Dodaj do ulubionych

Magda- spryciulka

15.06.16, 19:31
warszawawpigulce.pl/zarysowala-samochod-i-zostawila-wiadomosc-sa-tu-ludzie-zostawiam-karteczke-by-mysleli-ze-jest-tu-moj-nr-telefonu/
Z jednej strony wkurwiające i nikczemne, z drugiej jednak level up za zimną krew i przytomność :)
Obserwuj wątek
    • lobuzek1 Re: Magda- spryciulka 15.06.16, 21:15
      Chyba bym zajebał za taką bezczelność.
      • bassooner Re: Magda- spryciulka 15.06.16, 21:31
        myślę że to urban legend... ktoś mógł strzelić focię, spisać nr samochodu, jest też monitoring... tym bardziej że zbiegli się ludzie...
      • mrzagi10 Re: Magda- spryciulka 15.06.16, 23:04
        kogo?
    • qqbek Re: Magda- spryciulka 15.06.16, 23:16
      Ja się nauczyłem parkować tam, gdzie nikt nie parkuje... jak mam 2,20 z lusterkami a przepisowe miejsce ma 2,30, tak nie ma chuja we wsi, żebym spokojnie pojechał gdzieś na zakupy... jak raz na miesiąc mnie coś po zderzaku nie obetrze, to już jest święto.

Ale co do pani Magdy - nie wierzę, widziałem już kilka wersji tego mema.
      Gdyby mi się chciało z każdą obcierką latać do ochrony, potem na policję, chodzić na wezwania i potem jeszcze rozprawy, to przecież mógłbym w pracy od razu z 1/5 zleceń zrezygnować.

Cieszy świadomość, że tam gdzie mam zderzak/solidny próg z nakładką melepety parkingowe mają zazwyczaj już niczym nie chronione górne sekcje drzwi (a nawet lusterka) i błotników.
      Bałwan który walnął w grudniu solidniej (tak, że lakier na zderzaku popękał) zostawił po sobie znaczek Audi w ramach "liściku", więc zakładam, że nie tylko maskę uszkodził, ale i atrapę chłodnicy (co ciekawe - widząc kipisz jakiego narobił sprawdziłem, czy zderzak nadal jest na zaczepach, ale wygląda, że tak). Na razie więc - "na zdrowie - coś połamiecie, to w końcu zgłoszę, póki co to tylko zderzak".

Nie mam auta za pół miliona, a jak się uparli w nie walić, to póki wszystko idzie "po plastikach" to niech im fiuty uschną, ale ganiać za nimi mi się nie chce.
      • xeikon Re: Magda- spryciulka 16.06.16, 14:23
        Nie spryciula tylko bezczelna cipa bez skrupulow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka