Dodaj do ulubionych

kto się wpisze ostatni - wygrywa!!

• mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:05
      a własciwie to co mozna wygrać? bo ja bym chciał szybkowar i skuter i prase do
      wyciskania moszczu na wino i traktorek-kosiarke i spłacic kredyt i pojechac do
      legolandu i autko na fale i lornetke i żywego króliczka i żeby mi ktoś przyciął
      żywopłot....
      • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:07
        mrzagi01 napisał:

> a własciwie to co mozna wygrać? bo ja bym chciał szybkowar i skuter i prase do
        > wyciskania moszczu na wino i traktorek-kosiarke i spłacic kredyt i pojechac do
        > legolandu i autko na fale i lornetke i żywego króliczka i żeby mi ktoś
        > przyciął żywopłot....

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=25830848&a=26667921
        • mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:18
          no ostatecznie moze byc...
          • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 09:23
            Czyli wygralem :] To sie musialo tak skonczyc :]
            • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 10:23
              znow jestes blisko
              • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 10:55
                typson napisał:

> znow jestes blisko. czuje Twoj oddech na karku

Przestan Typson zaczepiac panow :-)
                • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 21.07.05, 10:58
                  betty napisała:

> znow jestes blisko. czuje Twoj oddech na piersi

Betty, przestan natychmiast wypisywac takie swinstwa!!
                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 01:53
                    Mam wstac?! :-)
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 12:23
                      No i nie wstałaś, tylko leżysz ;)
                      A ja jestem ostatni :P
                    • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:13
                      > Mam wstac z niego?! :-)

blagam, przestan....
                      • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:28
                        Zloz rece blagalnie, ukleknij i z blagalnym wyrazem twarzy blagaj o
                        przebaczenie.
                        • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:35
                          ale masz wladcze zapędy. Myslalas kiedys o zakupie skorzanego pejcza?

:P
                          • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 13:57
                            Dosyc powaznie nawet. Tylko wstyd nie pozwala mi zrealizowac tej idei :-)
                            • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:36
                              skozystaj ze sklepu internetowego. Tylko listonosz sie kapnie, przynoszac
                              paczke. A jak nie chcesz kupowac przez internet to Ci pomoge. Mam spore
                              doswiadczenie sexshopowych zakupach. Echh, to byly czasy, tyle lalek kupowalismy
                              na kolejne 18stki kolegow. Coz to byly za imprezy...
                            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:48
                              Pełno jest ogłoszen o dyskretnej wysyłce - więc paczka nie będzie sie odróżniała od np. książki kucharskiej Makłowicza czy szatańskich wersetów Leppera ;)
                              • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 00:56
                                W ciemno, jak kotka w worku takich rzeczy sie nie nabywa.
                                To tak jak kupic sobie wibrator, widzac go tylko na obrazku, pod ktorym nie
                                podano rozmiaru rzeczywistego przedmiotu :-)
                                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 21:24
                                  Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka, że wcale nie ;)
                                  • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 24.07.05, 21:50
                                    sherlock_holmes napisał:

> Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka,
                                    > że wcale nie ;)

Robią to z czystej kurtuazji
                                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:38
                                      A ja kiedyś na Onecie czytałem na forum fajny tekst: że dla wieśniar liczy się tylko kasa i długość ch..a (może to nie dosłowny cytat, ale prawie idealnie sie zgadza :) )
                                      • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:35
                                        sherlock_holmes napisał:

> A ja kiedyś na Onecie czytałem na forum fajny tekst: że dla wieśniar liczy
                                        się
                                        > tylko kasa i długość ch..a (może to nie dosłowny cytat, ale prawie idealnie
                                        sie
                                        > zgadza :) )

Tyyyy, mam w tym miejscu zacytowac cos z forum "Bluzgi"? ;-)
                                        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:40
                                          No co, ja tylko cytowałem prawdziwego artystę ;)
                                          • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:45
                                            Tez moge mistrza zacytowac. Szermierke slowna ma w malym palcu. Wymiata tekstem
                                            jak Elvis glosem ;-)
                                            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:48
                                              No to dawaj, nie ma to jak prawqdziwa sztuka ;)
                                              • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:55
                                                Lepiej nie... Pojdzie potem za mna fama. Na prywie zaraz Cie bluzgne ;-)
                                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:03
                                    sherlock_holmes napisał:

> Czyli jednak - rozmiar ma znaczenie :) A tyle kobiet się zarzeka, że wcale
                                    nie
                                    > ;)

Nie sluchaj innych kobiet. Przyjdz do mnie i zawsze dowiesz sie prawdy :-)
                                    • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:12
                                      betty napisała:

> Nie sluchaj innych kobiet. Przyjdz do mnie i zawsze dowiesz sie prawdy :-)

A co, jeżeli ta naga prawda będzie odbiegać od oczekiwań?
                                      • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:18
                                        To juz problem odbiorcy ;-)
                                        • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:29
                                          betty napisała:

> To juz problem odbiorcy ;-)

To oczywiste.
                                          Tylko żeby odbiorca nie nabawił się jakiegoś rozstroju nerwowego...
                                          • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:46
                                            No rozne reakcje widzialam juz. Fakt. Przewaznie nerwowe, ale wracali no
                                            normy :-)
                                            • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 01:53
                                              Ano właśnie, trzeba uważać, bo taki odbiorca będąc w szoku gotowy jest różne
                                              głupstwa wyczyniać ;-) Nie szukając daleko: kiedyś przez 5 min. próbowałem
                                              upchnąć dwie nogi w jednej nogawce spodni...
                                              • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:00
                                                :-) Musialo Cie niezle sieknac. A jakie traumatyczne przezycie dla "nadawcy".
                                                Na moje prawdy jeszcze nikt sie w pospiechu nie ubieral. Bywa odwrotnie ;-)
                                                • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:07
                                                  Ja to jeszcze pikuś, po nierównej walce z materią dopiąłem swego (guzika),
                                                  ale znajomy "wyszedł w miasto" w dwóch róznych butach (z różnych par),
                                                  i to w obu lewych, to dopiero artysta :-)))
                                                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:16
                                                    O jezu kolczasty. Pozdrow znajomego z wyrazami szacunku ;-)
                                                    Moze to jego pierwsza w zyciu naga prawda byla i stad ta nerwowa reakcja.
                                                    Ale chyba tak mu nie zostalo?
                                                  • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:25
                                                    Spoko, po chwili koleś doszedł do siebie (do domu) i wyprostował temat obuwia,
                                                    ale ubaw był przedni.
                                                    O zakładaniu wszelakiej odzieży "na lewą stronę" nawet nie wspominam,
                                                    bo to żadna rewelacja. Chociaż raz widziałem gościa, co założył marynarkę
                                                    na lewą stronę, ale to raczej wynikało z obalonego litrażu i nie miało
                                                    nic wspólnego z szokiem po poznaniu nagiej prawdy.
                                                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 02:57
                                                    Takie to mezczyzni maja wspomnienia zwiazane z nagoscia. Powinnam sie chyba
                                                    obrazic na cala meska populacje. Ech ;-)
                                                    To jade szukac wspomnien do Paryza. Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc
                                                    ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek
                                                    mua ;-)

Nie zaniedbujcie watku.
                                                    Dobranoc.
                                                    Do przyszlego tygodnia ;-)
                                                  • betty Reset! 25.07.05, 03:01
                                                    betty napisała:

Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc
                                                    > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek
                                                    > mua ;-)

To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset!
                                                    Nie po to jade ;-)
                                                  • pap10 Re: Reset! 25.07.05, 07:23
                                                    Ta jest :)
                                                  • sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 09:38
                                                    betty napisała:

> betty napisała:
                                                    >
                                                    > Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc
                                                    > > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze
                                                    > awek
                                                    > > mua ;-)
                                                    >
                                                    >
                                                    > To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset!
                                                    > Nie po to jade ;-)
                                                    >

Tja, teraz to taka niewinną zgrywasz ;))))))))
                                                  • sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 09:41
                                                    Tja, teraz to taka niewinna zgrywasz :)))))))
                                                  • truskava Re: Reset! 25.07.05, 09:52
                                                    betty napisała:

> betty napisała:
                                                    >
                                                    > Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc
                                                    > > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze
                                                    > awek
                                                    > > mua ;-)
                                                    >
                                                    >
                                                    > To starszne co napisalam. Skreslcie to z Waszych umyslow, czytacze. Reset!
                                                    > Nie po to jade ;-)

Hehehe, jasne, to tak samo jakbyś napisała:
                                                    - nie po to ide na basen, żeby popływać;
                                                    - nie po to ide do sklepu, żeby robic zakupy;
                                                    - nie po to ide pubu, żeby pić piwo, itd...

Będzie git ;-)
                                                  • betty Re: Reset! 25.07.05, 13:28
                                                    Oj Wy sie tam znacie na Paryzu najwiecej :-P

Wyslalam Tomkowi fotki auta, jakim jade. Dopiero z wypozyczalni odebrany. Jak
                                                    go bralam mial 8 km na liczniku.
                                                    Zaraz wrzuci je na strone Automobila.
                                                  • sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 13:37
                                                    Nie ma tak dobrze - zdjęcia będą jak Betty napisze artykuł nt. jeżdżenia Touranem, a zdjęcia będą jako okrasa słów :)
                                                  • betty Re: Reset! 25.07.05, 13:43
                                                    Oj nie teraz. 20 km nim zrobilam dopiero. Jak wroce to bede mogla cos wiecej
                                                    napisac.
                                                    W kazdym badz razie w srodku nie jest wcale glosny i generalnie pozytywne
                                                    wrazenia. Nie czuje, ze kieruje taka krowa i ponoc zabawnie w nim wygladam ;-)
                                                  • sherlock_holmes Re: Reset! 25.07.05, 13:50
                                                    betty napisała:

> Oj nie teraz. 20 km nim zrobilam dopiero. Jak wroce to bede mogla cos wiecej
                                                    > napisac.
                                                    > W kazdym badz razie w srodku nie jest wcale glosny i generalnie pozytywne
                                                    > wrazenia. Nie czuje, ze kieruje taka krowa i ponoc zabawnie w nim wygladam ;-)
                                                    >

Zabawnie czy niepoważnie? Bo to duża różnica :P
                                                  • betty Re: Reset! 25.07.05, 13:56
                                                    Jak dzidzia ponoc. Musze sie przed wyjazdem wymalowac :-)
                                                    Paznokcie pod kolor auta tez sobie sprawie. hyhy :-)
                                                  • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:49
                                                    betty napisała:

> Takie to mezczyzni maja wspomnienia zwiazane z nagoscia. Powinnam sie chyba
                                                    > obrazic na cala meska populacje. Ech ;-)

Chwilia, chwila, ja mówiłem tylko o nagiej prawdzie.
                                                    Mieszanie w to nagości jest niedopuszczalnym naduzyciem! ;-)

> To jade szukac wspomnien do Paryza. Wracam za tydzien i opowiem. Moze byc
                                                    > ciekawie, bo jedyne co potrafie po francusku powiedziec to: wulewu kusze awek
                                                    > mua ;-)
                                                    > Nie zaniedbujcie watku.
                                                    > Dobranoc.
                                                    > Do przyszlego tygodnia ;-)

Paryż dostarcza niezapomnianych wspomnień. Życzę udanego pobytu.
                                                    Zresztą trudniej jest wypić puszkę piwa niż mieć nieudany pobyt w Paryżu.
                                                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:32
                                                    truskava napisała:

> Paryż dostarcza niezapomnianych wspomnień. Życzę udanego pobytu.
                                                    > Zresztą trudniej jest wypić puszkę piwa niż mieć nieudany pobyt w Paryżu.

Moze nie byc latwo o wspomnienia. Jako, ze jedziemy wieksza grupa, a polowa z
                                                    niej to nieletni, ktorzy maja plany zwiazane jedynie z Disneylandem ;-)
                                                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:33
                                                    Nie widze problemu - zostawia sie małych na cały dzień w Disneylandzie, a sama pojedziesz do Lasku Bulońskiego ;)
                                                  • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:36
                                                    Nie-e, dla mnie sa noce. Nie przespie ani chwili :-)
                                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:37
                                      Jasne, chciałabyś :)
                                      Jestem skrtomny i nie rpzed każdą sie rozbieram ;)
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 12:40
      No i co, nie ma chętnych do rywalizacji? O taki odcisk? :)
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 14:49
        Cienizna, wola o pejczach pisać niz produkowac wątek, aby rósł w siłę, a nam żyło się dostatniej :)
        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:00
          No i nic i nikt nie pisze :( A tu 500 za pasem, do tego zbliżamy sie do 40-tysięcznego posta.
          I pewnie zrobicie mi na złość i te okrągłe okaze wypadną podczas mojego krótkiego urlopu w przyszłym tygodniu? ;(
          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:11
            > I pewnie zrobicie mi na złość i te okrągłe okaze wypadną podczas mojego krótkie
            > go urlopu w przyszłym tygodniu? ;(

no ja jestem specjalista od robiena na zlosc! Nie martw sie. Przyslemi Ci na
            urlop troche betonu, bys mogl zajac sie przygotowywaniem nagrody - odcisk gęby
            czy czego tam sobie chcesz
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 15:34
              Wiedziałem, że na ciebie mozna zawsze liczyć :) Pomyslę o tym, co odcisnąć, ale ku twemu ubolewaniu, na pewno będzie to odkryta część ciała. Zastanawiam się pomiędzy figą z palców, łokciem i średnim palcem u nogi :)
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 16:06
                > Pomyslę o tym, co odcisnąć, ale ku twemu ubolewaniu,
                mojemu? To betty chce wygrac!

> na pewno będzie to odkryta część ciała.
                a ja tam nie wiem, jak sie ludzie ubieraja i co odkrywaja w galicyjskich zakątkach
                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 21:48
                  W zakątkach i domowych pieleszach odkrywać mogą dużo, ale na ulicach poza niuniami (niunia to laska dresa - jakby ktos nie wiedział) zazwyczaj odkryte mają ręce, czasem nogi - i tyle :)
                  • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.07.05, 23:00
                    sherlock_holmes napisał:

> W zakątkach i domowych pieleszach odkrywać mogą dużo, ale na ulicach poza
                    > niuniami (niunia to laska dresa - jakby ktos nie wiedział) zazwyczaj odkryte
                    > mają ręce, czasem nogi - i tyle :)

To co, na gębulach siakieś worki noszą?
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:47
                      Nie, okdrycie głowy rozumiem jako samo przez się :)
    • typson Kto da więcej? 24.07.05, 00:20
      1
      • betty Re: Kto da więcej? 24.07.05, 00:51
        0
        • franek-b Re: Kto da więcej? 24.07.05, 01:53
          > 0

spytam 'inteligentnie': co 0?
          • betty Re: Kto da więcej? 24.07.05, 16:45
            Nadal czekam na to inteligentne pytanie :-)
            • franek-b Re: Kto da więcej? 24.07.05, 18:16
              > Nadal czekam na to inteligentne pytanie :-)

Sprobuje... czy lubi Pani cza-czę?
            • franek-b Re: Kto da więcej? 24.07.05, 18:17
              > Nadal czekam na to inteligentne pytanie :-)
              >
              sprobuje... czy lubi Pani cza-czę?
              • betty Re: Kto da więcej? 25.07.05, 00:50
                franek-b napisał:

> czy lubi Pani cza-czę?
                Czy czacze Pani zna?

Niech Pan mi wytlumaczy
                co mi czacza da!

• truskava Re: Kto da więcej? 24.07.05, 16:04
        typson napisał:

> 1

Komu?
      • typson prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:17
        2
        • truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:31
          Mimo wszystko jak mam dać wiecej, to wolałbym wiedziec komu...
          • betty Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:44
            truskava napisała:

> Mimo wszystko jak mam dać wiecej, to wolałbym wiedziec komu...

No jemu! Dlatego ode mnie 0! Zero, nul, nix, nada.
            • truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 16:48
              betty napisała:

> No jemu! Dlatego ode mnie 0! Zero, nul, nix, nada.

No fucktycznie, nie zajarzyłem, jakis niewyspany dziś jezdem, to dlatego...
              No dobra, to już wiem "komu", więc teraz zapytam: co?
              • betty Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 17:02
                Wiadomo co. Chce od nas kase wyludzic za milczenie w tym watku :-)
                • truskava Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 17:05
                  betty napisała:

> Wiadomo co. Chce od nas kase wyludzic za milczenie w tym watku :-)

- A to ci...
                  - A właśnie...
                • sherlock_holmes Re: prawidłowa, przykładowa odpowiedź 24.07.05, 21:32
                  No pieknie, to ode mnie dla Typsona też 0! :)
    • truskava 500 24.07.05, 17:05
      ostatni :-)
      • betty Re: 500 24.07.05, 17:17
        Oł noł.
        Moglam miec piecsetke... Bylam tak blisko...
        • truskava Re: 500 24.07.05, 17:34
          No niestety, "Staszek szybki jest"
          • albercik7 Re: 500 24.07.05, 19:24
            kto jest szybki :-)
            kto jak kto ale ja sie na gaszeniu znam :-)))
            • sherlock_holmes Re: 500 24.07.05, 21:33
              Teraz ja gaszę - ostatni! :P
              • betty Re: 500 25.07.05, 00:52
                Sio z tym jezorem!
                • sherlock_holmes Re: 500 25.07.05, 09:48
                  A co, nie lubisz z języczkiem? :P
    • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:42
      Ech, no nic, co nieuniknione to nieuniknione... Wygralem :]

Pap Zwyciezca :)
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:52
        Zapomnij :)
        • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 09:55
          Cholera. A bylem tak blisko... :)
          • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 11:08
            Dzień dobry :-))
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 11:15
              Może i dobry, ale dla mnie - bo jestem ostatni :P
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 11:43
                przynajmniej tak Ci sie wydawalo
                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:01
                  Aj em siur :)
                  • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:26
                    No prawie :)))))
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:53
                      Chyba jednak racja jest po mojej stronie :P
                    • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 12:54
                      wiesz, papie, jak ojciec dyrektor chce byc siurem to nikt sie tu z nim nie
                      bedzie szarpal - to pokojowe forum.

A poki co wysune sie na prowadzenie
                      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:01
                        "Na razie" - dobrze to okresliłeś :)

Co do siurów - moja wina, że fonetyczny zapis angielskiej 'pewności" jest siurem? ;)
                        • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:11
                          can't i cunt tez wymawia sie podobnie. Trzeba byc ostroznym ;))
                          • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:19
                            A to znasz: gość w knajpie siedzi zmulony, cały pobity i zmaltretowany. Pytają go co mu jest - a on, że to przez przejęzyczenie. Jakie przejęzyczenie? - pytaja chórem ze zgrozą współpijący. No chciałem przy stole poprosić zone o sól, a powiedziałem: "ty głupia krowo, przez ciebie zmarnowałem najlepsze lata mojego życia".
                            • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:42
                              dobre ;)

polak do angola

- How do you do?
                              - fine, thanks
                              - and how do you do your wife
                              - fuck you!!
                              • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:55
                                Dres zapisał sie na lekcje angielskiego i po pierwszej mówi do swojej niuni:
                                - I love you
                                Na co ona:
                                - I love you too
                                Dresik skumał bazę i leci:
                                - I love you three
                  • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:14
                    forełajl, ju łer fersd
                  • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:16
                    for e łajl, ju łer ferzd bat not nał!! ;-)))
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:44
                      noł, aj łoz last bat not list :)
                      Nał ajm last anoder tajm :)
                      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 14:15
                        fok ju, ajem de last
                        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 14:36
                          A ty co, w Irlandii mieszkasz? :)
                          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 14:47
                            w basenie z wątrobą ;P
                            • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 16:29
                              Miłego dzionka ;-)
                              • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 20:39
                                To ja teraz - miłego wieczoru :)
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:05
      Tak przy okazji - chciałem zauważyć, że przekroczuliśmy 20% planu :) Bo o ile dobrze pamiętam, można wystukać tylko 2500 postów w jedny mwątku/ :)
      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:12
        zakladajac ze ten post jest 547-my to jest to dokladnie 21,88%
        • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:27
          był 546....
          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 13:35
            nieeee, byl siodmy, przed zapostowaniem bylo 546 ;p
            • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 16:35
              Jak ja się wpisywałem pokazywał 546 postów!!!
            • topol Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 16:42
              Jak ja się wpisywałem było 546 postów!!!

last, bat not list ;-)
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 17:56
                ale sa jakies obsuwy w oblsudze tego watku. Zawsze mozna dojsc po dacie, kto w
                danym czasie wygrywal przez chwile ;-)
                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 20:40
                  I będzie coraz gorzej - bo wątek rosnie :)
                  • lexus400 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 22:18
                    ...no to ja teraz - dobranoc.:))
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 25.07.05, 22:20
                      Pchły na noc :)
                      • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 08:28
                        Jaka noc!! Raczej Dzien Dobry :]

Poranny Pap :)
                        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:47
                          Już niedługo i będzie "gud afte(r)nuun" :)
                          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 11:32
                            jeszcze dwadziescia pare minut!
                            • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 12:04
                              i juz afternun
                              • lexus400 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:05
                                Chyba jestem zwycięzcą - już 2h nikogo tutaj nie ma:))
                                • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:10
                                  bo przecie nie bede pisal sam do siebie
                                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 14:50
                                    Obecny (pritomny, jak rzekliby nasi knedlowi bracia :) )
                                    • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 15:06
                                      zjadlem lasagne w pracy. Czuje sie jak opasly wór Garfield a na mysl o
                                      knedlowych akcjach cofa mi sie
                                      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 21:40
                                        Hehe, a ja dzis tez p owłoskiemu sie obżerałem. I potem mogłem sie ruszać - umiar to wielka cnota ;)
    • apodemus Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:37
      Ciekawe jak długo bendem zwycienscom ;-P
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 26.07.05, 10:44
        Łoj panocku, niedługo, łoj nie :)
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 08:28
      Dzień dobry, cześć i czołem :)
      • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 09:32
        A witam, witam :]
        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 09:34
          Myślałem, że skończysz słowami "pytacie skąd sie wziąłem. Jestem wesoły Romek..." itd
          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 10:50
            dzien dobry
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 10:54
              No proszę, od razu się kurturarnie zrobiło :)
            • tomek854 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 19:06
              Kto znajdzie ten mój post ten i pochwali się o tym w osobnym wątku go cytując ten dostanie nagrodę :-)
          • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 10:58
            Chcialem na poczatku, ale stwierdzilem ze juz chyba tak pisalem :))))
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:03
              Czy to wazne? Ważne, że dobijamy powoli do 600!
              Może jak będzie nowa strona postów, będą się szybciej pojawiać?
              • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:06
                moze :)))
                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:17
                  No to ciągniemy - jeszcze tylko 4 do 600 :)
                  • typson 599 27.07.05, 11:29

• typson 600 27.07.05, 11:29

• sherlock_holmes Re: 600 27.07.05, 11:39
                      Wot cwaniak! Nie widział swoich psotów, więc sie ze spamem pod moim podwiesił ;)
                      BTW - wyżej na tej stronie odpisałem Ci na jeden z postów ;)
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 11:17
                ja musiale sobie zmienic, by mi sie nie pokazywalo 300 ale 100 na strone.
                Oczywiscie wszystkie ma defaultowo rozwijane wiec dodatkowo wydluza to akcje
    • typson jestem ostatni 27.07.05, 13:45
      w chwili dnia 27.07 o godzine 13:45
      • sherlock_holmes Re: jestem ostatni 27.07.05, 14:06
        A ode mnie sa jeszcze gorsi ;)
      • topol Re: jestem ostatni 28.07.05, 11:50
        Ostatni będą pierwszymi....
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 14:07
      No i dupa, nowa strona postówi i nadal nie wyswietlaja sie na bieżąco :(
      Może GW mysli, że duże wątki sa archiwalne i stąd tak wolna ich obsługa?
      Szanowni admini - my tu non stop płodzimy posty, proszę nas szybciej obsługiwać :)
      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 27.07.05, 14:42
        > Szanowni admini - my tu non stop płodzimy, proszę nas szybciej obsługiwać

mow za siebie :)
        • sherlock_holmes :)))) n/t 27.07.05, 14:45

• typson Re: :)))) n/t 27.07.05, 14:52
            no wlasnie, my tu hahaha a przeciez to taki temat, ze betty w paryzu
            podswiadomie zaczela szukac kafejki internetowej - zaraz dorzuci swoje 3 grosze
            • krakus.mp Typson, jesteś bee! 27.07.05, 19:29
              Nie lubię cię już.Moja lista piratów chyba już nigdy nie doścignie tego twojego
              wątku.Przynajmniej ja już nie doczekam.:))))
              • sherlock_holmes Re: Typson, jesteś bee! 27.07.05, 22:13
                A my lecimy do siódmej setki :P
                • topol Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 10:23
                  Lataj z LOTem ;-)
              • typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:20
                > Nie lubię cię już.Moja lista piratów chyba już nigdy nie doścignie tego twojego
                >
                > wątku.Przynajmniej ja już nie doczekam.:))))

to dorzuc mnie do listy gejow! ;)))

Widze krakusie, ze sie przelamales i zaczales zagladac to tego wątku. Fajnie.
                Czasem sa takie fazy jakbysmy raze gdzies na piwie siedzieli.

Co do Twojej listy - to chyba dobrze, ze piratow nie spotykasz az tak wiele
                • topol Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:37
                  A co to za lista gejów? Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją?
                  • typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:39
                    > A co to za lista gejów?
                    jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=27019835

> Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją?
                    a tego to nei wiem. Ja tak tylko pisze na przekor krakusowi - leczymy sie
                    wzajemnie :)
                    • topol Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:48
                      typson napisał:

> > A co to za lista gejów?
                      > jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=27019835
                      >
                      > > Czyżby bycie gejem stało się nobilitacją?
                      > a tego to nei wiem. Ja tak tylko pisze na przekor krakusowi - leczymy sie
                      > wzajemnie :)

A bo jak zwykle ja nie jestem trendy ;-)))
                      • typson Re: Typson, jesteś bee! 28.07.05, 11:59
                        > A bo jak zwykle ja nie jestem trendy ;-)))

ja tez nie, do tego nie jestem dynamiczny i czuje sie staro.
                        Nie czytam Aktivista i nie mam zielonej torby przez ramie, np. PUMA
    • typson Zapodam cos, bo juz po poludniu jest [n/t] 28.07.05, 13:59

• betty No cieniutko Wam szlo, chlopaki ;-) 29.07.05, 09:03
        Chcecie zobaczyc fotki z biczbodybala w Paryzu, czy wolicie myszke mickey? ;-)
        • typson chceeeeemy [n/t] 29.07.05, 11:19

