typson 05.05.06, 16:41 czas zapalic swieczke, tym razem chodzi o nasz kraj :| serwisy.gazeta.pl/kraj/1,73115,3325790.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: ['] 05.05.06, 18:12 .....jakby to był 1-szy kwiecień to bym się nie zdziwił:)) to chyba jakaś paranoja jest??? trzeba się ochlać z rozpaczy. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: ['] 05.05.06, 18:17 giertych edukacji, lepper rolnicta. beger powinna być ministrem edukacji. szkoda gagać :( a ja naprawde jeszcze chce w tym kraju zostać. Odpowiedz Link
jawa99 Re: ['] 05.05.06, 19:21 Tyle że ty już kończysz LO, to nie zdąży ci namotać, ja się boję żeby mi czegoś za rok nie zgotował ... Odpowiedz Link
tomaszek874 wprawdzie... 05.05.06, 21:05 ... sam uważam się za katolika ale... Lepiej naucz się różańca etc. :) na mature z Rydzykiem, i innymi może być jak znalazł. bez sensu to... Odpowiedz Link
jawa99 Widząc stabilność 05.05.06, 21:49 polskiej sceny politycznej i rządów z udziałem pis-U to za rok, ba za pół roku już go (Romana) na tym stanowisku nie bedzie, a co do różańca :) to nigdy nic nie wiadomo ... Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Widząc stabilność 05.05.06, 22:03 wiesz. nic pewnego że nie zjawią się następni. bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić aby do rządów doszedł wreszcie ktoś rozsądny Odpowiedz Link
tomek854 Re: Widząc stabilność 06.05.06, 01:46 pewnie że się zjawią. ja kiedyś zrobiłem duży materiał o przewałkach w światku samorzadów i organizacji studenckich, którego nikt mi nie chciał wydrukować. Ale od tego czasu jestem w kontakcie z ludźmi, którym nie jest to obojętne i głos się na głowie jeży... A taki np gruby, przewodniczący samorządu studenckiego jednej z wrocławskiej uczelni, znany ze zrobienia przewałek na grubą kasę i sfałszowania wyborów do samorżadu juz robi karierę u PiSiorów. nie ma co, trzeba sŧąd wypierdalać... Btw: artykuł chciałem zatytułować "skąd się biorą politycy". Odpowiedz Link
mejson.e Re: ['] 05.05.06, 22:00 A pisałeś, że Cię nic nie rusza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=41302893 W demokracji tak to już jest, że nie wygrywa najmądrzejszy, tylko najładniejszy. A pretensje kieruj do tych, którzy głosowli na PiS, LPR, Samoobronę i PO. A jeszcze większe do tych, którzy nie głosowali w ogóle, bo pozwolili, by za nich wybrali inni. Co do meritum - pierwsze demonstracje i strajki pracowników oświaty pewnie nie zaczna się przed wakacjami, ale od września na mur beton. Lepper sobie do sukcesów zaliczy pewnie zniesienie embarga Ukrainy na polskie mięso - dziś podpisano porozumienie. Z Rosją tak łatwo mu nie pójdzie - Putin kocha próbę sił i albo Lepper się ukorzy albo zostanie wyprowadzony z równowagi i będziemy świadkami skandalu dyplomatycznego. Z tą świeczką nie przesadzaj, typson - tu jeszcze żyją ludzie. Jak się ockną, to może rozpieprzą ten UKłAD wcześniej niż za 3,5 roku i nie pozwolą sobie wcisnąć ściemy przy następnych wyborach. Jak nie, to następne wybory miażdżąco wygra PiS, bo za wszystko co złe odpowiada przecież PO. Już odpowiada za brak koalicji z PO-PiS, pakt stabilizacyjny a teraz za koalicję z populistami. Lista się wydłuży. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
jawa99 Re: ['] 05.05.06, 22:26 > W demokracji tak to już jest, że nie wygrywa najmądrzejszy, tylko najładniejszy W naszym kraju nie najładniejszy (chyba że ktoś lubi zwierzęta) ale tan, kto potrafi wiarygodnie przedstawić niemożliwe do zrealizowania pomysły, ale racja że przecież to i tak wina PO, a niedługo i Leppera jak się wyłamie z kolejnego paktu stabilizacyjnego. Odpowiedz Link
mejson.e Re: najładniejszy 05.05.06, 23:32 jawa99 napisał: "W naszym kraju (...) ten, kto potrafi wiarygodnie przedstawić niemożliwe do zrealizowania pomysły" W polityce to właśnie oznacza "najładniejszy" ;-) -Tato, co to jest, gdy panowie kłamią sobie w żywe oczy i wszyscy o tym wiedzą? -Dyplomacja, synku... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: ['] ['] ['] ['] ['] 05.05.06, 22:34 Ok. godz. 17 przekraczamy granicę ucieszeni, że radyjko odbiera czekamy z utęsknieniem na wiadomości. Gromkie "O KURWA" dziś było nadwyraz wymowne. Koleżanka niepaląca poprosiła mnie o fajkę, a kolega wiecznie gadający zamknął się na kilkanaście minut. ;-(((((((((((((((( Odpowiedz Link
gladiusz Re: ['] ['] ['] ['] ['] 06.05.06, 00:29 Trzeba było zawrócić - jeszcze nie było daleko. A tak na serio to coś mi sie wydaje że PiS wmanewrowuje koalicjantów w "parszywe" (rolnictwo) i niedoceniane (oświaty) ministerstwa. Na rolnictwo i tak w Polsce nikt nie ma pomysłu, bo trzeba by "ciąć" i to ostro a na to nikt się nie odważy (w Polsce nie ma miejsca na tylu rolników i gospodarstw które mamay) a ministerstwa typu oświata czy medycyna (mam czasami też wraznie że infrastruktura też) są traktowane jak 2-liga - zresztą i tak wiadomo że dla obecnego układu oczkiem w głowie są ministerstwa "siłowe" - więc pozostałe można rozdać byle komu. Odpowiedz Link
typson Re: ['] ['] ['] ['] ['] 06.05.06, 00:31 roznictwo samo sie uzdrowi tyle ze w znacznie dluzszym czasie. przeciez juz dzis z wielodzietnych rodzin jeden zostaje na stałe "na gospodarstwie" a reszta lata zarabiac do city Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ['] 06.05.06, 10:33 Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy... Pozostało nam modlić sie o kolejny Cud Nad Wisłą. To jedyna szansa, żeby banda pazernych idiotów nie zatopiła tego okrętu... Odpowiedz Link
computerland1 Re: ['] 06.05.06, 10:44 zapalam z Wami. ale wyjezdzam i chyba nie wracam... pzdr abc. Odpowiedz Link
tomek854 Re: ['] 06.05.06, 18:48 Poki my zyjemy - tylko ze bedziemy zyc nad Tamizą a nie nad wisłą. Odpowiedz Link
mejson.e Re: Cud 06.05.06, 22:28 sherlock_holmes napisał: "Pozostało nam modlić sie o kolejny Cud Nad Wisłą. To jedyna szansa, żeby banda pazernych idiotów nie zatopiła tego okrętu..." Modły nie wystarczą. Przewiduję protesty - demonstracje i strajki, szczególnie w oświacie. Życzę natchnienia nad urną jesienią... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
camillie Re: ['] 07.05.06, 19:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3325290.html przeciął szkłem tętnice szyjną przywiązanemu do drzewa malcowi i poczekał, aż umrze, by przykryć gałęziami..... Odpowiedz Link
qwertys22 Re: ['] 08.05.06, 13:25 nasz nowy, prawomocnie skazany wicepremier: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3330450.html wspaniale, że taka osoba będzie reprezentowała nasz kraj... Odpowiedz Link
camillie Tomku, 08.05.06, 15:39 monotematyczny ostatnio jesteś :)))) jaka to przyczyna? :) Odpowiedz Link
bart.ez Re: ['] 08.05.06, 22:38 Na znak protestu przeciwko nominacjom Andrzeja Leppera i Romana Giertycha Krzysztof Deroń postanowił zostać bezpaństwowcem. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3331698.html Odpowiedz Link
typson coś na pocieszenie 08.05.06, 22:44 tiny.pl/g1mz seria mi wystarczy. Choc sa tez modele po 550KM. Wtedy ma sie 4,1 do 100 ale to juz chyba lekka przesada. Nie ma co motocyklistow wprowadzac w zakłopotanie kombiakiem :D Odpowiedz Link
typson Re: coś na pocieszenie 08.05.06, 23:03 i moj ulubiony gag video.google.com/videoplay?docid=4165851694192170855 chyba juz go wklejalem ale co tam ;) Odpowiedz Link
camillie serdecznie zapraszamy 09.05.06, 12:23 przestępców do rządu. W celach resocjalizacyjnych.... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3332785.html Odpowiedz Link
camillie Gotowy na wszystko? :))) 10.05.06, 08:34 Dzień dobry :)) Pizzo, czy gazetę już masz? :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Gotowy na wszystko? :))) 10.05.06, 15:55 Dzisiaj już dwa razy użyłem mojego wklejadła. Ale musze wymyslec sobie jakąś fajną sygnaturkę jeszcze. Odpowiedz Link
camillie Dziś bardzo mi potrzeba 10.05.06, 16:04 twojego wklejadła. Ale nie wiem, czy mogę plagiatować :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Dziś bardzo mi potrzeba 10.05.06, 22:15 a proszę. Nawet Ci mogę zamieścić tutaj dla łatwego kopiowania: -- A idź, kurwa. -- Odpowiedz Link
akashha Re: serdecznie zapraszamy 10.05.06, 22:53 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3333946.html To juz przegiecie z tym straszeniem :| Pokazali to, co wiadomo od dawna, niektorzy staja sie parlamentarzystami dla osiagniecia wlasnych korzysci materialnych - w tym wypadku umorzenie dlugow... Masakra :| Odpowiedz Link