Dodaj do ulubionych

Rece opadaja...

11.03.04, 15:28
Szukam sobie jakiejs fajnej Grandzi. Nie to, zeby jakos intensywnie, ale gdyby sie cos trafilo, to kto wie - moze bym sie zdecydowal. Niewiele tego jezdzi i jak juz cos sie znajdzie, to oczywiscie musi byc tak spieprzone: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=22338871.
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Rece opadaja... 11.03.04, 21:48
      W poniedziałek ustawiałem geometrię w takiej Granadzie, też niebieska z białym
      dachem ale w stanie idealnym (wszyscy klienci się nią podniecali) facet
      odrestaurował na oryginalnych fordowskich częściach, kosztowała go w sumie
      około 12,000 PLN - wyglądem przypominała auto z salonu, to co jest na Allegro
      to jakiś koszmar.
      Pzdr.
      • undercover_brother Re: Rece opadaja... 11.03.04, 22:44
        Niestety tak to wlasnie wyglada, kiedy do fajnego klasycznego auta dorwie sie domorosly tuningowiec-projektant z palnikiem i wiadrem szpachli. Jak mozna tak zepsuc auto? Ja wszystko rozumiem - ktos chce zrobic takie auto w 'sportowym' stylu - bardzo prosze, ale niech to bedzie zrobione zgodnie z duchem tamtych czasow, a nie zaspawac i zaszpachlowac wszystko co sie da. W Cz-wie jest taki brazowy Taunus coupe - rocznik cos kolo '74. Autko pieknie prezentuje sie z wszystkimi chromami i oponami o wysokim profilu. Jeszcze tylko zmienic mu felgi na chromowane - takie, jakby to ujac, 'glebokie'.
    • dwiesciepompka Re: Rece opadaja... 11.03.04, 23:02
      W Lublinie widzialem cos podobnie ztjuninkowane.Byc to moze i Granada,ale
      pewnosci nie mam.W kazdym razie przód ma jeszcze gorszy niz ta,bo autentycznie
      wyglada jak pług do sniegu.Nie ma w tym ani odrobiny przesady.Gosc po prostu z
      przodu ma wielki kawal blachy az do ziemi.Tyl auta jesli dobrze
      pamietam,wygladal w miare sensownie i czarny lakier tez mial przyzwoity.Ale z
      ten przód byl tragiczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka