ecikp 25.01.06, 08:21 motoryzacja.interia.pl/news?inf=709869 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apodemus Re: hamulec ;) 25.01.06, 08:30 ...czyli poradnik "jak potraktować poważnie niepoważne wypowiedzi i w ten sposób zarobić na wierszówce"... Ten hamulec na ilustracji taki awangardowy... Odpowiedz Link
typson Re: hamulec ;) 25.01.06, 10:17 eee, a ja uwazam, ze taki tekst to przegiecie. Ze niby baba to juz glupia i nie kuma. Ciekawe czy szanowni panowie z redakcji sa tak mocni w łóżku jak w gębie? Odpowiedz Link
typson Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:01 no wlasnie! Interesuje mnie jak redaktor dochodzi, a wlasciwie jak dochodzi pani redaktorowa. Do takich wniosków rzecz jasna Odpowiedz Link
paxton1 Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:03 ale do jakich wniosków, bo ja już dzisiaj nie mam kontroli nad soim umysłem, tam było coś o wnioskach? Odpowiedz Link
typson Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:04 hmmmmm maly nie spal dzisiaj w dzien czy jak? Odpowiedz Link
paxton1 Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:05 a dobra już wiem o co ci chodziło... Odpowiedz Link
paxton1 Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:05 oj ja otwieram produkcję za kilka dni i mam straszny kołowrót Odpowiedz Link
typson Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:06 mam nadzieje, ze nie ma to nic wspolnego z mężem i owulacją Odpowiedz Link
paxton1 Re: typson no co ty? nie masz czym się interesowa 26.01.06, 01:08 hahaha o ja pier... nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! absolutnie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
simr1979 Re: hamulec ;) 26.01.06, 09:37 typson napisał: > eee, a ja uwazam, ze taki tekst to przegiecie. Więcej powiem ;) - Jestem dziwnie pewny, że ignorancja Pana Redaktora jest o wiele większa niż cytowanej blondynki, albowiem w przeciwieństwie do niej nigdy nie słyszał on o załączalnych hamulcach silnikowych, stosowanych w sam. ciężarowych i autobusach... Odpowiedz Link
typson Re: hamulec ;) 26.01.06, 14:11 blondynka tez pewnie nie slyszala ale zadala jak najbardziej logiczne pytanie. Zadaniem blondynki jest jezdzic zgodnie z przepisami i jest calkiem prawdopodobne, ze tak wlasnie jest Odpowiedz Link