• topol Od poniedziałku urlop... n/t 29.07.05, 14:35
    • truskava Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 30.07.05, 21:07
      Pierszy i ostatni 30.07.2005 (sobota)
      • betty Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:05
        Pierwsza i ostatnia (niedziela, 00.56)
        • typson Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:09
          dzieki za Twe nagie fotki ;)
          • betty Re: Co jest, upał zrobił swoje i ruchu nie ma ?? 31.07.05, 01:22
            To musiala byc pomylka, ale skoro juz masz- patrz! :-)
            Fajne? Wczolgalam sie do polowy na piechote :-)
    • truskava Nowy miesiąc... 01.08.05, 00:59
      Kurde, ale ten miesiąc się wlecze...
      • typson Re: Nowy miesiąc... 02.08.05, 15:31
        zgadzam sie, frekwencja forumowa tez srednio dopisuje
    • typson ciekawe 02.08.05, 16:36
      jak dlugo jeszcze bede pisal sam ze sobą?
      • sherlock_holmes Re: ciekawe 02.08.05, 17:29
        Typsonie, uwolnię cię na moment, bo zaraz wychodze i będę późno :)
        • typson Re: ciekawe 02.08.05, 18:39
          to fajnie. To zamykam biuro i ide do domu ;)
          • lexus400 Wieczorna sesja:)) 02.08.05, 22:59
            Pozwolę sobie otworzyć wieczorną sesję. Jest 23.00 właśnie skończyłem pracę na
            dzień dzisiejszy i aż boję si ę jutrzejszego dnia:((
            • sherlock_holmes Re: Wieczorna sesja:)) 02.08.05, 23:44
              Widzę, że sezon urlopowy nie dla Ciebie...
              A ja po popołudniowym byczeniu się uczestniczę moment w wiezornej sesji, bo zaraz walę w kimono :)
              • typson Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 14:09
                > A ja po popołudniowym byczeniu się uczestniczę moment w wiezornej sesji, bo zar
                > az walę w kimono :)

chyba spisz do tej pory. Ciekawe, co zes wypil na sen? ;P
                • sherlock_holmes Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 14:23
                  Hehe, nic nie piłem. Mam taki zap... w pracy, że nie mam kiedy zjeść, a co dopiero pisać.
                  Tak to jest - księgowym lepiej, bo mają stale tyle samo roboty, a ja albo plażuję, albo zapieprzam :(
                  • truskava Re: Wieczorna sesja:)) 03.08.05, 19:40
                    sherlock_holmes napisał:

> Hehe, nic nie piłem. Mam taki zap... w pracy, że nie mam kiedy zjeść,
                    > a co dopiero pisać.
                    > Tak to jest - księgowym lepiej, bo mają stale tyle samo roboty, a ja albo
                    > plażuję, albo zapieprzam :(

Na budowie obok mnie też tak mają - latają w te i spowrotem z pustymi taczkami,
                    bo mają taki zapier..ol, że nie ma kiedy załadować ;-)
    • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 10:01
      czeci sierpnia czas zacząć...
      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 11:00
        slusznie!
        • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 19:41

Taaa, i po zatrważającej liczbie nowych postów we wontku, zara bedziemy
          go kończyć...
          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 21:35
            ogolnie cale forum az sie obs.alo z nadmiaru wontkow i postow
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 22:08
              Cicho, malkontenci :P Jak sie odrobię, opisze moją dzisiejszą przygode z MOnroe'm :)
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 03.08.05, 23:42
                Merlin zyje?
                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 06:10
                  Raczej: poprzedni właściciel Lanosa był ambitny i założył hamerykańskie gówno Monroe Relex - jeden amortyzator rozpadł się był, w sensie dosłownym. Coś w środku lata, a amortyzator ma 5mm luzu. Tzn. miał, bo wczoraj zafundowałem Lanosowi gazowe Kayaby - i jazda jest bez porównania lepsza.
                  Przy okazji wyjaśniło się czemu mój Lanos nie bujał się jak inne Lanosy - Monroe Reflex to też gazówki, ale z jakimiś gównianymi patentami - przypuszczam, że właśnie ten gówniany patent rozpadł się w środku i grzechoce, przy okazji robiąć demolkę amora i luz na "ladze"
    • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 07:33
      No i stalo sie. Tak jak myslalem. Wszystko wskazuje na to ze wygralem :]

Pap Zwyciezca :]
      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 11:14
        moje graty!!
        • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 11:20
          Ech, wiedzialem ze latwo nie bedzie...
          • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 11:24
            glowa do gory, probuj dalej!
            • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 12:16
              tak jest!
              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 12:45
                brawo! Widze, ze dajesz rade ;)
                • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 04.08.05, 12:59
                  Daje daje, co mam nie dawac (rady) :D
                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 05.08.05, 10:37
                    No i na co to wszystko? I tak ja jestem ostatni :P
                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 05.08.05, 23:42
                      Wymiękacie? Zapiliście? Imprezujecie?
                      Nieważne - ciągle jestrem ostatni :D
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 06.08.05, 08:13
      Dżem dobry wszystkim :)
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 06.08.05, 14:07
        No ico, nikt nie podejmie wyzwania? :)
        • truskava Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 07.08.05, 17:27
          Niedziela się kończy, a tu nic nie drgnęło... :-/

Póki co - zamykam peleton :-D
          • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:00
            No to ja sie wysuwam dzisiaj na koniec :)

BTW: brakuje juz tylko 40 postów z hakiem do 40 tysięcy wpisów na forum! Może dzis padnie kolejna granica :)
            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:47
              No i dupa - nikt nie chce zrobic 40 tys. postów :(

