typson 14.09.07, 21:29 co wy na to? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4490806.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: Mocne wyjście JM Rokity 14.09.07, 21:34 No ładnie. Tylko żeby się niedługo nie okazało, że to tylko taka gierka żeby nie przejść na chama z PO do PiS. Bo to była by pierwsza zmiana barw Rokity? Odpowiedz Link
typson Re: Mocne wyjście JM Rokity 14.09.07, 22:05 barwy zmienili juz wszyscy, bo nie istnieja juz partie, ktore istniały zaraz po '89 Odpowiedz Link
wowo5 Re: Mocne wyjście JM Rokity 15.09.07, 04:37 Rokita sie osmiesza. Po co te glupie tlumaczenia i podpieranie sie zona. Polityk, ktory teraz przechodzi do PiSu powinien sie leczyc na glowe. Odpowiedz Link
mejson.e Zmiana barw 15.09.07, 11:43 typson napisał: "barwy zmienili juz wszyscy, bo nie istnieja juz partie, ktore istniały zaraz po '89" Czym innym jest zmiana nazwy partii a czym innym przejście z jednej istniejącej do drugiej. To pierwsze (np. UD->UW->PD, KLD->UW->PO, PC->PiS, ZSL-PSL, PZPR->SDRP->SLD) to ewolucja, to drugie to "nagłazmianapoglądów"... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
mejson.e Badanie gruntu 15.09.07, 11:46 Będzie trochę spokoju... Gwiazdor Komisji ds. Rywina trochę ostatnio mieszał w PO. Na razie wysłał żonę na przeszpiegi do PiS... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
niewygodny Re: Mocne wyjście JM Rokity 15.09.07, 16:21 Rokita jest zbyt ambitny i zbyt dużo życia poświęcił dla polityki żeby ot tak się wycofać. Jest to wg mnie manewr który został przez niego dokładnie przemyślany. Wg mnie na razie ustawia się na neutralnej pozycji żeby ew z tej neutralności skorzystać czyli być zaakceptowany przez obie strony. Albo myśli bardziej długofalowo i wycofanie się i "zneutralizowanie" dziś jest pierwszym krokiem do walki o prezydenturę w 2010 Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Mocne wyjście JM Rokity 15.09.07, 20:37 dla mnie zadna roznica czy bedzie okradal mnie w barwach PO czy PiS... w sumie nawet mnie to cieszy, Miller tez odszedl z SLD, byc moze to jest wreszcie jego krok w polityczny niebyt, coraz mniej starej chorej na glowe gwardii w polityce... moze w koncu pojawi sie ktos swiezy i przywroci temu krajowi choc troche nomrlanosci. Odpowiedz Link