emzecik 05.07.08, 21:24 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5426046 tiaaa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 05.07.08, 21:31 Dla ekscentrycznego milionera... why not??? Odpowiedz Link
emzecik Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 06.07.08, 23:55 mam takiego, a ekscentryczny nie jestem, milioner tym bardziej ;) Odpowiedz Link
ano.nim Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 06.07.08, 10:46 Najlepszy jest podłokietnik z biurowego krzesła... Pozdr. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 06.07.08, 11:39 nie wiem jak w realu´, ale na zdjeciach mi sie podoba (no moze nie podlokietnik akurat ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 06.07.08, 12:11 Mi się nawet podoba, tylko światła tylne są za duże. Mogli by dać takie jak w żuku na przykład... :-) Odpowiedz Link
emzecik Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 07.07.08, 00:07 szanuję wasze gusta, ale co ta szkarada ma wspólnego z oryginałem z Eisenach... wartburgtrans.piranho.de/registerbilder/nr01.jpg Odpowiedz Link
tomek854 Re: kogoś dobry humor nie opuszcza ;> 07.07.08, 12:24 nic. To jest swobodna impresja ;-) Odpowiedz Link
winnix Offtopic mały :) 07.07.08, 09:14 A ja tak na chwilę, offtopikowo:) "wokół chodzi sobie mrówka bo to właśnie są rzodkiewki [Zacier]" Emzecik! Toż Ty jakiś swój jesteś! :)))) Tylko zapomniałeś o "parampampam" w środku;))) Odpowiedz Link
winnix Re: Offtopic mały :) 07.07.08, 15:23 > winnix, też nalezysz do fanów? :-) Ja nawet płyty mam! :))))) Odpowiedz Link
civic_06 Re: Offtopic mały :) 07.07.08, 17:06 Ha! Jest nas wiecej. A co powiecie o ZF Skurcz? Odpowiedz Link
winnix Re: Offtopic mały :) 07.07.08, 22:15 Skurcz uwielbiam, "A wiecie, że tę budkę to ptakom dwie wiewiórki pomogły zrobić...?" :))) Bułgarski pościkk to klasyka moich studiów:) Z Yrym niejedną wódkę wypiłam za świetności El Dupy, zresztą Zacier na kilku koncertach był supportem nawet:) Odpowiedz Link
civic_06 Re: Offtopic mały :) 08.07.08, 05:58 No to pozdrawiam. W ostatni weekend, dlugi zreszta tu gdzie mieszkam, spotkalem sie z kumplami ze studiow i przy grillu oraz piwku zaczelismy od Konfabulacji, przez soundtrack z Bulgarskiego i skonczyli na projekcji Wscieklych Piesci Weza. Przypomnialy sie studenckie czasy. Tylko leb strasznie w pracy dzisiaj bolal... Ech, to se ne wrati. Odpowiedz Link
emzecik Re: Offtopic mały :) 14.07.08, 21:44 winnix napisała: > Z Yrym niejedną wódkę wypiłam za świetności El Dupy, zresztą > Zacier na kilku koncertach był supportem nawet:) zazdraszczam tej gorzały w zacnym towarzystwie :) a koleżanka winnix widzę że pokrewna dusza, i na moto jeździ... :> Odpowiedz Link
winnix Re: Offtopic mały :) 18.07.08, 12:32 > zazdraszczam tej gorzały w zacnym towarzystwie :) > a koleżanka winnix widzę że pokrewna dusza, i na moto jeździ... :> Szczerze mówiąc, jestem mocno zaskoczona, że tu tylu ludzi w moich klimatach się znalazło:) Jak gadacie o linkach, gaźnikach i innych rzeczach, których nazw nawet teraz nie mogę sobie przypomnieć, to ciężko wyczuć, kto swój:) A co do picia, to swego czasu sporo znajomości w polskiej muzyce miałam, niektóre pozostały do dnia dzisiejszego, inne, nie pielęgnowane gdzieś się urwały. Ale picie z Yrym to prawdziwe wyzwanie, był jedną z trzech osób, których nie byłam w stanie przepić;))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Offtopic mały :) 11.07.08, 00:06 Ja nie mam :( Tylko tyle, co na stronie było i na torrentach :P Odpowiedz Link
winnix Re: Offtopic mały :) 11.07.08, 09:18 > Ja nie mam :( Tylko tyle, co na stronie było i na torrentach :P To zaleta picia z artystami;) Tylko chwilowo nie wiem gdzie są te płyty, mam nadzieję, że ich nie zgubiłam przy przeprowadzce :( Odpowiedz Link
tomek854 Re: Offtopic mały :) 13.07.08, 02:58 A ja własnie dostałem linka z moją ulubioną płytą z czasów podstawówki ;-) rapidshare.com/files/77577647/Hetman_-__1994__-_Czarny_chleb_i_czarna_kawa.rar Dalej muszę przyznać że chłopaki ładnie grają ;-) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Offtopic mały :) 13.07.08, 03:00 A, tak na marginesie: nie mam żadnych wyrzutów co do rozpleniania tej płyty. Nie idzie jej zupełnie kupić. Mój brat zamówił za zaliczeniem pocztowym bezpośrednio od zespołu a oni przez ponad pół roku nie mogli się zebrać żeby wysłać - dzwonił pisał a oni "tak tak, już wysyłamy". Widać na zarabianiu na muzyce im nie zależy ;-) Odpowiedz Link
emzecik Re: Offtopic mały :) 14.07.08, 21:37 Tak się składa że znam Hetmana :> Postaram się coś uczynić w Twojej sprawie... btw, grali na kumpla weselu, piknie było :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Offtopic mały :) 14.07.08, 23:16 Właściwie teraz, to im możesz powiedzieć, żeby się pimpali. Ponad rok się prosiliśmy, teraz mamy z netu, a oryginał na kasecie, to i zgodni z prawem jesteśmy. pamietam, 15 000 złotych kosztowała :-) Odpowiedz Link
emzecik Re: Offtopic mały :) 14.07.08, 21:41 o pamparampamach wszelakich nie wspominam, nie komponują się z sygnaturką ;) ale racja, pamparampam Odpowiedz Link