bassooner 26.12.16, 14:38 znacie gościa, naprawdę nazywa się Wojciech Olszański i co by nie mówić gada bez zająknięcia ;) Aleksander Jabłonowski - Związek Jaszczurczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Aleksander Jabłonowski 26.12.16, 20:49 Faktycznie, wysłuchałem do końca, facet mówi perfekcyjnie, nie słychać eeeee, yyyyy, mmmm dobrze się słucha. Mało kiedy można taki słyszeć taki monolog w zasadzie. Odpowiedz Link
bassooner Re: Aleksander Jabłonowski 26.12.16, 21:53 facet stosuje półprawdy, manipuluje, wplata domniemania w fakty historyczne i słuchaczowi się wydaje że taka jest rzeczywistość... niebezpiecznie moim zdaniem - ilu młodych i nieświadomych daje się w ten sposób uwieść? Żebrowski kontra Jabłonowski. Skrót. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Aleksander Jabłonowski 27.12.16, 01:50 bassie chodzi mi o to w jaki sposób on to wszystko mówi a nie o czym. Nawet pierdoły pociskać trzeba umieć. Kuba Wojewódzki na ten niby taki elokwentny a posłuchaj jak gada. Przyznam, że ja tak nawijać nie potrafię. Odpowiedz Link
bassooner Re: Aleksander Jabłonowski 27.12.16, 12:23 wiem lex że tylko o to ci chodziło... ale ta bezzająkliwość jest dla mnie podejrzana - facet się tego wyuczył i stąd moje pytanie - po co? dlaczego? i dla kogo? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Aleksander Jabłonowski 28.12.16, 23:03 No tak , możesz mieć rację bassie, nie pomyślałem, że mógł się tego na pałę nauczyć :) Odpowiedz Link
sven_b Re: Aleksander Jabłonowski 27.12.16, 12:20 Weźmie taki i naczyni spustoszenia w łepetynach prostego ludu, bo wie, że nie zada sobie taki trudu i nie weźmie do ręki biografii Brzezińskiego czy Kissingera. Dziwić się potem, że ma poparcie, bo tak pięknie tłumaczy. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Aleksander Jabłonowski 27.12.16, 20:54 Pierdolony, w dupę jebany harcerzyk!!! Myśli że uda mu się przygarnąć do siebie pustogłowych cymbałów co nie znają historii i nie potrafią samodzielnie myśleć. Swoim słowotokiem przypomina jednego typa co chciał zostać prezydentem Polski. No, jak mu tam było??? Odpowiedz Link
bassooner Re: Aleksander Jabłonowski 27.12.16, 21:52 oj uda się uda bo niektórych myślenie boli. jeśli coś w życiu nie wychodzi to lepiej usłyszeć że to nie twoja wina i twojego leżenia dupą do góry a że to z winy żydo - masonerii, Niemców, Angoli, Amerykanów i Marsjan... uogólniam, wiem, bo noga może się każdemu podwinąć i to nie z jego winy... Odpowiedz Link