sd_bladerunner 04.12.05, 20:38 Witam Tak jak się umawialiśmy na spotkaniu proszę o wrażenia, propozycje oraz opinie na temat spotkania, prognoz co do następnych imprez tego typu oraz plany... Pozdrawiam SD_BladeRunner - Marcin Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wozignoj Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 04.12.05, 22:50 Rzuc faktami ilu was było i czy ropatrywaliście tematy wakacyjne w Kołobrzegu. Odpowiedz Link
sd_bladerunner Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 00:39 Hmmm... Było nas w sumie 9 samochodów i 11 osób (z czego 1 osoba i samochóc z przypadku... człowiek w sile wieku podjechał do nas i zagadał- i prawdopodobnie pojawi się tu na forum:) ) Co do wakacji w Kołobrzegu- może i tak (ja prywatnie prawdopodonie bede w Kołobrzegu w wakacje- mam tam rodzinę... Co do planów rozważaliśmy opcję zorganizowania spotkania na torze Kilece na wiosnę/lato przyszłego roku i poza zabawą na torze jakiś grill i troszkę % (oczywiście wchodzi w grę nocleg w pobliżu tegoż terenu rekreacyjengo jakim jest tor samochodowy... Czekam na impresje i wrażenia oraz uwagi... Pozdrawiam SD_BladeRunner - Marcin Odpowiedz Link
robert8888 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 20:06 hmmm... te Kilce to mi sie dobrze kojarza, wiec gdyby byl organizowany taki zlot to chetnie bym skoczyl tam (niesety nie bylem w Warszawie). Pozdrawiam forumowiczów - Robert Odpowiedz Link
de_silva Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 09:32 i ja tam bylem tortellini jadlem i wino "pilem". ;) bylo calkiem przyjemnie, ciekawe tematy w gronie specjalistow i milosnikow. oby do wiosny teraz, temat kielc jest jak najbardziej do rozwazenia. mamy jeszcze troche czasu. poki co pozdrawiam, Krzysiek - jedyny przedstawiciel 145-tek na spotkaniu :) Odpowiedz Link
bart_ar Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 10:38 witam, niestety, lecz nie moglem dolaczyc do Was. szkoda, bo bylyby dwie 145-ki... ok, ze sie spotkanie udalo! pozdrowienia - bart_ar Odpowiedz Link
marcconi Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 10:10 super się udało ! bravo Blade łowca za inicjatywę i tylko wypatrywać następnej okazji! 156 było górą! sporo się ubawiliśmy i nagadaliśmy choć póki co jeszcze bez czterokołowych tańców na wieczorku zapoznawczym.. zapodawajcie adresy mejlowe to prześlę fotosy z wczoraj!!! pozdrav Odpowiedz Link
sd_bladerunner Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 10:21 hmmm to ja poprosze gieru@o2.pl POzdrawiam Odpowiedz Link
chrenata Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 10:34 mnie tam nie było, żal już wyrażałam. Ale czy też mogę prosić o kilka fotek? chrenata@interia.pl Odpowiedz Link
robert8888 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 20:07 poprosze jesli moge dostac te fotki - robert8888@gazeta.pl Odpowiedz Link
bartas155 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 13:50 witam będę wdzięczny za podesłanie fotek. pozdr Bartek Odpowiedz Link
bartas155 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 13:51 bartas155@gazeta.pl pozdr Odpowiedz Link
selespeed1 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 08.12.05, 18:41 Dzięki Marcconi za zdjęcia. Fajnie byłoby się tam znaleźć z Wami ale...niestety robota. Odpowiedz Link
mogatti Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 10:50 To ja też poproszę jeśli kolega może: Mogatti@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
rafal_1974 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 05.12.05, 15:58 to jeżeli to nie sprawi kłopotu ja tez poprosze o fotki ze spotkania.POZDRAWIAM RAFAŁ. rafal_1974@gazeta.pl Odpowiedz Link
hr.dracula Re: Marcconi 05.12.05, 22:30 Dwie kobiety wybrały atrakcje pozamotoryzacyjne w cantrum handlowym :) Odpowiedz Link
wozignoj Re: Marcconi 05.12.05, 23:48 Zarzuć fotki na ppor.jemiola@vp.pl. Skoro nie kołobrzeg to nadal mam chyba najdalej. Jak Kielce dojdą do skutku to postaram sie być z wami.Czekamy na waruny pod letnie kapcie.Narka Odpowiedz Link
bedboys Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 16:16 Troszkę mało zgrania bo w sobote w warszawie odbyło się spodkanie Alfisti z innego forum było 8 samochodów ( również AR GT) Ludzie przyjechali z dlaeka np Lublin czy Mazury, można było to jakoś zgrać było by więcej samochodów Odpowiedz Link
hr.dracula Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 17:05 Skoro ludzie z inego forum nie odezwali się do nas , to co mieliśmy zrobić ? Nie monitorujemy działalności wszystkich forów AR. Odpowiedz Link
wozignoj Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 18:03 Who is who. Oglądałem zdjęcia. Odpowiedz Link
karolcia59 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 07.12.05, 19:16 A czy ja też bym mogła obejżeć te zdjęcia?Jak tak to proszę przysłać na karolcia59@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link
variath156 Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 09.12.05, 02:57 siema Tu oszty jedna z dwoch bordowych 156 :) jak z tymi foteczkami Odpowiedz Link
telbi Re: PO SPOTKANIU - WRAŻENIA I PLANY 10.12.05, 00:19 Witam jakos tak zmniejszyl sie temat, ale dobrze po co spory jakies Panie hrabio jeszcze raz zapytam o zdjecia ze zjazdu, sa jakies prognozy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hr.dracula Kilka fotek tymczasowo 11.12.05, 21:18 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=46753&grupa=1&kat=0&a=rwitecki Do momentu uruchomienia ftpa Odpowiedz Link
malgoska1 Re: Kilka fotek tymczasowo 11.12.05, 21:25 Witam. > foto.onet.pl/albumy/album.html?id=46753&grupa=1&kat=0&a=rwitecki Fajnie. Ale w mogłeś podpisać osoby i auta. Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
hr.dracula Re: Kilka fotek tymczasowo 11.12.05, 21:35 Zrobię to w wersji ostatecznej - w momencie uruchomienia dedykowanego www. Niestety - zdany jestem w tym względzie na łaskę i niełaskę webmastera , bo szlag mnie trafia , kiedy sam muszę coś zrobić w edytorze www :) Odpowiedz Link