typson 01.10.07, 20:14 mam wrazenie, ze kwasniewski lekko łoi pupe Jarka. Skadinad ludzie mowia, iz Jarek lubi miec łojoną pupke. Ale gadane maja obydwaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.n.n Re: Oglądacie debate? 01.10.07, 20:18 jaruś się podkłada i za bardzo na emocjach chce grać Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Oglądacie debate? 01.10.07, 20:20 oglądam ale jestem nieobiektywny, bo wygranego znałem już przed. Odpowiedz Link
plawski A mi na gadu napisałeś, że spac idziesz, zdrajco! 01.10.07, 20:29 i to niby przez Iphona, ciekawe czemu... Odpowiedz Link
dr.verte Re: Oglądacie debate? 01.10.07, 20:48 jednym okiem,moim zdaniem jest po rowno jak na razie Odpowiedz Link
truskava Re: Oglądacie debate? 01.10.07, 23:43 Spodziewałem się, że kwachu zmiażdży kaczkę, a tu poruta. Kwachu sprawiał wrażenie, jakby czasem "brakowało mu języka w gębie" i wtedy starał się to i owo obrócić w żart. Kaczka był bardziej stanowczy no i sypał populizmami z wyrazem twarzy fanatyka. Jakby tak tłuszcza miała oceniać na podstawie samej debaty, to znowu pisuary były górą (może niedużą, ale jednak górą). Nie jest dobrze :-/ Odpowiedz Link
sven_b Re: Oglądacie debate? 02.10.07, 09:32 Bo Kwas ani nie jest fachowcem ani sie nie przygotował. Wiedzial ze Kaczor robi bat z jęzora i będzie atakował, a mimo to nie miał silnych kontrargumentów na zwykły populizm. Kaczora można było w punktach zgasić, ale brakło pary. Jak to Kwas, wywiązał krawat i przyszedł jak koleś do kolegów. Odpowiedz Link
bassooner Re: Oglądacie debate? 02.10.07, 10:47 Bo to jest tak...było przecież i z koalicjantami i z każdym, który się z Kaczką na coś umawiał i będzie nawet z Rydzem...bo to jest tak: ...umawiasz się z Kaczyńskim na partię szachów....grasz....grasz....grasz...i dopiero po jakimś czasie zauważasz, że ty grasz w szachy, a on w dupnika...;-))) Odpowiedz Link
sven_b Re: Oglądacie debate? 02.10.07, 12:46 He he, i dlatego subtelnym, jak Marcinkiewicz czy Sikorski, tak trudno było:-) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Oglądacie debate? 02.10.07, 10:43 truskava napisał: > Spodziewałem się, że kwachu zmiażdży kaczkę, a tu poruta. Przypuszczam, ze Kwachu sczolgalby kaczke gdyby nie kretynska formula tej "debaty". Co to za idiotyczny pomysl, zeby nie dawac rozmowcom rozwinac tematu w wymianie zdan - formula pytanie-odpowiedz delikatnie mowiac faworyzowala tego, kto, z urzedu, mial ostatnie slowo, na ktore juz, z urzedu, nie moglo byc riposty. Wedlug mnie remis ze wskazaniem na Kwacha. Za spokoj i (pisze to zagorzaly antykomuszek! :-D ) klase. Kaczor byl lepiej przygotowany, ale to nie jest trudne jezeli do przygotowania sie wystarczy przypomniec sobie wyswiechtanie frazesy i werbalne efekty wlasnych zaburzen psychicznych :-P Odpowiedz Link
margotje Re: Oglądacie debate? 02.10.07, 12:56 przeciez chyba nikt sie nie spodziewal, ze formula debaty bedzie nieprzychylna kaczorowi? Cala ta zasrana telewizja Tfuj! rzygac mi sie chce. Ogladalam fragmenty dopiero dzisiaj w iTV. Eh, Polsko..... Odpowiedz Link
mrzagi01 nie oglądałem 02.10.07, 10:00 jest milion bardziej pożytecznych sposobow spędzenia wieczoru niż oglądanie przepychanki dwóch hochsztaplerów Odpowiedz Link