29.11.06, 15:19
Link długi ale warty wklejenia.
Wyobrażacie sobie liczbę ofiar śmiertelnych tego rozwiązania dajmy na to w
Wawie?

www.biertijd.com/mediaplayer/flvplayer.swf?
file=media.biertijd.com/movies/200610/onderen.flv&autostart=true&fs=tru
e

pzdr
MQ
Obserwuj wątek
    • computerland1 Re: BUS PAS 29.11.06, 15:26
      wez no to stajnilinkuj:)
      • mrzagi01 Re: BUS PAS 29.11.06, 15:28
        tiny.pl/rzh8
        lemwe te ludzie... ja nie wiem...
        • qrakki999 Re: Łojeza 29.11.06, 16:07
          sori ale nie każdy jest taki komputerowiec jak wy.
          Q
          • emes-nju Re: Łojeza 29.11.06, 16:23
            Ja tam umniem skrocic sznurek, ale za (...) nie moge obejzec wzmiankowanego. Na czarnym ekranie mam napis "buffering". Jakies to malo porywajace... No rozumiem, ze mozna sobie na cos takiego popatrzec przez 15 min. Ale dluzej?
            • computerland1 Re: Łojeza 29.11.06, 16:29
              tez patrzylem kilka minut i takie wrazenie na mnie wywarlo, ze poszedlem sie
              napic:)
              • plawski Re: Łojeza 29.11.06, 16:30
                computerland1 napisał:

> tez patrzylem kilka minut i takie wrazenie na mnie wywarlo, ze poszedlem sie
                > napic:)

A myślałem, że to z moim kompem coś nie halo.
                • computerland1 Re: Łojeza 29.11.06, 16:34
                  plawski napisał:

>
                  > A myślałem, że to z moim kompem coś nie halo.
                  • plawski Re: Łojeza 29.11.06, 16:41
                    computerland1 napisał:

> plawski napisał:
                    >
                    > >
                    > > A myślałem, że to z moim kompem coś nie halo.
                    • computerland1 Re: Łojeza 29.11.06, 16:49
                      plawski napisał:
                      > Ano :)

kurcze, ma odruchy jak komputer. mam nadzieje, ze nie masz wirusa, ani po
                      formacie C nie jest:)
                      • computerland1 Re: Łojeza 29.11.06, 16:50
                        mam mialo byc:)
                • qrakki999 Re: Łojeza 2 29.11.06, 16:35
                  nie wiem jak ten link tutaj wkleić?
                  działa dopiero całość

www.biertijd.com/mediaplayer/flvplayer.swf?
                  file=media.biertijd.com/movies/200610/onderen.flv&autostart=true&fs=true

A jak dupa to skasujta adminie ten wątek.
                  Q
                  • typson Re: Łojeza 2 29.11.06, 16:51
                    masz na goze forum link pod tytulem "skróć sobie sznurek" to jest link do
                    strony typu tiny.pl gdzie wklejasz dlugi link a dostajesz do skopiowania krotki
                    wzamian
    • qrakki999 Re: A tera? 29.11.06, 17:36
      tiny.pl/rzxz
      skróciwszy dzięki typsonowego oświeceniu (co uświadomiło mi tylko jak wybiórczo
      przeglądam forum)

pzdr
      MQ
      • computerland1 Re: A tera? 29.11.06, 17:40
        teraz dziala. nie wyobrazam sobie tego u nas:)
        • mariusz_d1 Re: A tera? 30.11.06, 08:26
          Dlaczego nie wyobrażasz sobie. Działałoby tak samo jak tam.
          • computerland1 Re: A tera? 30.11.06, 10:49
            mysle, ze wypadkow by bylo wiecej. w tym sensie nie wyobrazam.
            • emes-nju Re: A tera? 30.11.06, 11:37
              Takich wypadkow mogloby byc mniej. Polacy, z racji biedy i zlodziejskich ubezpieczen, nie sa az tak sklonni do ryzyka w takich sytuacjach. Co innego na drodze gdzie kazdy jest miszczem nad miszcze...
              • computerland1 Re: A tera? 30.11.06, 12:13
                ta, w szczegolnosci miszczami sa Ci:
                - Alfiarze
                - posiadadze nowych kobit
                - ktorym sie powodzi

:):)
                • emes-nju Re: A tera? 01.12.06, 15:01
                  Ufffff...

