mrzagi01 14.11.05, 21:21 auta5p.car.cz/srazy/ropik_2005/ropik_25.htm pomijając kwestię że-"Co šlo, bylo nastříkáno na khaki.":)))))- sprawa jest ciekawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: prawdziwa zagadka 14.11.05, 23:21 Ja wiem co to! Subaru 4x4! (Napisane jest pod obrazkiem:P ) A tak na marginesie to taki pomysł z kołami zapasowymi będącymi od razu podpórką antyzwieszakiem to już przed wojną w polskich samochodach dla wojska jakichś wymyślili :-) Odpowiedz Link
tomek854 Re: prawdziwa zagadka 14.11.05, 23:23 "Co šlo, bylo nastříkáno na khaki." Znaczy, że coi się dało posprejowali na zielono ;-) Odpowiedz Link
crannmer Re: prawdziwa zagadka 14.11.05, 23:24 mrzagi01 napisał: > sprawa jest > ciekawa. O ile moja nieznajomosc czeskiego mnie nie myli, to rozwiazanie jest tutaj: Terénní vůz, vzniklý zřejmě amatérskou přestavbou japonského užitkového automobilu _Subaru_Libero_. Zachována zůstala podlahová plošina, přístrojová deska, ústrojí pohonu a zadní světlomety. MfG C. Odpowiedz Link