaj poleciec... no, powiedzmy jutro ;)))))))))))))) Maedel nie wkurzaj sie, nie rumien, my Ci po prostu hold oddajemy!! :) Jutka :))) (szukajaca chirurga plastycznego coby sie zrobic na obraz i podobienstwo :) Odpowiedz Link
maedel Jutko - Ty też?:) 09.01.04, 11:19 Nie sądziłam, że wzbudzę jednym głupim zdjęciem takie "emocje";))))) Dobrze, że pozytywne! Choć nie u wszystkich (patrz:don) Spodziewałam się, że u tylu miłośników kotów na tym forum one zwrócą Waszą większą uwagę. Jutko, w Paryżu będę w marcu, więc możemy się spotkać (serio). Tylko z góry uprzedzam - ja jestem heteroseksualna!:))))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
don2 Re: Jutko - Ty też?:) 09.01.04, 11:39 Cholera i do tego jestes zarozumiala ? Wytlumacze innaczej. jako byly sedzia kynologiczny jestem przyzwyczajony rutynowe do oceny calosciowej itp. wystawionych okazow.to mi widocznie pozostalo.gdybys wstawila zdjecie siebie jako malutkiego golaska na futrzaku,to bym ci zakwilil ciu ciu ciu malenka. Ale ty wstawilas profesjonalne zdjecie ,cos w rodzaju oferty.ja to tak odebralem.poniewaz jako do niedawna posiadacz nocnego lokalu z go go .takich zdjec dostawalem wiele do castingu ( jak by powiedziala taka jedna )to znowu moje zawodowe " skrzywienie " sie odezwalo.jezeli poczulas sie urazona to bardzo przepraszam.Dodam,ze jestem pewien tego ,ze moje zdanie nie zmniejszy twojej popularnosci na Forum i zaloze sie ,ze polubisz mnie tak jak wszyscy pozostali forumowicze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutko - Ty też?:) 09.01.04, 11:40 maedel napisała: > Jutko, w Paryżu będę w marcu, więc możemy się spotkać (serio). > Tylko z góry uprzedzam - ja jestem heteroseksualna!:))))) ******** Maedel, z wielka przyjemnoscia! A co do orientacji, to przeca napisalam ze ide se zmienic? Podobno w Paryzu w aptece sprzedaja rozne orientacje, razem z niebieskimi oczyma, a czasem jak sie trafi promocja to mozna i to, i to w pakiecie 2 in 1, wash and go ;)))))) serdecznosci Jutka :) Odpowiedz Link
ani-ta wielkie dzieki!!!!!!!!! 08.01.04, 20:38 dla dobrego duszka, ktory postawil moja choinke i demolke:) od razu lepiej wygladaja...:)) szkoda tylko, ze jak dzisiaj kradlam z yahoo fotke mojej corki... coby ja na tapete kompiuterka wrzucic... to sie udalo... ale mam cos malutkiego wielkosci ikonek...:))))))))) ale rozumiem, ze rozmiar ma znaczenie dla ogolu galeryjnego? i im mniejszy tym lepszy?:))) a.:)) Odpowiedz Link
maedel Pytanko. 08.01.04, 22:02 Od godziny mam zablokowany e-adres na yahoo w galerii. Możecie sprawdzić, czy z Waszymi e-adresami jest OK? Dzięki! Odpowiedz Link
ertes Re: Pytanko. 08.01.04, 22:05 Co masz na mysli z tym e-adresem? Nie mozesz sie zalogowac? Ja nie mam problemu i ANita chyba rowniez bo caly czas komentuje moj wielki brzuch! Odpowiedz Link
maedel Re: Pytanko. 08.01.04, 22:07 Nie mogę czytać mojej poczty.:( Twoje zdjęcia widziałam:) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Pytanko. 08.01.04, 22:08 i trzy podbrodki;) ze o lysinie przykrytej fikusmy kapelutkiem nie wspomne;)))) jezeli chodzi o poczte na yahoo... to jeszcze tam nie dotarlam;))) ale jutka mowila, ze tam tylko przedluzacze do penisow... wiec nie spieszy mi sie;))) a.:) Odpowiedz Link
