Dodaj do ulubionych

lion shepperd

20.05.16, 21:31
youtu.be/pbDxT0QEMgU
Pewnie juz Wam udostepnilem kiedys te polska kapele. Ja nabylem plytke w Mpiku i nie rozstaje sie z ta muza od wielu tygodni.
To dtugi polski zaspol po Riverside ktory uwazam za mega grupe. Ta muza trafia do mnie jak malo ktora. Moze sie starzeje?
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: lion shepperd 21.05.16, 17:01
      Nie znam zespołu i nigdy nie słyszałem ale wyjątkowo pasuje mi brzmienie. Pośród Twoich kawałków ten najlepszy, jak dla mnie oczywiście - de gustibus non est disputandum.
      • xeikon Re: lion shepperd 21.05.16, 20:14
        Ja pierwszy raz zobaczylem Liona na zywo przed wystepem Riverside. Zaimponowal mi perkusista i wokalista ze swoim charakterystycznym glosem i wygladem.
        Bylem pod wrazeniem.
        • lexus400 Re: lion shepperd 21.05.16, 20:36
          Ja byłem ostatnio chyba ze 2 tygodnie temu na Dżemie (już któryś raz z kolei) i zawsze doskonale się bawię. Był również chłopak, którego poznałem dopiero na koncercie Miuosh (raper), jako tako nie jestem fanem gatunku ale być może dlatego, że odbiór był na żywo muszę przyznać, że całkiem przyjemnie się go słuchało. Natomiast Feel, absolutnie wokalnie mnie rozczarował.
          • xeikon Re: lion shepperd 21.05.16, 21:08
            Z polskich kapel to nadal bardzo lubie posluchac Dzem, SBB,
            Mech,Turbo, Exodus i Rezerwat.
            Wqrwia mnie Perfect i Lady Punk.
            A najbardxiej znienawidzilem Kombii.
            I nie pytajcie dlaczego.
            • lexus400 Re: lion shepperd 21.05.16, 21:43
              No u mnie Perfect i Lady Punk wybiórczo bo są kawałki, których nie trawię a co do Kombi to podobnie jak Ty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka