karolcia59 07.12.05, 19:26 Jak to jest? Czy temperaturę ustawia się samemu ,czy komputer steruje i dostosowuje do temperatury w aucie,nastygnięta skóra jest cholernie zimna i psuje przyjemności jazdy.AR 156 JTD. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: Podgrzewanie foteli. 07.12.05, 19:45 karolcia59 napisała: > Jak to jest? Czy temperaturę ustawia się samemu , W wersji przedliftingowej nie. Jest tylko włącz - wyłącz. > czy komputer steruje i > dostosowuje do temperatury w aucie,nastygnięta skóra jest cholernie zimna i > psuje przyjemności jazdy.AR 156 JTD. Nie wiem o co wam chodzi z tą zimną skórą??? Może trzeba majtki, albo chociaż spodnie zakładać??? ;) U mnie licho wzięło matę grzewczą (jak orzekło ASO). Niestety mata ponad 700PLN + tapicer 200PLN... Jednym słowem, mimo że lubię różne gadżety (nie tylko w aucie), to podgrzewanie foteli jest najmniej przydatnym ze wszystkich jakich używałem... Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
karolcia59 Re: Podgrzewanie foteli. 07.12.05, 19:54 Noszę majtki z golfem ale i tak marznę. Odpowiedz Link