typson 06.09.06, 06:47 ale tym razem pociągiem, 7:25 odjazd. No i pogrzeb niestety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: znow Poznan 07.09.06, 13:46 niestety ale rano, tj o 7:10, gdy juz podjezdzalem pod dworzec dowiedzialem sie od kolezanki, ze nie jedziemy, bo: - nie ma biletow - caly pociag wykupiony - druga kolezanka w dalszym ciagu stoi w korku na modlinskiej i do mostu grota ma daleko no wiec zabralem pierwsza, odwiozlem żone do domu i pojechalismy po druga na tarchomin widzac po drodze zapchana modlinska. Z tarchomina pojechalismy do nowego dworu, pozniej droga na Blonie ale wczesniej w lesznie skrecilismy na żelazowa wole i Sochaczew. Dobry objazd DK 2. (czyli wyjezdzamy gorczewska i jedziemy dopoki nie wjedziemy do sochaczewa) Pozniej byl sajgon do momentu wjazdu na autostrade w strykowie. Tam byl "szybki sajgon" czyli jechalem tak, ze wstycze sie o tym rozmawiac. ale zdieki temu udalo nam sie o 12:10 byc juz na cmentarzu, dzieki czemu mialem jeszcze 10 minut na zaciagniecie gajerka, itp. Powrot odbywal sie spokojnie i kulturalnie. DK2 to najbardziej beznadziejny szlak komunikacyjny w PL Odpowiedz Link
computerland1 Re: znow Poznan 07.09.06, 16:21 mnie to czeka w niedziele... jak se o tym pomysle... Odpowiedz Link
simr1979 Re: znow Poznan 08.09.06, 10:27 typson napisał: > DK2 to > najbardziej beznadziejny szlak komunikacyjny w PL Dokładnie - nigdy nie mogłem pojąć, dlaczego ludzie w ogóle z niego korzystają ;D Istnieją przecież (zawsze istniały) równoległe trasy alternatywne, puste i często piękne krajobrazowo... Odpowiedz Link
bassooner Re: znow Poznan 08.09.06, 15:52 Napisz jeszcze,że widzieliśmy się na kawusi w Starym Browarze...dla wiadomości Picy... Odpowiedz Link
typson Re: znow Poznan 08.09.06, 15:58 no widzielismy sie, widzielismy. moje kolezanki zostaly mocno zbajerowane przez Bassa i do tej pory wzdychaja z wrazenia ;) Odpowiedz Link