maromann 13.04.07, 00:51 czy ktos wie i moglby mi napisac gdzie jest filtr paliwa w AR 156 1.6 bo potrzebuje go wymienic a mam problemy zeby go odszukac z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: filtr paliwa 13.04.07, 08:08 Witam. > gdzie jest filtr paliwa w AR 156 1.6 bo potrzebuje go wymienic a mam problemy zeby go odszukac... Po co chcesz wymieniać? Dobrze, że masz problemy z odszukaniem - jest niewymienny... ;) Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
aquarius01 Re: filtr paliwa 13.04.07, 09:31 > Dobrze, że masz problemy z odszukaniem - jest niewymienny... ;) Maciek a nie było roczników gdzie filtr paliwa był ukryty w okolicach tylnego prawego koła pod pokrywą. Z tego co mnie się przypomina to nie we wszystkich rocznikach pompa była zintegrowana z filtrem paliwa - tak sobie tylko gdybam :) Odpowiedz Link
malgoska1 Re: filtr paliwa 13.04.07, 10:36 Witam. > Maciek a nie było roczników gdzie filtr paliwa był ukryty w okolicach tylnego > prawego koła pod pokrywą. Nie spotkałem się z tym - może ktoś się wypowie, kto widział filtr paliwa w TS- ie. Wg ePERa nie znalazłem ani na obrazku, ani poprzez wyszukiwanie... W dieslu jest... Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
najbor.w Re: filtr paliwa 13.04.07, 13:53 Maćku ja się wypowiem:) bo miałem w 145 1,4 TS 1998r filtr paliwa, wymieniałem go 2 razy, a znajdował się zaraz koło zbiornika paliwa, pod samochodem, tył, bardziej na prawo. Odpowiedz Link
malgoska1 Re: filtr paliwa 13.04.07, 16:40 Witam. > Maćku ja się wypowiem:) bo miałem w 145 1,4 TS 1998r filtr paliwa Jeszcze gdybyś doczytał, o jakim aucie mowa... ;)) Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
najbor.w Re: filtr paliwa 19.04.07, 14:40 a sorki, mój błąd, zobaczyłem na podpis gdzie występuję 145, ale fakt pytanie było do 156, sorki:):) Odpowiedz Link
najbor.w Re: filtr paliwa 13.04.07, 13:57 a tak przy okazji tego tematy, troszke z innej beczki ale pokrewne:) Gdzie znajduje sie filtr paliwa w Seicento 1,1 2002 rok, szukałem z 3 godziny i dałem sobie spokój:( Może jest ktoś kto może mi pomóc, bo cos mi się zdaje że chyba też go nie ma i jest zintegrowany z pompą paliwa, ale to tylko moje gdybanie. Odpowiedz Link
maromann Re: filtr paliwa 13.04.07, 18:22 dziekuje wszystkim ktorzy sie wypowiedzieli na ten temat tak jak Macij napisal filtr paliea w AR156 1.6 benzyna jest zintegrowany z pompa paliwa i jest niewymienny jeszcze raz dziekuje Odpowiedz Link