den-zel 20.05.09, 23:03 mam nieszczelny wtrysk cieknie od dołu wyzucz paliwo co mam robic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius01 Re: awaria alfy pomocy 21.05.09, 16:06 den-zel napisał: > mam nieszczelny wtrysk cieknie od dołu wyzucz paliwo co mam robic Najpierw zacznij od czytania innych odpowiedzi, które już w tym temacie dostałeś. To jest piąty wątek, który założyłeś. Jeżeli powstanie szósty wylądujesz w KF... Odpowiedz Link
tommy_bx Re: awaria alfy pomocy 21.05.09, 18:43 Trzeba goscia przywołać do porządku, rozwala forum mnożąc idiotyczne wpisy. Zauważyłeś ze nie ma już dziewczyn, Janioja ani paru innych? Za to mamy Den-zela, w rożnych wariantach tematycznych. Odpowiedz Link
tommy_bx Re: baran 22.05.09, 15:35 wreszcie...skąd się bierze cała ta sfora buraków na forach? Dziewczyny i Janioj, wracajcie:) Odpowiedz Link
andypip Re: awaria alfy pomocy 24.05.09, 00:38 Panowie, Panowie trochę więcej wyrozumiałości. Człowiek rozpaczliwie dobija się o poradę. Jak wszyscy wiemy cieknący wtrysk podobnie jak przedwczesny jest b. dużym problemem. Jakoś żaden dobry samarytanin nie kwapi się z pomocą, więc woła i woła. Trudno zakładać z góry, że każdy na forum jest weteranem internetu. Przypomnijmy sobie nasze własne 1 kroki na forach - ja się rumienię. Pan den-zel ma konkretny problem i choć może niefachowo, ale szuka porady. Po co od razu go tak ostrzyć. Lubię to forum, bo ludzie starali się być mili - widzę że do czasu. Wracając do konkretów: nie spotkałem się z takim przypadkiem, ale radziłbym poszukać rozgarniętego fachowca. Robi się ciepło, a z benzyną i jej oparami żartów nie ma. Odpowiedz Link
tommy_bx Re: awaria alfy pomocy 24.05.09, 21:40 Skoro pan den-zel tak rozpaczliwie się miota, to znaczy ze z opanowaniem nerwów u niego kruchutko. Az się boje pomyslec, co pan den-zel wyprawia zatem na szosie. Dziś zrobiłem 300 km. Paru den- zelów mijałem. Mam spoconą koszulę. Odpowiedz Link