Dodaj do ulubionych

Lexusie, pochwal się....

27.09.05, 21:30
....cennikiem na montaż gazociągu w aucie.
Znajomy szuka dobrego warsztatu, bo chce zamontować instalację gazową w swoim
Toledo 1600 (8V) z 1994r.
Pomyślałem o tobie, bo wieśc forumowa niesie że jesteś solidny i skóry nie
zdzierasz z klienta.
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 07:21
      .... ja nie zdzieram ale teraz jest bardzo kiepski okres, ceny poszły w górę i
      takie Toledo w tej chwili to koszt 1950 PLN ze zbiornikiem toroidalnym (zamiast
      koła)
      • krakus.mp Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 22:30
        jakie masz terminy?
        • lexus400 Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 23:22
          od 10-go października wolne
    • frax1 Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 23:37
      To ja się też podłączę do pytania. Jakie są ceny instalacji do aut z turbo(vag i
      inne), oraz do v6 (konkretnie chodzi o audi).
      Pozdrawiam
      • lexus400 Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 23:47
        Ogólnie silniki z turbiną 4-ro cylindrowe najlepiej chodzą na Prinsie 5500 PLN
        a 6-cio cyl. na Diego 5900 PLN oczywiście zbiorniki w miejscu koła i z pełnym
        wskazaniem paliwa.
        • lexus400 Re: Lexusie, pochwal się.... 28.09.05, 23:56
          oraz do v6 (konkretnie chodzi o audi).

...akurat dzisiaj montowałem do B4 V6 2,8 nie byłoby w tym nic dziwnego ale z
          taką B4 miałem pierwszy kontakt: quatro, klimatronik, ABS i wszystkie inne
          pierdoły, niebywałe jak na auto z 1993 roku
          • frax1 Re: Lexusie, pochwal się.... 29.09.05, 01:24
            No bo ja właśnie chcę sobię auto być może w niedalekiej przyszłości sprawić i
            tak sobie gdybam i rozmyślam...
            A co do tej B4 to pod koniec produkcji były nieraz super wyposażane... u nas
            rzadkość albo porozbijane niestety.
            A co do ciekawostek związanych z B4 to tutaj takie coś tinyurl.com/avs9x
            Niesamowite jest to że to auto wogóle się nie zestarzało(szczególnie avant) mimo
            swojego słusznego wieku... podobnie zresztą jak Audi Cabrio co to posiada kolega
            typson.
            Pozdrawiam
            • lexus400 Re: Lexusie, pochwal się.... 29.09.05, 07:25
              > Niesamowite jest to że to auto wogóle się nie zestarzało(szczególnie avant)
              mim
              > o
              > swojego słusznego wieku... podobnie zresztą jak Audi Cabrio co to posiada
              koleg
              > a
              > typson.
              > Pozdrawiam

...przyznaję, bryła cały czas aktualna i jak się trafi wy[posażony samochód to
              jest to całkiem atrakcyjna sprawa.
          • typson Re: Lexusie, pochwal się.... 29.09.05, 12:00
            bo to naprawde fajne auta. Zreszta widac ile buractwa toto kupuje ;)

Co do audi jeszcze to moje przednionapedowe (w koncu B4) stare konstrukcyjnie
            auto prowadzi sie O NIEBO lepiej niz Laguna2. Zwlaszcza przy wiekszych
            predkosciach. Jezdzac laguna zrozumialem, ze rzeczywiscie mozna jadac prosta
            droga "nieopanowac" auta, wpasc do rowu, dachowac, etc, etc.

Niestety nie bylo cabrio z napedem quattro. A co do silnika 2.8 (AAH chyba) to
            ciekawostka jest, ze zalecaja do niego benzyne 98 aby moment zgadzal sie z tym w
            ksiazce pojadzu. We wszystkich innych silnikach z tego czasu nie ma takich zalecen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka