oscar2009 18.04.09, 17:17 MAM problem po wyczyszczeniu przeplywomierza w ar 156 1.8 spark obroty ze tak powiem i wszystko co z nimi zwiazane szlag trafil czyli gasnie itp czy teraz tylko zostalo mi go wymienic na nowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da_vinci.go2.pl Re: PRZEPLYWOMIERZ NIE POLECAM CZYSCIC,? 20.04.09, 08:34 Może źle go czyściłeś, w moim bez zarzutu po czyszczeniu choć jakiejś wielkiej różnicy nie było. Odpowiedz Link
aquarius01 Re: PRZEPLYWOMIERZ NIE POLECAM CZYSCIC,? 20.04.09, 10:52 A w jaki sposób go czyściłeś ? ;) To jest delikatny przyrząd półprzewodnikowy - nieumiejętne czyszczenie skazuje go na nieuchronną śmierć, więc bardzo prawdopodobne jest, że go uszkodziłeś. Odpowiedz Link
oscar2009 Re: PRZEPLYWOMIERZ NIE POLECAM CZYSCIC,? 20.04.09, 21:53 no przyznam sie ze nie za bardzo sie zastanawialem czy mozna cos tam uszkodzic sa tam w srodku takie dwa otwory ktore sie lacza probowalem tam wstrzyknac troszke wd40 i na szmatce cieniutkim drutem wiec pewnie znowu niewiedza bedzie mnie drogo kosztowac ::( ale dzieki za info jak na razie usiluje jakos sie przemieszczac takim a jeszcze jedno jak odlaczam przeplywke nie ma zadnej roznicy w pracy silnika i obrorow (znaczy wariuje myslicie ze to juz pewne ze po nim?czy jeszcze cos mozna z nim zrobic a moze 200km adaptacji cos zmieni ? pozdrawiam i dzieki Odpowiedz Link