maedel Re: Pytanko. 08.01.04, 22:09 ani-ta napisała: > i trzy podbrodki;) > > ze o lysinie przykrytej fikusmy kapelutkiem nie wspomne;)))) > > jezeli chodzi o poczte na yahoo... to jeszcze tam nie dotarlam;))) > ale jutka mowila, ze tam tylko przedluzacze do penisow... wiec nie spieszy mi > sie;))) > > a.:) ??????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link
ertes Re: Pytanko. 08.01.04, 22:13 To mialo znaczyc ze tam sie dostaje same reklamy. Mam racje o Anito, oh Anito? Odpowiedz Link
ani-ta Re: tak 08.01.04, 22:21 oooooo nie! puciu puciu nie bedzie!:PPPP <cokolwiek to znaczy;))> a.:)) Odpowiedz Link
starypierdola Obserwacje 08.01.04, 23:05 Maedel, tak mi w oko wpadlas ze patrze i patrze i patrze. I widze na zdjeciu znak "Copyright"... Porownuje do zdjec moich corek i widze ze twarz taka jakas nie Polska, nie slowianska .... Pamietaj ze to grzech klamac!!! SP Odpowiedz Link
ertes Re: Obserwacje 08.01.04, 23:08 hehehe Jesli to grzech to Ty chyba piszesz prosto z piekla! Maedel pisala ze ma studio Stary Pierdolo? Wiec i se wstawia taki znaczek bo moze. Odpowiedz Link
starypierdola Re: Obserwacje 08.01.04, 23:12 Moze przeoczylem, a moze nie. A moze to klientka? Na stare lata czlowiek robi sie podejzliwy ... SP Odpowiedz Link
ertes Re: Obserwacje 08.01.04, 23:14 Tobie tej podejrzliwosci to ja se nie dziwie... Jest takie powiedzenie poniekad adekwatne w tym przypadku: Kto mieczem wojeju ten od miecza ginie... if you follow my drift. Odpowiedz Link
starypierdola Przyslowia 08.01.04, 23:18 Tak krawiec kraje jak mu miary staje ... One can skin a cat in many ways ... SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: Obserwacje 08.01.04, 23:13 ty sie lepiej StaryPierdolo przyznaj, ze jej zazdraszczasz (jako i ja i ertes) urody i fotogenicznosci!:) o!:) i pamietaj... jestes TRZECI w kolejce... po moim i ertesa trupie;) a.:))) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Obserwacje 08.01.04, 23:16 OK. Znaczy ze jak przyjdzie moja kolejka bedzie juz wiadom co i jak .... Ja mam czas. Z drugiej strony wiem ze Ty czasem zmieniasz zdanie wiec moze sie wysune. Ale Etresowi odstepuje palme pierszenstwa. A moze to jakos inaczej skojarzymy? SP Odpowiedz Link
maedel Do Starego P......y! 09.01.04, 09:11 Twoja podejrzliwość jest rozbrajająca!:). Zwłaszcza ten argument o słowiańskiej urodzie (a raczej jej braku u mnie...). Jam 100% Polka!:) Zdjęcie jest moje i proszę mi tu nie sugerować jakiś manipulacji. "Copyright" umieszczam zawsze na tych zdjęciach, które przestają być prywatne. Mimo tych wątpliwości z Twojej strony, dziękiza miłe słowa:) I czekam na Twoje zdjęcie w galerii - tylko bez przekrętów proszę!:))) Oszołomiana nagłą popularnością Maedel :))) Odpowiedz Link
don2 Re: veni vidi 09.01.04, 09:38 Ciekawym strasznie,popatrzalem ci i ja na to cudo.na odleglosc nawet nawet. Z bliska widac blad fotografujacego.kat robienia zdjecia fatalny.jak przyjrzec sie lepiej ,to M.przypomina transsexuel.facet przerobiony na babke.mocno zarysowana szczeka i troche detali wskazujacych na.M. nie bierz tego powaznie co pisze ,ja tak czesto .Nie chce cie obrazic. Odpowiedz Link
maedel Re: veni vidi 09.01.04, 10:00 don2 napisał: >M. nie bierz tego powaznie > co pisze ,ja tak czesto .Nie chce cie obrazic. Jakbyś nie chciał to byś tego nie napisał... Bez hipokryzji proszę. Odpowiedz Link
don2 Re: veni vidi 09.01.04, 10:18 No coz,piekna sensacjo.widac ,ze mnie nie znasz.Podejrzewaj o co chcesz.nawet o kradziez wozkow inwalidzkich -ale hipokryzja i ja :))))))))) PS. nie myl niedelikatnosci z hipokryzja . Odpowiedz Link
