mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:05 a własciwie to co mozna wygrać? bo ja bym chciał szybkowar i skuter i prase do wyciskania moszczu na wino i traktorek-kosiarke i spłacic kredyt i pojechac do legolandu i autko na fale i lornetke i żywego króliczka i żeby mi ktoś przyciął żywopłot.... Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:07 mrzagi01 napisał: > a własciwie to co mozna wygrać? bo ja bym chciał szybkowar i skuter i prase do > wyciskania moszczu na wino i traktorek-kosiarke i spłacic kredyt i pojechac do > legolandu i autko na fale i lornetke i żywego króliczka i żeby mi ktoś > przyciął żywopłot.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=25830848&a=26667921 Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:18 no ostatecznie moze byc... Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:23 Czyli wygralem :] To sie musialo tak skonczyc :] Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 10:55 typson napisał: > znow jestes blisko. czuje Twoj oddech na karku Przestan Typson zaczepiac panow :-) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 10:58 betty napisała: > znow jestes blisko. czuje Twoj oddech na piersi Betty, przestan natychmiast wypisywac takie swinstwa!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 12:23 No i nie wstałaś, tylko leżysz ;) A ja jestem ostatni :P Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:13 > Mam wstac z niego?! :-) blagam, przestan.... Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:28 Zloz rece blagalnie, ukleknij i z blagalnym wyrazem twarzy blagaj o przebaczenie. Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:35 ale masz wladcze zapędy. Myslalas kiedys o zakupie skorzanego pejcza? :P Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:57 Dosyc powaznie nawet. Tylko wstyd nie pozwala mi zrealizowac tej idei :-) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:36 skozystaj ze sklepu internetowego. Tylko listonosz sie kapnie, przynoszac paczke. A jak nie chcesz kupowac przez internet to Ci pomoge. Mam spore doswiadczenie sexshopowych zakupach. Echh, to byly czasy, tyle lalek kupowalismy na kolejne 18stki kolegow. Coz to byly za imprezy... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:48 Pełno jest ogłoszen o dyskretnej wysyłce - więc paczka nie będzie sie odróżniała od np. książki kucharskiej Makłowicza czy szatańskich wersetów Leppera ;) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 00:56 W ciemno, jak kotka w worku takich rzeczy sie nie nabywa. To tak jak kupic sobie wibrator, widzac go tylko na obrazku, pod ktorym nie podano rozmiaru rzeczywistego przedmiotu :-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 21:24 Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka, że wcale nie ;) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 21:50 sherlock_holmes napisał: > Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka, > że wcale nie ;) Robią to z czystej kurtuazji Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:38 A ja kiedyś na Onecie czytałem na forum fajny tekst: że dla wieśniar liczy się tylko kasa i długość ch..a (może to nie dosłowny cytat, ale prawie idealnie sie zgadza :) ) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:35 sherlock_holmes napisał: > A ja kiedyś na Onecie czytałem na forum fajny tekst: że dla wieśniar liczy się > tylko kasa i długość ch..a (może to nie dosłowny cytat, ale prawie idealnie sie > zgadza :) ) Tyyyy, mam w tym miejscu zacytowac cos z forum "Bluzgi"? ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:40 No co, ja tylko cytowałem prawdziwego artystę ;) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:45 Tez moge mistrza zacytowac. Szermierke slowna ma w malym palcu. Wymiata tekstem jak Elvis glosem ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:48 No to dawaj, nie ma to jak prawqdziwa sztuka ;) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:55 Lepiej nie... Pojdzie potem za mna fama. Na prywie zaraz Cie bluzgne ;-) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:03 sherlock_holmes napisał: > Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka, że wcale nie > ;) Nie sluchaj innych kobiet. Przyjdz do mnie i zawsze dowiesz sie prawdy :-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:12 betty napisała: > Nie sluchaj innych kobiet. Przyjdz do mnie i zawsze dowiesz sie prawdy :-) A co, jeżeli ta naga prawda będzie odbiegać od oczekiwań? Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:18 To juz problem odbiorcy ;-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:29 betty napisała: > To juz problem odbiorcy ;-) To oczywiste. Tylko żeby odbiorca nie nabawił się jakiegoś rozstroju nerwowego... Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:46 No rozne reakcje widzialam juz. Fakt. Przewaznie nerwowe, ale wracali no normy :-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:53 Ano właśnie, trzeba uważać, bo taki odbiorca będąc w szoku gotowy jest różne głupstwa wyczyniać ;-) Nie szukając daleko: kiedyś przez 5 min. próbowałem upchnąć dwie nogi w jednej nogawce spodni... Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:00 :-) Musialo Cie niezle sieknac. A jakie traumatyczne przezycie dla "nadawcy". Na moje prawdy jeszcze nikt sie w pospiechu nie ubieral. Bywa odwrotnie ;-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:07 Ja to jeszcze pikuś, po nierównej walce z materią dopiąłem swego (guzika), ale znajomy "wyszedł w miasto" w dwóch róznych butach (z różnych par), i to w obu lewych, to dopiero artysta :-))) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:16 O jezu kolczasty. Pozdrow znajomego z wyrazami szacunku ;-) Moze to jego pierwsza w zyciu naga prawda byla i stad ta nerwowa reakcja. Ale chyba tak mu nie zostalo? Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:25 Spoko, po chwili koleś doszedł do siebie (do domu) i wyprostował temat obuwia, ale ubaw był przedni. O zakładaniu wszelakiej odzieży "na lewą stronę" nawet nie wspominam, bo to żadna rewelacja. Chociaż raz widziałem gościa, co założył marynarkę na lewą stronę, ale to raczej wynikało z obalonego litrażu i nie miało nic wspólnego z szokiem po poznaniu nagiej prawdy. Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:57 Takie to mezczyzni maja wspomnienia zwiazane z nagoscia. Powinnam sie chyba obrazic na cala meska populacje. Ech ;-) To jade szukac wspomnien do Paryza. Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek mua ;-) Nie zaniedbujcie watku. Dobranoc. Do przyszlego tygodnia ;-) Odpowiedz Link
betty Reset! 25.07.05, 03:01 betty napisała: Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek > mua ;-) To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset! Nie po to jade ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 09:38 betty napisała: > betty napisała: > > Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc > > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze > awek > > mua ;-) > > > To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset! > Nie po to jade ;-) > Tja, teraz to taka niewinną zgrywasz ;)))))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 09:41 Tja, teraz to taka niewinna zgrywasz :))))))) Odpowiedz Link
truskava Re: Reset! 25.07.05, 09:52 betty napisała: > betty napisała: > > Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc > > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze > awek > > mua ;-) > > > To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset! > Nie po to jade ;-) Hehehe, jasne, to tak samo jakbyś napisała: - nie po to ide na basen, żeby popływać; - nie po to ide do sklepu, żeby robic zakupy; - nie po to ide pubu, żeby pić piwo, itd... Będzie git ;-) Odpowiedz Link
betty Re: Reset! 25.07.05, 13:28 Oj Wy sie tam znacie na Paryzu najwiecej :-P Wyslalam Tomkowi fotki auta, jakim jade. Dopiero z wypozyczalni odebrany. Jak go bralam mial 8 km na liczniku. Zaraz wrzuci je na strone Automobila. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 13:37 Nie ma tak dobrze - zdjęcia będą jak Betty napisze artykuł nt. jeżdżenia Touranem, a zdjęcia będą jako okrasa słów :) Odpowiedz Link
betty Re: Reset! 25.07.05, 13:43 Oj nie teraz. 20 km nim zrobilam dopiero. Jak wroce to bede mogla cos wiecej napisac. W kazdym badz razie w srodku nie jest wcale glosny i generalnie pozytywne wrazenia. Nie czuje, ze kieruje taka krowa i ponoc zabawnie w nim wygladam ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 13:50 betty napisała: > Oj nie teraz. 20 km nim zrobilam dopiero. Jak wroce to bede mogla cos wiecej > napisac. > W kazdym badz razie w srodku nie jest wcale glosny i generalnie pozytywne > wrazenia. Nie czuje, ze kieruje taka krowa i ponoc zabawnie w nim wygladam ;-) > Zabawnie czy niepoważnie? Bo to duża różnica :P Odpowiedz Link