A juz tylko 20 z hakiem zostało....
              • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 10:59
                Podnoszę - mozolnie, ale zbliżamy sie do celu. Dołączy ktoś?
                • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:00
                  cześć i czołem!
                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:03
                    No nareszcie! Do roboty! :)
                    • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:07
                      > No nareszcie! Do roboty! :)
                      >
                      Zeby nie bylo, ze sie obijam
                      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:10
                        No i bardzo dobrze. 300% normy, niech klawiatury sie palą - do 40k juz bardzo blisko :)
                        • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:45
                          juz po. Widze, ze dlugi wontek zostal w zwiazku z tym olany
                          • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:53
                            > juz po. Widze, ze dlugi wontek zostal w zwiazku z tym olany

to jest wojna, 40k to tylko potyczka
                            • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:55
                              Dokładnie - a biorac pod uwagę opóźnienia w pokazywaniu sie nowych postów, musielismy po porostu załozyć nowy, spamerski wątek.
                              Poza tym - w wątku-rekordziście nie ma miejsca na taki spam. Tylko porządne, rzeczowe posty - tak, jak do tej pory :)))))))))))))))
                              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 11:57
                                a przed chwila nasz superwontek liczyl 666 postow ;>
                                • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:08
                                  > a przed chwila nasz superwontek liczyl 666 postow ;>

sily nieczyste maczaja w tym swoje palce...
                                • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:09
                                  Trzeba będzie do kogoś zwracać się per "wasza szatańskość" :)
                                  • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:22
                                    albo per giertych - jeden grzyb
                                    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 12:46
                                      To już lepiej per "Maciarewicz". Do Giertycha bardziej per "idiota" lub "koń" :)
                                      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:21
                                        > Do Giertycha bardziej per "idiota" lub "koń" :)

czyli jeden giertych to 1KM (koń mocherowy, nie mylic z mechanicznym)
                                        • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:41
                                          > czyli jeden giertych to 1KM (koń mocherowy, nie mylic z mechanicznym)

he he :-))) dobre ! to Lepper ma chyba z 200KM (koni mocherowych);-)))
                                          • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 13:52
                                            Nie ,Lepper ma KI (konie idiotyczne) :)))

A propos koniogłowego:
                                            wiadomosci.onet.pl/1144627,11,,,,,4592,itemspec.html
                                            Ręce, nogi i wszystko inne opada ;) No cóż, bez poparcia Podgrzybka szybko sie rozlecą... Pewnie wszystko przez to, że Maciarewiczowi lepiej z oczu patrzy (znaczy się, że wygląda na wiekszego psychola :P )
                                            • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:18
                                              > Nie ,Lepper ma KI (konie idiotyczne) :)))

dobre:-))) moze jakis przelicznik z KM na KI? np. 0,712393465592347KM = 1KI?
                                              trzeba nadac jakis wspolny mianownik temu;-)
                                              • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:28
                                                mysle, ze predkosc swiatla w prozni moze byc uzyteczna przy tworzeniu
                                                przelicznika. Wielu ma przeciez pustke we łbach
                                                • franek-b Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:35
                                                  > mysle, ze predkosc swiatla w prozni moze byc uzyteczna przy tworzeniu
                                                  > przelicznika. Wielu ma przeciez pustke we łbach

Ja bym stawial, ze nie ma tam prozni tylko czarna dziura - zadna mysl sie
                                                  stamtad nie wydostanie
                                                  • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:47
                                                    tym samym nigdy nie dowiemy sie czy tam sa jakiekolwiek mysli, bo zakladac, ze
                                                    glupi to by bylo zbyt proste.

Choc ostatnio okazalo sie, ze czarne dziury parują - czyli cos sie z nich
                                                    wydowstaje. "w oparach romana"
                                                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 14:59
                                                    W oparach to oni sa chyba dosyć często :)
                                                  • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.08.05, 15:20
                                                    Ooo, i widze że dotarlismy do granic mozliwości drzewka forumowego - już nie widac kto sie pod kim wpisuje ;)
                                                    Trzeba będzie nowy wątek zarzucić :)
    • typson zarzucam nowy podwontek 08.08.05, 15:26
      zgodnie z zyczeniem Ojca Dyrektora
      • sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 11:04
        No i dupa - nikomu sie chyba nowy podwątek nie spodobał, skoro tak pusto :)
        • truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 14:19
          No, kicha się zrobiła...
          • sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 14:33
            No to trzeba rozruszac wątek :)
            • truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:07
              Trzeba, trzeba, bo jeszcze jakiś kaszan z niego wyjdzie :-)
              • sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:11
                Na razie ciągniemy do siódmej setki :)
                • truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:17
                  sherlock_holmes napisał:

> Na razie ciągniemy do siódmej setki :)
                  >

Nooo, czuje, że jestesmy blisko...
                  • sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:19
                    I nawt posty sie pojawiaja dosyc szybko :)
                    • truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:42
                      sherlock_holmes napisał:

> I nawt posty sie pojawiaja dosyc szybko :)