Juz myslalem, ze do mnie pijesz... Ale mi sie za specjalnie nie powodzi :-( Pracuje nad tym ubolewania godnym faktem, ale nadal mieszkam w wynajetym mieszkaniu, a nie w czyms, co bym kupil nawet na 100 letni kredyt.
                  • computerland1 Re: A tera? 01.12.06, 15:07
                    emes-nju napisał:

> Ufffff...
                    >
                    > Juz myslalem, ze do mnie pijesz... Ale mi sie za specjalnie nie powodzi :-(
                    emes zdecyduj sie...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=52574207&a=52578034
                    • emes-nju To byla autoironia :-) n/t 01.12.06, 15:12

• computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 15:27
                        ta, w szczegolnosci miszczami sa Ci:
                        - Alfiarze
                        - posiadadze nowych kobit
                        - ktorym sie NIE powodzi

• emes-nju Re: wiec tak... 01.12.06, 15:36
                          Zmienasz zdanie jak kobieta kapelusze :-)
                          • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 15:37
                            ironiczny zes jak kobieta:)
                            • emes-nju Re: wiec tak... 01.12.06, 15:43
                              Ja mam duzy udzial pierwiastka zenskiego w glowie. Umiem tolerowac wyjscie na zakupy (a nie wyjscie, zeby cos kupic), toleruje wielominutowe damskie wydziwianie w sklepie. Itp. itd. W jakims tescie psychologicznym (moja ex. byla psychologiem, co wcale jej nie pomoglo) wyszlo, ze jestem androgyniczny czyli psychiczne cechy zenskie i meskie u mnie sie rownowaza - to podobno najkorzysniejsze w stosunkach miedzyludzkich :-P
                              • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 15:46
                                emes-nju napisał:

> Ja mam duzy udzial pierwiastka zenskiego w glowie. Umiem tolerowac wyjscie na
                                z
                                > akupy (a nie wyjscie, zeby cos kupic).

to mnie wlasnie niesamowicie wk... ale obecna dama nauczyla mnie spokoju w 2
                                miesiace:)

>... wyszlo, ze jestem androgyniczny czyli psychiczne cechy zenskie i meskie u
                                mnie sie rownowaza - to podobno najkorzysniejsze w stosunkach miedzyludzkich :-P

ale nie wykorzystujesz tego wsrod mezczyzn?:)
                                • emes-nju Re: wiec tak... 01.12.06, 15:51
                                  computerland1 napisał:

> >... wyszlo, ze jestem androgyniczny czyli psychiczne cechy zenskie i meskie
                                  > > u mnie sie rownowaza - to podobno najkorzysniejsze w stosunkach
                                  > > miedzyludzkich :-P
                                  >
                                  > ale nie wykorzystujesz tego wsrod mezczyzn?:)

Nie. Ale byc moze taki zespol cech umozliwil to, ze dwaj najlepsi moi przyjaciele, to para gejow :-) I odwiedzam ich ze swoja kobieta :-)
                                  • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 15:57
                                    :):):)

ale czy w zwiazku z Twoimi cechami Twoja kobieta nie musi byc w polowie less?:)
                                    • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 15:58
                                      czyli de facto byc "bi":)
                                      • emes-nju Re: wiec tak... 01.12.06, 16:00
                                        Nie pisz mi takich rzeczy przed weekendem, bo nie bede mogl spac... :-P~

