typson 23.05.04, 23:28 po wawie jezdzi punto 55 delikatnie przyspojlerowane z rejestracja W0 XXX !!! To z pewnoscia sam Vin Diesel, ten sam, co wywoluje wyjazd z kapci wszystkich nastolatek. Wreszcie przesiadl sie na jakis fany samochod! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Vin Diesel 25.05.04, 04:58 to taki lysy koles co gra w filmach jak "szybcy i wsciekli" lub podobnych kierowce lamiacego przepisy, twardego, przystojnego, spoconego, muskularnego, odwaznego, poza prawem, etc, etc Odpowiedz Link
typson Re: Vin Diesel 26.05.04, 01:19 no nie wierze, ze nikt nie ogladal tych filmow. Choc moze powinienem zapostowac na auto-moto. Van - lepiej Fabia Odpowiedz Link
niknejm Re: Vin Diesel 26.05.04, 10:18 Ja widziałem 'XXX'. Jak dla mnie dramat. Całość robiła wrażenie niskobudżetowego gniota klasy C, któremu nagle zwiększono budżet na efekty specjalne :-) Pzdr Niknejm Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Vin Diesel 26.05.04, 13:22 Widzialem obie czesci F&F. Ot taki smieszny filmik, ktory mozna sobie obejrzec i sie troche posmiac. Ale jest cos lepszego - Torque - to juz po prostu przegiecie. Jak mozna cos takiego nakrecic? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Vin Diesel 26.05.04, 13:56 Bo zeby zrobic dobry film akcji z samochodami w roli glownej, trzeba sie uczyc na przykladzie "pojedynku na szosie" albo ..."autostopowicza", a nie patrzac na odresowanych polglowkow w pierdzacych wsiowych pazdzierzach :) Odpowiedz Link