lexus400 15.05.07, 21:31 .....a jednak zagazowal. Moze nam kolega realista wytlumaczy powod zagazowania LS430, bo chyba nie z powodu braku kasy na paliwo?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Biedak tego auta nie kupil a jednak....... 15.05.07, 21:55 bo zadajesz sie z jakimis debilami i hipisami, wywrotowcami i rewolucjonistami co burza porzadek rzeczy ustalony przez tłuszcze zamieszkujaca jedna, wielka i smierdzaca szuflade w szuflandii pojąłes juz dlaczego? :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Biedak tego auta nie kupil a jednak....... 15.05.07, 22:14 Ja wiedzialem o tym o czym Ty napisales ale nie bylem do konca pewny:)) Odpowiedz Link
bassooner Re: Biedak tego auta nie kupil a jednak....... 15.05.07, 22:25 Może po prostu lubi gazy...;-) "Gaz w aucie i w jelitach...oto moje motto" bassooner Odpowiedz Link
typson moze tak? 15.05.07, 22:31 Żył raz pewien facet pod lasem co gazował auta kut.sem popadł jednak w kłopoty w skutek nawału roboty bo narzędzie zmarnował przed czasem Odpowiedz Link
bassooner Re: moze tak? 15.05.07, 22:41 i tak z czasem, mógł ino se helikoptera, zrobić pod lasem, ...kut.sem... Odpowiedz Link
pap10 Re: moze tak? 16.05.07, 11:21 [Typ] Żył raz pewien facet pod lasem co gazował auta kut.sem popadł jednak w kłopoty w skutek nawału roboty bo narzędzie zmarnował przed czasem [Pap] Harujac ciagle pod lasem Przyszla jednak taka chwila Ze mu nerwa juz puscila I zamiast gazic ku.sem Trzymal dlonie swe za pasem I laseczek naprzyzywal Wtedy sobie nauzywal I pomyslal sobie dziarsko Ze nie bedzie juz blacharsko Ani juz tym bardziej gazem Bawil sie i bwail razem Z laseczkami zaczal trzymac No i zaczal ostro dymac I tak spedzil swe zywoty Zamias zagazowac grzmoty Dymal i uciech mial wiele I szczesliwy byl jak jelen Co na lace sie wypasa Przy osiedlu zwanym NASA :] Odpowiedz Link
pawel_1976 Re: moze tak? 16.05.07, 13:44 cd: ...a razu pewnego, przed dziennikiem spróbował nawet językiem dostarczyć uciech dziewczynie której Pelagia było na imię wszak franzcuzom od dawna znana sztuka "minetą" zwana wnet rozeszło się po gminie został znany z szybkich minet.. przyjezdzały don kucharki studentki i pielegniarki pod pozorem gazowania chciały miec uciechę z pana jedna młoda lekarka (a moze to była malarka?) podeszła faceta z wieczora choc moze to była inna pora.. pytajac bez odrazy: "Zagazuje mi pan dwa razy?" Odpowiedz Link
plawski Re: moze tak? 16.05.07, 13:49 pawel_1976 napisał: > cd: > > ...a razu pewnego, przed dziennikiem > spróbował nawet językiem > dostarczyć uciech dziewczynie > której Pelagia było na imię > wszak franzcuzom od dawna znana > sztuka "minetą" zwana > wnet rozeszło się po gminie > został znany z szybkich minet.. > przyjezdzały don kucharki > studentki i pielegniarki > pod pozorem gazowania > chciały miec uciechę z pana > jedna młoda lekarka > (a moze to była malarka?) > podeszła faceta z wieczora > choc moze to była inna pora.. > pytajac bez odrazy: > "Zagazuje mi pan dwa razy? "Oczywiście, proszę pani" - choć od rana był na bani. Zagazuję to we wtorek, wtedy sztywny mam amorek. Dzisiaj mi zabrakło viagry, możliwości więc mi spadły. Mogę dziś minetką służyć, by czekania nie przedłużyć :) Odpowiedz Link
typson Re: moze tak? 16.05.07, 13:51 > Mogę dziś minetką służyć rozumiem, ze chodzi Ci o DoMinet Bank ? Odpowiedz Link
strongwaz Re: moze tak? 16.05.07, 15:56 i rżnie minete dzień i dwa i tydzień cały! aż mu na wierzch wyszły gały Panie daj pan spokój panna ryczy a on dalej swoje, panna jak szalona kwiczy nagle on zmienił taktyke chciał zaprzęgnąć swoją tyke lecz gdy panna zobaczyła co on miał w spodniach po tych mękach i wielu dniach Dała mu ....na imię STACH Odpowiedz Link
bassooner Re: moze tak? 17.05.07, 14:00 A ten Stach, miał kutas wielki, jako dach, znaczy sie, może nie tak wielki, ale za to taki płaski i do tego w paski, Bober-przez to ksywke nosił, z racji płaskości swojej tyki, którą mu to czasami, bez kozery powiem "bardzo profesjonalnie", dwa kaczory obrabiały...bardzo lojalnie. Odpowiedz Link
simr1979 Re: Biedak tego auta nie kupil a jednak....... 16.05.07, 11:03 lexus400 napisał: > .....a jednak zagazowal. Moze nam kolega realista wytlumaczy powod zagazowania > LS430, bo chyba nie z powodu braku kasy na paliwo?? Ależ jak najbardzej :) LS430, jak przed chwilą sprawdziłem na mobile.de, można kupić już za 15.500 E (5-latek)- polskiego klienta na auto w tej cenie z pewnością nie stać na benzynkę do LS430..... Odpowiedz Link
1realista Re: Biedak tego auta nie kupil a jednak....... 17.05.07, 00:07 nie wiem. Najlepiej zapytaj kolegi. Ja bym nie gazował. O ile oczywiscie wpadłbym na durny pomysł kupienia takiego smoka :-))). Odpowiedz Link