Jak sobie ja wyobraze... A fuj, fuj, fuj!
                                        • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 16:04
                                          e, nie znasz sie na rzeczy... teraz oczywiscie nie, bo jest Twoja, ale widok
                                          dwoch kobitek to jeden z fajniejszych, jaki moze byc:)
                                          • edek40 Re: wiec tak... 01.12.06, 16:06
                                            Pleciesz bzdury. W domu mam trzy kobitki (a jak mam najazd tesciowej, to cztery). To naprawde nie jest fajny widok. Myslisz, ze dlaczego zbudowalem gniewnik?
                                            • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 16:07
                                              ja mowie o dwoch, mlodych, pragnacych sie nawzajem kobitek. a z tym gniewnikiem
                                              to ladnie wymysliles - trzeba sie uczyc od starszych:)
                                          • plawski Re: wiec tak... 01.12.06, 16:08
                                            computerland1 napisał:

> e, nie znasz sie na rzeczy... teraz oczywiscie nie, bo jest Twoja, ale widok
                                            > dwoch kobitek to jeden z fajniejszych, jaki moze byc:)

hehehehe, no coś w tym jest. A wyobraź sobie dwóch kolesi i spróbuj nie puścić
                                            pawia :)
                                            • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 16:13
                                              plawski napisał:

> hehehehe, no coś w tym jest. A wyobraź sobie dwóch kolesi i spróbuj nie puścić
                                              > pawia :)

puscilbym nawet przed wyobrazeniem. ale na miejscu emesa wolalbym zobaczyc
                                              kobitke z inna kobitka niz... z innym facetem:):)
                                          • emes-nju Re: wiec tak... 01.12.06, 16:26
                                            computerland1 napisał:

> e, nie znasz sie na rzeczy... teraz oczywiscie nie, bo jest Twoja, ale widok
                                            > dwoch kobitek to jeden z fajniejszych, jaki moze byc:)

No i wlasnie wyobrazajac sobie taki widok nie bede mogl spac...
                                            • computerland1 Re: wiec tak... 01.12.06, 16:32
                                              wez jedna z feministek, zrobia Ci show wieczorem. to i w nocy sie wyspisz:)
                              • plawski Re: wiec tak... 01.12.06, 16:07
                                emes-nju napisał:

....toleruje wielominutowe damskie wydziwian
                                > ie w sklepie. Itp. itd.

Hmmm, ja też...
                                • edek40 Zboczency!!! n/t 01.12.06, 16:37
                                  • plawski Re: Zboczency!!! n/t 01.12.06, 17:24
                                    Może i zboczeńcy. Ale nie wiesz co tracisz... Kobiety potrafią się za to
                                    odwdzięczyć, prawda, Emes? :P
                                    • computerland1 Re: Zboczency!!! n/t 01.12.06, 19:13
                                      zboczency to by byli, gdyby chcieli ogladac facetow. no chyba, ze edziu sie
                                      zelpeerowal - to wtedy i milosc z zona moze byc zboczeniem:)
                                    • emes-nju Re: Zboczency!!! n/t 04.12.06, 11:35
                                      plawski napisał:

> Może i zboczeńcy. Ale nie wiesz co tracisz... Kobiety potrafią się za to
                                      > odwdzięczyć, prawda, Emes? :P

Czasem tak, a czasem nie. Dosc czesto zdarzaja mi sie takie akcje, ze lala wybiera, wydziwia i w pewnym momencie pyta mnie o zdanie. A ja, glupi emes, oj glupi (!) mowie, co mysle. I wtedy zwykle slysze, ze ze mna nie mozna robic zakupow, bo mi sie ciagle cos nie podoba :-P

A co ja, biedny maly emes, poradze na to, ze wspolczesna moda damska (meska momentami tez...) wydaje mi sie zywcem wyciagnieta z szaf dam lekkich obyczajow sprzed kilku, kilkunastu lat :-( Pomijam juz to, ze producenci damskich koszulek i spodni nie moga sie dogadac odnosnie wymiarow, wskutek czego lale chodza ubrane z przerwa na wysokosci pepka - w lecie to fajnie wyglada, ale w zimie... Jak na swoja patrze, to az mi zimno :-(
                                    • edek40 Re: Zboczency!!! n/t 04.12.06, 11:37
                                      Wiem co trace, gdy ide z zona na zakupy. 1. Czas. 2. Pieniadze. I zawsze staczam ze soba ciezka walke, czego mi bardziej zal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka