mrzagi01 08.11.06, 10:14 w każdej chwili możesz zostać dystrybutorem Amway'a (no chyba że właśnie od tego chcesz uciec ;))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Re: wobi 08.11.06, 13:57 mrzagi01 napisał: > w każdej chwili możesz zostać dystrybutorem Amway'a (no chyba że właśnie od > tego chcesz uciec ;))))) Chce uciec od bycia urzedasem. Chce robic to, co lubie. Wtedy chyba bym nawet nie plakal, gdybym malo zarabial, pewnie do czasu. ;) A tak swoja droga, to mam mega pecha, bo jak sie trafia swietna oferta pracy, to najczesciej w ogole firma rezygnuje z przyjmowania kogos nowego. Odpowiedz Link
pap10 Re: wobi 08.11.06, 14:02 "Chce robic to, co lubie" Ech, rozmarzylem sie... Tylko skad ja tyle kobiet wezme?? Pozdrowka, Pap :D Odpowiedz Link
wo_bi Re: wobi 08.11.06, 14:05 pap10 napisał: > "Chce robic to, co lubie" > > Ech, rozmarzylem sie... Tylko skad ja tyle kobiet wezme?? > > Pozdrowka, > Pap :D Jak bedziesz mi dobrze placic, to ja Ci bede ich szukal. Odpowiedz Link
pap10 Re: wobi 08.11.06, 14:07 Postawa godna podziwu!! Jak tylko moj biznes sie rozkreci to sie dogadamy :))))) Pozdrowka, Pap :) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: wobi 08.11.06, 14:05 wo_bi napisał: > > Chce uciec od bycia urzedasem. hmmmm.... legia cudzoziemska? ;) Odpowiedz Link
wo_bi Re: wobi 08.11.06, 14:06 mrzagi01 napisał: > wo_bi napisał: > > > > > Chce uciec od bycia urzedasem. > hmmmm.... legia cudzoziemska? ;) smiejcie sie, kurna, smiejcie... Hmm, myslalem o legii, ale stwierdzilem, ze zbyt meczace... chociaz podobno niezle placa. Odpowiedz Link