krakus.b6 05.08.07, 17:06 ry.sie.pl/fotobug.jpg Widziany we Wrocku. Może turystycznie zawita do Krakowa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karakalla Re: Bugatti Veyron w Polsce 05.08.07, 17:23 We Wrocku to ja dzisiaj widziałem na własne oczy Veyrona na wrocławskich numerach, a zaznaczam, że nie byłem nadmiernie pijany ani naćpany. Za kierownicą siedział prawdopodobnie Leszek Czarnecki. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Bugatti Veyron w Polsce 05.08.07, 18:09 W Krakowie jeździ Aston Martin DB9.Ostatnio widziałem na krakowskiej lawecie, Astona Martina Vantage (nówka,bez tablic). Odpowiedz Link
karakalla Re: Bugatti Veyron w Polsce 05.08.07, 19:29 Astonów u nas chyba nie ma, ja przynajmniej nie widziałem innych, niż na niemieckich numerach. Są za to dwa Bentleye Continentale GT, jedno Ferrari 348 i chyba jedno 430, aczkolwiek nie pamiętam teraz, czy miało nasze numery. Ale chyba tak. Kiedyś jacyś typkowie tłukli się po mieście Rolls Roycem Silver Spiritem (tablice kanadyjskie, ale widywałem go w mieście przynajmniej rok), jednak ten wyglądał jak wyciągnięty z jakiegoś szrotu. O autach tak pospolitych jak Porsche 911, Cayenne Turbo, AMG, Jaguary XJ nie będziemy nawet wspominać, prawda? :) Odpowiedz Link
marcinek101 Re: Bugatti Veyron w Polsce- było już .... 05.08.07, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=66001850&a=66001850 Kurcze myłśałem, że jest tgo więcej i niedługo coś na allegro będzie do kupienia ;) A tu ciągle ten jeden ;((( Odpowiedz Link