U mnie dalej pojawiają się z kilkuminutowym opóźnieniem :-/
                      • sherlock_holmes Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:45
                        U mnie niestety też, chociaz mam wrażenie, że szybciej niż przy dochodzeniu do 600. Co ciekawe, jeden raz dzisiaj mi sie od razu pokazał. Może zapomnieli "przytrzymac" go na serwerze? :)
                        • truskava Re: zarzucam nowy podwontek 09.08.05, 15:57
                          No to ja mam odwrotnie, znaczy się im dłuższy wątek, tym później pojawiają się
                          nowe posty...
                          • drpawelek 693 09.08.05, 16:37
                            A ja sie jeszcze tutaj nie wpisywalem...
                          • drpawelek 694 09.08.05, 16:38
                          • drpawelek 696 09.08.05, 16:39
                          • drpawelek 697 09.08.05, 16:40
                          • drpawelek 698 09.08.05, 16:41
                          • drpawelek 699 09.08.05, 16:41
                          • drpawelek Siedemset? 09.08.05, 16:42
                            Pozdrowienia!
                            • truskava Re: Siedemset? 09.08.05, 17:48
                              Widze, że kolega zawodowiec ;-)
                              Przyszedł, zrobił swoje bez zbędnej sylaby i poszedł ;-)
    • drpawelek 695 09.08.05, 16:39
    • ulalka Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 09.08.05, 18:23
      heh... chcialabym cos wygrac wreszcie....

;)
    • typson zapodam małe conieco na piątek 12.08.05, 15:50
      conieco
    • typson sobota - dzien majsterkowania 13.08.05, 22:07
      dzis probowalem naprawic podswietlenie popielniczki w bmw. Musze tez
      zlokalizowac antene do GPS - ponoc jest gdzies z przodu pod deska.
      Z innych chlopiecych igraszek - zabawa karcherem - fajne, polecam ;))
    • betty Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.08.05, 14:19
      "Zdolna jestem niesłychanie,
      Najpiękniejsze mam ubranie,
      Moja buzia tryska zdrowiem,
      Jak coś powiem, to już powiem,
      Jak odpowiem, to roztropnie,
      W szkole mam najlepsze stopnie,
      Śpiewam lepiej niż w operze,
      Świetnie jeżdżę na rowerze,
      Znakomicie muchy łapię,
      Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,
      Jestem mądra, jestem zgrabna,
      Wiotka, słodka i powabna,
      A w dodatku, daję słowo,
      Mam rodzinę wyjątkową:
      Tato mój do pieca sięga,
      Moja mama - taka tęga
      Moja siostra - taka mała,
      A ja jestem - samochwała!"

Jupijajejjupijajoł

• krakus.mp Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.08.05, 14:00
        betty napisała:

A ja jestem - samochwała!"

Jupijajejjupijajoł

A bajkę o Zosi samosi znasz?
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 16.08.05, 14:03
        Ej, a gdzie jest artykuł o Touranie?
    • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 16.08.05, 14:05
      Przypominam o konkursie!
      Ostatni! :)
    • typson mam Papowe przeczucie 16.08.05, 14:59
      czuje, ze wygrywam!
      • sherlock_holmes Re: mam Papowe przeczucie 16.08.05, 15:07
        Posladki (żeby nie rzec: dupa) :)
        • krakus.mp Tragedia 16.08.05, 23:20
          Nie ma z kim pisać.Nudno jak u teściowej na obiedzie.:))
          Idę spać.
          Pzdr.
          PS.
          I nie dopisywac się dzisiaj po mnie bo popamietacie.:)
          Po północy możecie sobie pisać do woli.:))
          • sherlock_holmes Re: Tragedia 17.08.05, 08:38
            Sie robi, panie kierowniku :) Dopisuje sie dzisiaj z rana (?)
            • typson Re: Tragedia 17.08.05, 12:43
              ja tyz ;)
              • sherlock_holmes Re: Tragedia 17.08.05, 14:54
                A reszta co? Śpi? ;)
                • krakus.mp Re: Tragedia 17.08.05, 23:22
                  sherlock_holmes napisał:

> A reszta co? Śpi? ;)
                  >
                  Jeszcze nie, ale zaraz usnę z nudów.
                  • sherlock_holmes Re: Tragedia 18.08.05, 08:48
                    Pobudka! :)
                    • krakus.mp Re: Tragedia 18.08.05, 19:40
                      Co sobie śpiewa Zosia samosia?

"Sama się położę
                      sama sobie nogi rozłożę
                      sama sobie majtki ściągnę
                      sama sobie dogodzę"
                      • sherlock_holmes Re: Tragedia 18.08.05, 22:23
                        Nie lubię tak samodzielnych kobiet :)
                        • sherlock_holmes Re: Tragedia 19.08.05, 08:41
                          Dżem dobry :)
                          • krakus.mp Re: Tragedia 19.08.05, 09:27
                            Cześć i czołem.Pytacie skąd się wziąłem? ( o tej porze)
                            • sherlock_holmes Re: Tragedia 19.08.05, 09:41
                              Z ust mi to wyjąłeś? Jumbo na przeglądzie czy jak?
          • rapid130 Łoł! 19.08.05, 15:46
            Ja pierdziusię, ledwie parę dni mnie nie było, a wy towarzysze tutaj taki
            słuszny wynik już macie!!!

P.S. Nie było mnie, bo sporo jeżdżę.
            Jeżeli wychodzi 250 km, to znaczy, że mam luźny dzień. M.in. wykulałem 2300 km
            w 5 dni za kierownicą Skody Superb 2.8 V6 Tiptronic. I muszę z ręką na sercu
            napisać - jakem nawiedzony pozytywnie właściciel BMW - że taka Skodzina, to
            niepozorny, plastikowy w środku, trochę cyborgowaty, ale pod każdym istotnym
            względem naprawdę zacny pojazd!
            • sherlock_holmes Re: Łoł! 19.08.05, 23:10
              Witaj po przerwie - i do roboty :) 800 czeka ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka