wrzosper 18.03.04, 12:21 czy ma ktoś może przesłac mi jakieś testy c-max-a 2.0 tdci 136KM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: test c-max 18.03.04, 15:41 Dopoki Krakus nie zalatwi C-maxa z tym silnikiem, mozesz tylko liczyc na testy w gazetach :( Obiecuje, ze gdy tylko bedzie taka mozliwosc, przetestujemy go solidnie, a opis pojawi sie tutaj Odpowiedz Link
krakus.mp Re: test c-max 18.03.04, 23:22 www.focuscmax.pl/index.dhtml Witam. Czynię starania o jazdę testową c maxem z silnikiem 2.0 Tdci. Niestety,ale na razie bez skutku. Niedawno testowaliśmy z sherlockiem (on godzinę,ja prawie trzy doby) focusa C max 1.6 Tdci.Opis jest w poście pt."Im dalej,tym ..." na automobilu autorstwa sherlocka. Proponuję zaglądnąć pod wskazany wyżej link. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wrzosper Re: test c-max 07.04.04, 22:05 Może miałeś już okazję testować 2.0 c maxa?jeśli tak opisz wrarzenia. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: test c-max 07.04.04, 23:33 wrzosper napisał: > Może miałeś już okazję testować 2.0 c maxa?jeśli tak opisz wrarzenia. > Pozdrowienia. cześć. Z przyczyn,o których pisałem SH niestety nie mam mozliwości dostania Focusa C max z tym silnikiem do jazd próbnych.Ale mój dobry znajomy,zachęcony przejażdżką ze mną C maxem z silnikiem 1600 TDCI, zakupił takie autko właśnie z motorem 2000 TDCI.Ma go odebrać w czerwcu i pewnie wtedy będę miał okazję porównać te dwa modele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link