chris-joe cholera.... 09.01.04, 11:35 ... don mnie rozpracowal! Przyznaje sie: na tym zdjeciu- to ja. Co prawda na hormonach, ale nadal przed operacja :)) Odpowiedz Link
don2 Re: cholera.... 09.01.04, 11:41 chris-joe napisał: > ... don mnie rozpracowal! Przyznaje sie: na tym zdjeciu- to ja. Co prawda na > hormonach, ale nadal przed operacja :)) Chris ani mi sie waz ,podobasz mi sie takim jakim jestes !! Odpowiedz Link
ani-ta pytanie zasadnicze 09.01.04, 20:07 dlaczego w galerii brakuje DONA? tzn. w albumie? a. szczerze zawiedziona;( Odpowiedz Link
don2 Re: pytanie zasadnicze 09.01.04, 20:46 bo nie mam " sprzetu " i mam kolejke do " plastycznego chirurga " potem jak wam posle fotke,to nad kazdym lozkiem niewiescim powiesicie. byla juz taka fotka dawno temu.jeszcze bylem jak malowanie chlopak. ja tam w swojej skromnosci nic nie mowie,ale po cholere mam powodowac rozwody i nocne wzdychania. Odpowiedz Link
starypierdola Re: pytanie zasadnicze 09.01.04, 21:43 OK. Jesli jest na to "zapotrzebowanie spoleczne" to ja chetnie zamieszcze fotke Dona. Jest zapotrzebowanie? SP Odpowiedz Link
ani-ta Re: pytanie zasadnicze 09.01.04, 21:46 wypowiem sie w swoim imieniu... bo w imieniu krana bez krana zgody i opinii nie moge;)) jezeli przyjmiecie moje istnienie jako czastke spoleczenstwa, a nastepnie czastke zaokraglicie do calosci... to... tak! istnieje zapotrzebowanie spoleczne na zdjecie dona;) a.;))) Odpowiedz Link
don2 Re: pytanie zasadnicze 09.01.04, 22:15 Anito ,nie moge zamiescic fotki nawet gdyby pisalo " copyr.." rozmawialem z moim prawnikiem ( adres znany zainteresowanym ) zlamie tym kontrakt i musialbym zaplacic wysoka kare. jest mozliwosc odkupienia mojej fotki z jakiejs miedzynarodowej agencji modeli ( samochodowych ) podam im twoj link i ja sie bym zgodzil,co prawda skromnosc mnie powstrzymuje. I nie akceptujcie zdjecia ,ktore wam wciska SP.to na 100 % nie moje.Ten zapity grubas na zdjeciu to prowokacja !!! PS mam jedno zdjecie na lozku.ale lozko nie zascielone i wstyd. Odpowiedz Link
ani-ta Re: pytanie zasadnicze nr2 09.01.04, 22:17 co was laczy ?:) (don i SP) bo najwyrazniej wyczuwam wiez... a.:)) Odpowiedz Link
starypierdola Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:22 OK. Zamiescilem zdjecie Dona2 w albumie Aaaa... Dostalem od kolegi, starego paparazzi. Bez Copyright. SP Odpowiedz Link
don2 Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:28 pewno nas laczy poludnowe spojrzenie na zycie i jego przyjemne strony. salud ! tenemos solo una vida i dos kojones,aprovechamos y va morir. Odpowiedz Link
ertes Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:52 > salud ! tenemos solo una vida i dos kojones,aprovechamos y va morir. Czy Ty przypadkiem nas nie obrazasz? Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:56 tylko tyle? moze chocia kawalek tlumaczenia?:) a.;) Odpowiedz Link
starypierdola Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:55 Claro que si; pero esto es entre dos de nosotros; los gringos pendejos, o ningunos Polacos no necessitan saber todo esto. SP Odpowiedz Link
starypierdola Re: oooooo znowu!!!!!! 09.01.04, 23:59 A jestem z Warszawy zebym swintuszyl?? Odpowiedz Link
ani-ta Re: oooooo znowu!!!!!! 10.01.04, 00:01 a nie jestes?:) wawka to lubi;)) w przeciwienstwie do... prowincji;PPP <aj to nie to forum... tutaj prowincja burzy nie wywola;))))> a.:)) Odpowiedz Link
