agamasia 26.10.07, 12:02 Najbliższa zmiana czasu 28 października 2007 Przestawimy zegarki o godzinę do tyłu z 3 na 2. Dobra wiadomość dla tych, dla których doba jest za krótka - dostajemy 1 godzinę gratis, szkoda tylko, że wiosną nam ją odbiorą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 12:23 A ja wole czas letni. Bez sensu, jak o 16:00 robi sie juz ciemno. A wstaje sie i tak i tak po ciemku. Jedna godzina dnia zabrana. bezsens Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 12:29 tez wole letni.. swoja droga zmiana czasu to zawsze dla mnie byla wielka radosc, jak bylam mala.. tak jak smingus dyngus czy 1kwietnia takie fajne zamieszanie w domu bylo, i taka zimowa atmosfera) straszna radocha to kiedys byla... ciekawe ze taki drobiazg tak dzieci cieszy) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 12:45 A teraz można iść na imprezkę i bawić się dłużej o całą godzinę <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 13:59 Odezwala sie ta, co chodzi na imprezki Chyba na chata Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 14:01 Ale z Ciebie niedowiarek no . Chodzę co tydzień na pyyyszne drynie, albo na piwko i lotki, albo na piwko i bilarda DD. Rozrywkowa ze mnie dziewczyna <lol>. Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 15:04 Z jednej strony wreszcie może się wyśpię w tej nocy ale z drugiej ..wychodzi się do pracy jeszcze ciemno, wraca już ciemno, nie mówiąc już o moim poniedziałku, kiedy kończę wszystko przed 23...zacznie się deprecha ...trzeba sobie strzelić jakaś kwarcowkę, aby złapać jakieś promyki światła Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Zmiana czasu :DDD 26.10.07, 20:04 Ja zawsze lubiłam zmianę na czas zimowy, bo mogłam godzine dłużej pospać ale odkąd mam dziecko, to już nie jest tak fajnie, bo dzieci maja w nosie zmianę czasu i i tak budzą sie o tej samej porze co zawsze, hi, hi, hi... Więc nici z mojedgo dłuższego spania, no chyba, że wydeleguję męża do wstania do dziecka :o) Odpowiedz Link