betty Re: Reset! 25.07.05, 13:56 Jak dzidzia ponoc. Musze sie przed wyjazdem wymalowac :-) Paznokcie pod kolor auta tez sobie sprawie. hyhy :-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:49 betty napisała: > Takie to mezczyzni maja wspomnienia zwiazane z nagoscia. Powinnam sie chyba > obrazic na cala meska populacje. Ech ;-) Chwilia, chwila, ja mówiłem tylko o nagiej prawdzie. Mieszanie w to nagości jest niedopuszczalnym naduzyciem! ;-) > To jade szukac wspomnien do Paryza. Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek > mua ;-) > Nie zaniedbujcie watku. > Dobranoc. > Do przyszlego tygodnia ;-) Paryż dostarcza niezapomnianych wspomnień. Życzę udanego pobytu. Zresztą trudniej jest wypić puszkę piwa niż mieć nieudany pobyt w Paryżu. Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:32 truskava napisała: > Paryż dostarcza niezapomnianych wspomnień. Życzę udanego pobytu. > Zresztą trudniej jest wypić puszkę piwa niż mieć nieudany pobyt w Paryżu. Moze nie byc latwo o wspomnienia. Jako, ze jedziemy wieksza grupa, a polowa z niej to nieletni, ktorzy maja plany zwiazane jedynie z Disneylandem ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:33 Nie widze problemu - zostawia sie małych na cały dzień w Disneylandzie, a sama pojedziesz do Lasku Bulońskiego ;) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:36 Nie-e, dla mnie sa noce. Nie przespie ani chwili :-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:37 Jasne, chciałabyś :) Jestem skrtomny i nie rpzed każdą sie rozbieram ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 12:40 No i co, nie ma chętnych do rywalizacji? O taki odcisk? :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:49 Cienizna, wola o pejczach pisać niz produkowac wątek, aby rósł w siłę, a nam żyło się dostatniej :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:00 No i nic i nikt nie pisze :( A tu 500 za pasem, do tego zbliżamy sie do 40-tysięcznego posta. I pewnie zrobicie mi na złość i te okrągłe okaze wypadną podczas mojego krótkiego urlopu w przyszłym tygodniu? ;( Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:11 > I pewnie zrobicie mi na złość i te okrągłe okaze wypadną podczas mojego krótkie > go urlopu w przyszłym tygodniu? ;( no ja jestem specjalista od robiena na zlosc! Nie martw sie. Przyslemi Ci na urlop troche betonu, bys mogl zajac sie przygotowywaniem nagrody - odcisk gęby czy czego tam sobie chcesz Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:34 Wiedziałem, że na ciebie mozna zawsze liczyć :) Pomyslę o tym, co odcisnąć, ale ku twemu ubolewaniu, na pewno będzie to odkryta część ciała. Zastanawiam się pomiędzy figą z palców, łokciem i średnim palcem u nogi :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 16:06 > Pomyslę o tym, co odcisnąć, ale ku twemu ubolewaniu, mojemu? To betty chce wygrac! > na pewno będzie to odkryta część ciała. a ja tam nie wiem, jak sie ludzie ubieraja i co odkrywaja w galicyjskich zakątkach Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 21:48 W zakątkach i domowych pieleszach odkrywać mogą dużo, ale na ulicach poza niuniami (niunia to laska dresa - jakby ktos nie wiedział) zazwyczaj odkryte mają ręce, czasem nogi - i tyle :) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 23:00 sherlock_holmes napisał: > W zakątkach i domowych pieleszach odkrywać mogą dużo, ale na ulicach poza > niuniami (niunia to laska dresa - jakby ktos nie wiedział) zazwyczaj odkryte > mają ręce, czasem nogi - i tyle :) To co, na gębulach siakieś worki noszą? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:47 Nie, okdrycie głowy rozumiem jako samo przez się :) Odpowiedz Link
franek-b Re: Kto da więcej? 24.07.05, 18:16 > Nadal czekam na to inteligentne pytanie :-) Sprobuje... czy lubi Pani cza-czę? Odpowiedz Link
franek-b Re: Kto da więcej? 24.07.05, 18:17 > Nadal czekam na to inteligentne pytanie :-) > sprobuje... czy lubi Pani cza-czę? Odpowiedz Link
betty Re: Kto da więcej? 25.07.05, 00:50 franek-b napisał: > czy lubi Pani cza-czę? Czy czacze Pani zna? Niech Pan mi wytlumaczy co mi czacza da! Odpowiedz Link
truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:31 Mimo wszystko jak mam dać wiecej, to wolałbym wiedziec komu... Odpowiedz Link
betty Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:44 truskava napisała: > Mimo wszystko jak mam dać wiecej, to wolałbym wiedziec komu... No jemu! Dlatego ode mnie 0! Zero, nul, nix, nada. Odpowiedz Link
truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:48 betty napisała: > No jemu! Dlatego ode mnie 0! Zero, nul, nix, nada. No fucktycznie, nie zajarzyłem, jakis niewyspany dziś jezdem, to dlatego... No dobra, to już wiem "komu", więc teraz zapytam: co? Odpowiedz Link
betty Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 17:02 Wiadomo co. Chce od nas kase wyludzic za milczenie w tym watku :-) Odpowiedz Link
truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 17:05 betty napisała: > Wiadomo co. Chce od nas kase wyludzic za milczenie w tym watku :-) - A to ci... - A właśnie... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 21:32 No pieknie, to ode mnie dla Typsona też 0! :) Odpowiedz Link
albercik7 Re: 500 24.07.05, 19:24 kto jest szybki :-) kto jak kto ale ja sie na gaszeniu znam :-))) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:42 Ech, no nic, co nieuniknione to nieuniknione... Wygralem :] Pap Zwyciezca :) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:55 Cholera. A bylem tak blisko... :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 11:15 Może i dobry, ale dla mnie - bo jestem ostatni :P Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 11:43 przynajmniej tak Ci sie wydawalo Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:53 Chyba jednak racja jest po mojej stronie :P Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:54 wiesz, papie, jak ojciec dyrektor chce byc siurem to nikt sie tu z nim nie bedzie szarpal - to pokojowe forum. A poki co wysune sie na prowadzenie Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:01 "Na razie" - dobrze to okresliłeś :) Co do siurów - moja wina, że fonetyczny zapis angielskiej 'pewności" jest siurem? ;) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:11 can't i cunt tez wymawia sie podobnie. Trzeba byc ostroznym ;)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:19 A to znasz: gość w knajpie siedzi zmulony, cały pobity i zmaltretowany. Pytają go co mu jest - a on, że to przez przejęzyczenie. Jakie przejęzyczenie? - pytaja chórem ze zgrozą współpijący. No chciałem przy stole poprosić zone o sól, a powiedziałem: "ty głupia krowo, przez ciebie zmarnowałem najlepsze lata mojego życia". Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:42 dobre ;) polak do angola - How do you do? - fine, thanks - and how do you do your wife - fuck you!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:55 Dres zapisał sie na lekcje angielskiego i po pierwszej mówi do swojej niuni: - I love you Na co ona: - I love you too Dresik skumał bazę i leci: - I love you three Odpowiedz Link
topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:16 for e łajl, ju łer ferzd bat not nał!! ;-))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:44 noł, aj łoz last bat not list :) Nał ajm last anoder tajm :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 14:36 A ty co, w Irlandii mieszkasz? :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 20:39 To ja teraz - miłego wieczoru :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:05 Tak przy okazji - chciałem zauważyć, że przekroczuliśmy 20% planu :) Bo o ile dobrze pamiętam, można wystukać tylko 2500 postów w jedny mwątku/ :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:12 zakladajac ze ten post jest 547-my to jest to dokladnie 21,88% Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:35 nieeee, byl siodmy, przed zapostowaniem bylo 546 ;p Odpowiedz Link
topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 16:35 Jak ja się wpisywałem pokazywał 546 postów!!! Odpowiedz Link
topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 16:42 Jak ja się wpisywałem było 546 postów!!! last, bat not list ;-) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 17:56 ale sa jakies obsuwy w oblsudze tego watku. Zawsze mozna dojsc po dacie, kto w danym czasie wygrywal przez chwile ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 20:40 I będzie coraz gorzej - bo wątek rosnie :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 22:18 ...no to ja teraz - dobranoc.:)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 22:20 Pchły na noc :) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 08:28 Jaka noc!! Raczej Dzien Dobry :] Poranny Pap :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:47 Już niedługo i będzie "gud afte(r)nuun" :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 11:32 jeszcze dwadziescia pare minut! Odpowiedz Link