ertes Re: oooooo znowu!!!!!! 10.01.04, 00:04 Nie uwazasz Anita ze ci ludzie z terenu dziwni sa? Odpowiedz Link
ani-ta tak ertes! 10.01.04, 00:10 najwyrazniej swiatlo "wladzy i przywilejow" gasnie za granicami miasta... a wraz z nim prawdziwy erotyzm;) pojawia sie natomiast... cos dziwnego w zachowaniu tych "z poza":))) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:59 starypierdola napisał: > Claro que si; pero esto es entre dos de nosotros; los gringos pendejos, o > ningunos Polacos no necessitan saber todo esto. > SP <<<<<< vale :))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta no nie!!!!!!!!! 10.01.04, 00:02 ONI DIALOGUJA!:( ertes zrob cos... wlacz translatora... albo co?:) a.:)) Odpowiedz Link
ertes TLUMACZENIE 10.01.04, 00:08 don2: health! we have single a two life i kojones, took advantage of and goes to die SP: Clear that if; but this is between two of us; the foreign assholes, or any Poles do not necessitan to know all this. don2: it is worth Odpowiedz Link
ani-ta Re: TLUMACZENIE 10.01.04, 00:16 mowilam ze swintusza!:PPPP ertes... jak juz tego translatora odpaliles... to nie moges do cholery wrzucic dane do mozgu i mi to na PL przelozyc?!:))) musialam sie OSTRO wysilic!:) i niech im sie nie wydaje ze NIKT tu ich pisaniny nie rozumie!!!:) a.:)))))) Odpowiedz Link
don2 Re: TLUMACZENIE 10.01.04, 00:24 ertes napisał: > don2: health! we have single a two life i kojones, took advantage of and goes t > o die > > SP: Clear that if; but this is between two of us; the foreign assholes, or any > Poles do not necessitan to know all this. > > don2: it is worth brawo ,prawie dokladnie.a co nie bylo kojones w slowniku? vale ,to nie znaczy to co napisales dokladnie ,ale sens oddalo. Odpowiedz Link
don2 Re: TLUMACZENIE 10.01.04, 00:29 mamy jedno zycie i dwa jaja,korzystajmy i mozemy umierac Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:29 hmm... slyszalam, ze na starosc sie dziecinnieje... ale zeby az tak???!!!!:)))))))) don!!!!! zobacz co on z ciebie zrobil!!!!!!!!!!!! nie daj sie!!!!!! rysuj i skanuj sie;) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:42 widzialem,szkoda ,ze nie zgadza sie.dzieciak ladny,wykarmiony ubrany ladnie i ma co jesc. niestety ,ze mna zycie sie nie piescilo.Nigdy nie mialem do syta,spalem w kartonie po butach marki bata rozmiar 46 ( czarne) juz jako 2 letnie dziecko pomagalem rodzinie-nosilem wiadra pelne wody z przerebla do baraku.Nie uczylem sie jezykow-no nie w szkole-kurwami rzucalem dosc wczesnie.ciezko mi bylo. pamietam,ze chcialem sie uczyc angielskiego,norweskiego,francuskiego,niemieckiego.nie bylo mozliwosci-niestety. nie bylem zbudowany zbyt atletycznie ( bo i po kim? ) ale z godnoscia znosilem swoj ciezki los,bijac sie z duzo starszymi i mocniejszymi o kawalek chleba. tak to bylo w zaraniu zycia mego. Potem jakos to poszlo.tak bylo ,takie czasy byly. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:52 boszzz... przypomnialo mi sie... mam zdjecie demolci... z szyneczka... chyba dokonam skoku na skaner... i dolacze do albumu;) don... ciezkie miales dziecinstwo;( PLAKALAM jak czytalam toj post!!!! straszne... taka trauma... jak ty sobie z tym radzisz? czy ktos moze ci pomoc? jak? biedy... biedny... malutki don... :(( a.:) P.S. czy jestes tak dobrym kucharzem jak fantasta?:))) Odpowiedz Link
don2 Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 22:59 na pierwsze odpowiem tak: mozna mi pomoc via e-mail podam nr konta bankowego na ktore mozna posylac pomoc PS zadne klikanie w pajacyka mi nie pomoze,tylko cash. na drugie odpowiem tak: jako gastronom musze byc tez kucharzem.jak trzeba umie umyc naczynia i obierac 50 kg ziemniakow recznie,szybko i dokladnie. I nie jestem fantasta,mam dobra pamiec .dawno temu czytalem dickensa :)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:04 don:) biedni musza sie trzymac razem;) podaj ten numer... wysle ci symboliczna sumke;) a.:)) Odpowiedz Link
don2 Re: Zdjecie Dona2 09.01.04, 23:07 od biednego nie wezme ! swoj honor mam.Raczej sprzedam takie jedno zdjecie z galerii niz biednej corce odbiore szynke od ust.Ale dziekuje ,wiedzialem ze masz dobre serce.Aj law ju end got blez ju. Odpowiedz Link
ani-ta Aj law ju end got blez ju 09.01.04, 23:16 ooooooooooooooooooooooooch dam ci te szyneczke! ma tylko 5 lat! porzadna wedlina musi dojrzewac powoli... eeeeee to z reklamy salami chyba bylo;)) a.:))) Odpowiedz Link
starypierdola Karykatura Ani-Ty 10.01.04, 06:01 Wowwww.... podoba mi sie karykatura ktora zamiescilas na Galerii. Przyznaj sie, Ani-Ta, Ty procowalas (na czarno?) jako "skimpy" w Kalgoorlie?? Przeciez tak wlasnie wygladaja skimpies! Wysilam mozg zeby przypomniec sobie gdzie i kiedy Cie tam moglem spotkac. SP Odpowiedz Link
don2 Re: Don i ochrona danych osobistych 10.01.04, 16:49 W zwiazku z zamieszczeniem mojego kolejnego zdjecia ( wbew mojej woli ) oswiadczam: kara za przestepstwo juz jest " preskrybowana " i moje zdjecie z wiezienia dla nieletnich ( stad ten pasiak ) nie powinno ukazac sie. Owszem ,byl w moim zyciu i taki okres ,ktory nie napawa mnie duma.ale i paragrafy byly niehumanitarne.Za kradziez w przedszkolu samochodzika drewnianego marki ZIS ( uzywanego ) wiezienie! na szczescie nie pozostalo to jako obciazenie i samochodow nie kradne juz .Nie kazdy polak musi krasc samochody-jak mysla Niemcy. Odpowiedz Link
basia553 Re: Don i ochrona danych osobistych 10.01.04, 16:55 Jeszcze zdjecia w pasiaku nie znalazlam (gdzie jest, w jakim albumie?), ale przypomina mi sie najnowsza ciekawostka. Przed Swietami sprzatala u mnie moja polska studentka, zamezna w miedzyczasie z Niemcem i rozmawialysmy o tym, dlaczego nie jezdze do Polski autem. Poniewaz wybierala sie wlasnie z mezem w odwiedziny i na narty to powiedziala, ze ich starego japonskiego grata nikt nie ukradnie, wiec sie nie boi. Miala racje! Auta nie ukradli, tylko obrabowali! Odpowiedz Link
basia553 Re: Don i ochrona danych osobistych 10.01.04, 16:58 aaaaaaaaaa, zdjecie zobaczylam. Donie, slodkim bobaskiem byles. No i co z Ciebie wyroslo? No wlasnie, co? Bo nowszego zdjecia nie ma, wiec nie wiem co wyroslo... Odpowiedz Link
ani-ta Re: Karykatura Ani-Ty - wyjasnienie:) 10.01.04, 22:00 SP karykatura jest KARYKATURA! a nie moim obrazem;) jak juz wczesniej nadmienilam... stworzyl ja kras zanim mnie zobaczyl:) i dlatego wygladam na niej tak jak wygladam a nie tak jak wygladam rzeczywiscie;) nie pracowalam na czarno w Kalgoorlie bo mnie tam nie bylo... jeszcze;) nie mogles mnie spotkac wiec:) ciesze sie, ze ci sie moja karykatura podoba;) mnie tez:) a.:) P.S. to byl setny wpis do tego watku:) o!:) czas zalozyc nastepny... Odpowiedz Link