lexus400 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:05 Chyba jestem zwycięzcą - już 2h nikogo tutaj nie ma:)) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:10 bo przecie nie bede pisal sam do siebie Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:50 Obecny (pritomny, jak rzekliby nasi knedlowi bracia :) ) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 15:06 zjadlem lasagne w pracy. Czuje sie jak opasly wór Garfield a na mysl o knedlowych akcjach cofa mi sie Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 21:40 Hehe, a ja dzis tez p owłoskiemu sie obżerałem. I potem mogłem sie ruszać - umiar to wielka cnota ;) Odpowiedz Link
apodemus Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:37 Ciekawe jak długo bendem zwycienscom ;-P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:44 Łoj panocku, niedługo, łoj nie :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 08:28 Dzień dobry, cześć i czołem :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 09:34 Myślałem, że skończysz słowami "pytacie skąd sie wziąłem. Jestem wesoły Romek..." itd Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 10:54 No proszę, od razu się kurturarnie zrobiło :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 19:06 Kto znajdzie ten mój post ten i pochwali się o tym w osobnym wątku go cytując ten dostanie nagrodę :-) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 10:58 Chcialem na poczatku, ale stwierdzilem ze juz chyba tak pisalem :)))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:03 Czy to wazne? Ważne, że dobijamy powoli do 600! Może jak będzie nowa strona postów, będą się szybciej pojawiać? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:17 No to ciągniemy - jeszcze tylko 4 do 600 :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: 600 27.07.05, 11:39 Wot cwaniak! Nie widział swoich psotów, więc sie ze spamem pod moim podwiesił ;) BTW - wyżej na tej stronie odpisałem Ci na jeden z postów ;) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:17 ja musiale sobie zmienic, by mi sie nie pokazywalo 300 ale 100 na strone. Oczywiscie wszystkie ma defaultowo rozwijane wiec dodatkowo wydluza to akcje Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 14:07 No i dupa, nowa strona postówi i nadal nie wyswietlaja sie na bieżąco :( Może GW mysli, że duże wątki sa archiwalne i stąd tak wolna ich obsługa? Szanowni admini - my tu non stop płodzimy posty, proszę nas szybciej obsługiwać :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 14:42 > Szanowni admini - my tu non stop płodzimy, proszę nas szybciej obsługiwać mow za siebie :) Odpowiedz Link
typson Re: :)))) n/t 27.07.05, 14:52 no wlasnie, my tu hahaha a przeciez to taki temat, ze betty w paryzu podswiadomie zaczela szukac kafejki internetowej - zaraz dorzuci swoje 3 grosze Odpowiedz Link
krakus.mp Typson, jesteś bee! 27.07.05, 19:29 Nie lubię cię już.Moja lista piratów chyba już nigdy nie doścignie tego twojego wątku.Przynajmniej ja już nie doczekam.:)))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Typson, jesteś bee! 27.07.05, 22:13 A my lecimy do siódmej setki :P Odpowiedz Link
typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:20 > Nie lubię cię już.Moja lista piratów chyba już nigdy nie doścignie tego twojego > > wątku.Przynajmniej ja już nie doczekam.:)))) to dorzuc mnie do listy gejow! ;))) Widze krakusie, ze sie przelamales i zaczales zagladac to tego wątku. Fajnie. Czasem sa takie fazy jakbysmy raze gdzies na piwie siedzieli. Co do Twojej listy - to chyba dobrze, ze piratow nie spotykasz az tak wiele Odpowiedz Link
topol Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:37 A co to za lista gejów? Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją? Odpowiedz Link
typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:39 > A co to za lista gejów? jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=27019835 > Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją? a tego to nei wiem. Ja tak tylko pisze na przekor krakusowi - leczymy sie wzajemnie :) Odpowiedz Link
topol Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:48 typson napisał: > > A co to za lista gejów? > jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=27019835 > > > Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją? > a tego to nei wiem. Ja tak tylko pisze na przekor krakusowi - leczymy sie > wzajemnie :) A bo jak zwykle ja nie jestem trendy ;-))) Odpowiedz Link
typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:59 > A bo jak zwykle ja nie jestem trendy ;-))) ja tez nie, do tego nie jestem dynamiczny i czuje sie staro. Nie czytam Aktivista i nie mam zielonej torby przez ramie, np. PUMA Odpowiedz Link
betty No cieniutko Wam szlo, chlopaki ;-) 29.07.05, 09:03 Chcecie zobaczyc fotki z biczbodybala w Paryzu, czy wolicie myszke mickey? ;-) Odpowiedz Link
truskava Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 30.07.05, 21:07 Pierszy i ostatni 30.07.2005 (sobota) Odpowiedz Link
betty Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:05 Pierwsza i ostatnia (niedziela, 00.56) Odpowiedz Link
typson Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:09 dzieki za Twe nagie fotki ;) Odpowiedz Link
betty Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:22 To musiala byc pomylka, ale skoro juz masz- patrz! :-) Fajne? Wczolgalam sie do polowy na piechote :-) Odpowiedz Link
typson Re: Nowy miesiąc... 02.08.05, 15:31 zgadzam sie, frekwencja forumowa tez srednio dopisuje Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ciekawe 02.08.05, 17:29 Typsonie, uwolnię cię na moment, bo zaraz wychodze i będę późno :) Odpowiedz Link
lexus400 Wieczorna sesja:)) 02.08.05, 22:59 Pozwolę sobie otworzyć wieczorną sesję. Jest 23.00 właśnie skończyłem pracę na dzień dzisiejszy i aż boję si ę jutrzejszego dnia:(( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Wieczorna sesja:)) 02.08.05, 23:44 Widzę, że sezon urlopowy nie dla Ciebie... A ja po popołudniowym byczeniu się uczestniczę moment w wiezornej sesji, bo zaraz walę w kimono :) Odpowiedz Link
typson Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 14:09 > A ja po popołudniowym byczeniu się uczestniczę moment w wiezornej sesji, bo zar > az walę w kimono :) chyba spisz do tej pory. Ciekawe, co zes wypil na sen? ;P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 14:23 Hehe, nic nie piłem. Mam taki zap... w pracy, że nie mam kiedy zjeść, a co dopiero pisać. Tak to jest - księgowym lepiej, bo mają stale tyle samo roboty, a ja albo plażuję, albo zapieprzam :( Odpowiedz Link
truskava Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 19:40 sherlock_holmes napisał: > Hehe, nic nie piłem. Mam taki zap... w pracy, że nie mam kiedy zjeść, > a co dopiero pisać. > Tak to jest - księgowym lepiej, bo mają stale tyle samo roboty, a ja albo > plażuję, albo zapieprzam :( Na budowie obok mnie też tak mają - latają w te i spowrotem z pustymi taczkami, bo mają taki zapier..ol, że nie ma kiedy załadować ;-) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 10:01 czeci sierpnia czas zacząć... Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 19:41 Taaa, i po zatrważającej liczbie nowych postów we wontku, zara bedziemy go kończyć... Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 21:35 ogolnie cale forum az sie obs.alo z nadmiaru wontkow i postow Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 22:08 Cicho, malkontenci :P Jak sie odrobię, opisze moją dzisiejszą przygode z MOnroe'm :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 06:10 Raczej: poprzedni właściciel Lanosa był ambitny i założył hamerykańskie gówno Monroe Relex - jeden amortyzator rozpadł się był, w sensie dosłownym. Coś w środku lata, a amortyzator ma 5mm luzu. Tzn. miał, bo wczoraj zafundowałem Lanosowi gazowe Kayaby - i jazda jest bez porównania lepsza. Przy okazji wyjaśniło się czemu mój Lanos nie bujał się jak inne Lanosy - Monroe Reflex to też gazówki, ale z jakimiś gównianymi patentami - przypuszczam, że właśnie ten gówniany patent rozpadł się w środku i grzechoce, przy okazji robiąć demolkę amora i luz na "ladze" Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 07:33 No i stalo sie. Tak jak myslalem. Wszystko wskazuje na to ze wygralem :] Pap Zwyciezca :] Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 11:20 Ech, wiedzialem ze latwo nie bedzie... Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 11:24 glowa do gory, probuj dalej! Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 12:45 brawo! Widze, ze dajesz rade ;) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 12:59 Daje daje, co mam nie dawac (rady) :D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 05.08.05, 10:37 No i na co to wszystko? I tak ja jestem ostatni :P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 05.08.05, 23:42 Wymiękacie? Zapiliście? Imprezujecie? Nieważne - ciągle jestrem ostatni :D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 06.08.05, 08:13 Dżem dobry wszystkim :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 06.08.05, 14:07 No ico, nikt nie podejmie wyzwania? :) Odpowiedz Link
truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 07.08.05, 17:27 Niedziela się kończy, a tu nic nie drgnęło... :-/ Póki co - zamykam peleton :-D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:00 No to ja sie wysuwam dzisiaj na koniec :) BTW: brakuje juz tylko 40 postów z hakiem do 40 tysięcy wpisów na forum! Może dzis padnie kolejna granica :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:47 No i dupa - nikt nie chce zrobic 40 tys. postów :( A juz tylko 20 z hakiem zostało.... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:59 Podnoszę - mozolnie, ale zbliżamy sie do celu. Dołączy ktoś? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:03 No nareszcie! Do roboty! :) Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:07 > No nareszcie! Do roboty! :) > Zeby nie bylo, ze sie obijam Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:10 No i bardzo dobrze. 300% normy, niech klawiatury sie palą - do 40k juz bardzo blisko :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:45 juz po. Widze, ze dlugi wontek zostal w zwiazku z tym olany Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:53 > juz po. Widze, ze dlugi wontek zostal w zwiazku z tym olany to jest wojna, 40k to tylko potyczka Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:55 Dokładnie - a biorac pod uwagę opóźnienia w pokazywaniu sie nowych postów, musielismy po porostu załozyć nowy, spamerski wątek. Poza tym - w wątku-rekordziście nie ma miejsca na taki spam. Tylko porządne, rzeczowe posty - tak, jak do tej pory :))))))))))))))) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:57 a przed chwila nasz superwontek liczyl 666 postow ;> Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:08 > a przed chwila nasz superwontek liczyl 666 postow ;> sily nieczyste maczaja w tym swoje palce... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:09 Trzeba będzie do kogoś zwracać się per "wasza szatańskość" :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:22 albo per giertych - jeden grzyb Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:46 To już lepiej per "Maciarewicz". Do Giertycha bardziej per "idiota" lub "koń" :) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:21 > Do Giertycha bardziej per "idiota" lub "koń" :) czyli jeden giertych to 1KM (koń mocherowy, nie mylic z mechanicznym) Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:41 > czyli jeden giertych to 1KM (koń mocherowy, nie mylic z mechanicznym) he he :-))) dobre ! to Lepper ma chyba z 200KM (koni mocherowych);-))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:52 Nie ,Lepper ma KI (konie idiotyczne) :))) A propos koniogłowego: wiadomosci.onet.pl/1144627,11,,,,,4592,itemspec.html Ręce, nogi i wszystko inne opada ;) No cóż, bez poparcia Podgrzybka szybko sie rozlecą... Pewnie wszystko przez to, że Maciarewiczowi lepiej z oczu patrzy (znaczy się, że wygląda na wiekszego psychola :P ) Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:18 > Nie ,Lepper ma KI (konie idiotyczne) :))) dobre:-))) moze jakis przelicznik z KM na KI? np. 0,712393465592347KM = 1KI? trzeba nadac jakis wspolny mianownik temu;-) Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:28 mysle, ze predkosc swiatla w prozni moze byc uzyteczna przy tworzeniu przelicznika. Wielu ma przeciez pustke we łbach Odpowiedz Link
franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:35 > mysle, ze predkosc swiatla w prozni moze byc uzyteczna przy tworzeniu > przelicznika. Wielu ma przeciez pustke we łbach Ja bym stawial, ze nie ma tam prozni tylko czarna dziura - zadna mysl sie stamtad nie wydostanie Odpowiedz Link
typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:47 tym samym nigdy nie dowiemy sie czy tam sa jakiekolwiek mysli, bo zakladac, ze glupi to by bylo zbyt proste. Choc ostatnio okazalo sie, ze czarne dziury parują - czyli cos sie z nich wydowstaje. "w oparach romana" Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:59 W oparach to oni sa chyba dosyć często :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 15:20 Ooo, i widze że dotarlismy do granic mozliwości drzewka forumowego - już nie widac kto sie pod kim wpisuje ;) Trzeba będzie nowy wątek zarzucić :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 11:04 No i dupa - nikomu sie chyba nowy podwątek nie spodobał, skoro tak pusto :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 14:33 No to trzeba rozruszac wątek :) Odpowiedz Link
truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:07 Trzeba, trzeba, bo jeszcze jakiś kaszan z niego wyjdzie :-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:11 Na razie ciągniemy do siódmej setki :) Odpowiedz Link
truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:17 sherlock_holmes napisał: > Na razie ciągniemy do siódmej setki :) > Nooo, czuje, że jestesmy blisko... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:19 I nawt posty sie pojawiaja dosyc szybko :) Odpowiedz Link
truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:42 sherlock_holmes napisał: > I nawt posty sie pojawiaja dosyc szybko :) U mnie dalej pojawiają się z kilkuminutowym opóźnieniem :-/ Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:45 U mnie niestety też, chociaz mam wrażenie, że szybciej niż przy dochodzeniu do 600. Co ciekawe, jeden raz dzisiaj mi sie od razu pokazał. Może zapomnieli "przytrzymac" go na serwerze? :) Odpowiedz Link
truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:57 No to ja mam odwrotnie, znaczy się im dłuższy wątek, tym później pojawiają się nowe posty... Odpowiedz Link
truskava Re: Siedemset? 09.08.05, 17:48 Widze, że kolega zawodowiec ;-) Przyszedł, zrobił swoje bez zbędnej sylaby i poszedł ;-) Odpowiedz Link
ulalka Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 09.08.05, 18:23 heh... chcialabym cos wygrac wreszcie.... ;) Odpowiedz Link
typson sobota - dzien majsterkowania 13.08.05, 22:07 dzis probowalem naprawic podswietlenie popielniczki w bmw. Musze tez zlokalizowac antene do GPS - ponoc jest gdzies z przodu pod deska. Z innych chlopiecych igraszek - zabawa karcherem - fajne, polecam ;)) Odpowiedz Link
betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.08.05, 14:19 "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" Jupijajejjupijajoł Odpowiedz Link
krakus.mp Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.08.05, 14:00 betty napisała: A ja jestem - samochwała!" Jupijajejjupijajoł A bajkę o Zosi samosi znasz? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 16.08.05, 14:03 Ej, a gdzie jest artykuł o Touranie? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 16.08.05, 14:05 Przypominam o konkursie! Ostatni! :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: mam Papowe przeczucie 16.08.05, 15:07 Posladki (żeby nie rzec: dupa) :) Odpowiedz Link
krakus.mp Tragedia 16.08.05, 23:20 Nie ma z kim pisać.Nudno jak u teściowej na obiedzie.:)) Idę spać. Pzdr. PS. I nie dopisywac się dzisiaj po mnie bo popamietacie.:) Po północy możecie sobie pisać do woli.:)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tragedia 17.08.05, 08:38 Sie robi, panie kierowniku :) Dopisuje sie dzisiaj z rana (?) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Tragedia 17.08.05, 23:22 sherlock_holmes napisał: > A reszta co? Śpi? ;) > Jeszcze nie, ale zaraz usnę z nudów. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Tragedia 18.08.05, 19:40 Co sobie śpiewa Zosia samosia? "Sama się położę sama sobie nogi rozłożę sama sobie majtki ściągnę sama sobie dogodzę" Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Tragedia 19.08.05, 09:27 Cześć i czołem.Pytacie skąd się wziąłem? ( o tej porze) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tragedia 19.08.05, 09:41 Z ust mi to wyjąłeś? Jumbo na przeglądzie czy jak? Odpowiedz Link
rapid130 Łoł! 19.08.05, 15:46 Ja pierdziusię, ledwie parę dni mnie nie było, a wy towarzysze tutaj taki słuszny wynik już macie!!! P.S. Nie było mnie, bo sporo jeżdżę. Jeżeli wychodzi 250 km, to znaczy, że mam luźny dzień. M.in. wykulałem 2300 km w 5 dni za kierownicą Skody Superb 2.8 V6 Tiptronic. I muszę z ręką na sercu napisać - jakem nawiedzony pozytywnie właściciel BMW - że taka Skodzina, to niepozorny, plastikowy w środku, trochę cyborgowaty, ale pod każdym istotnym względem naprawdę zacny pojazd! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Łoł! 19.08.05, 23:10 Witaj po przerwie - i do roboty :) 800 czeka ;) Odpowiedz Link